Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-02 klockan 02:14. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Rotationslaser


4 resultat
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Laserkit DEWALT DCK379D1GND grön 18V
DeWalt
(1)
15695,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Rotationslaser"

Köp rotationslaser hos HORNBACH

En rotationslaser används främst i mer komplexa projekt där det krävs exakta mätningar men du kan också använda en rotationslaser för hemmabruk. Med en rotationslaser kan du mäta större ytor och till exempel läsa av hur stor lutning det är på tomten. Hos HORNBACH hittar du rotationslaserpaket, rotationslaser med mottagare som medföljer och rotationslaser med fall.

Rotationslaser

Vad är en rotationslaser?

En rotationslaser mäter 360 grader runt sin egen axel både horisontellt och vertikalt. Främst används rotationslasern utomhus men kan vara fördelaktig även för inomhus projekt. Det rekommenderas att använda rotationslaser vid större projekt där det krävs mycket exakta mätningar. Ska du dränera tomten? Då kan det vara bra att använda sig av en rotationslaser. Med en rotationslaser kan du mäta ut vart det finns lutningar och därmed vet du vart vattnet tar vägen.

En rotationslaser kan också användas för att mäta och sedan kunna jämna till marken.

När du ska använda rotationslasern ställer du den i mitten av din mätplats. Se till att rotationslasern står rakt. Det finns stativ till rotationslasern som man kan ställa den på. Det finns en liten pendel som du kan läsa av för att se om den står rakt. Sedan använder man sig av en mottagare och går runt på ytan man ska mäta. Mottagaren piper sedan när den är i samma höjd som lasern.

Att tänka på när du ska köpa en rotationslaser

När du ska välja vilken rotationslaser du vill köpa behöver du först tänka ut vilka egenskaper rotationslasern måste ha för att passa ditt projekt. Det finns rotationslaser med fall och så kallade planlaser. En rotationslaser med fall anpassar laserstrålen med nivellering automatiskt, medan en planlaser ger en roterande horisontell linje.

Räckvidden är också viktig att se till. Oftast har en billig rotationslaser kortare räckvidd medan de dyrare har större. Men om du endast ska ha den för hemmaprojekt brukar det räcka med en billig rotationslaser med kortare räckvidd. Om du ska använda rotationslasern utomhus kan det vara bra att välja en rotatonslaser som tål damm och smuts, som finns utomhus.

Köp rotationslaser hos HORNBACH

Har du ett större projekt på gång? Ska du dränera tomten eller kanske bygga ut och behöver jämna till marken? Då är en rotationslaser något för dig! Hos HORNBACH hittar du rotationslaser från kända varumärken som Bosch, DeWalt och Stanley – till ett ständigt lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilken typ av laserverktyg du behöver? Se hela HORNBACHs sortiment av laserverktyg och digitala verktyg för inspiration!

upp