0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 15:03. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bandsågar


11 resultat
ATIKA Bandsåg BS 205-2, 250 W
Atika
(44)
1495,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Bandsåg EINHELL TC-SB 200/1
Einhell
(16)
1732,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
11 av 11 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Bandsågar"

Köp bandsåg och metallbandsåg online på HORNBACH.se

Hos HORNBACH finns det ett brett utbud av bandsågar från kända varumärken, som Makita och Dewalt bandsåg. Din bandsåg är perfekt för projekt där du behöver kontursåga i en list, metall eller trä. Innan du ska välja en bandsåg bör du tänka på i vilket syfte den ska användas i, behöver den vara portabel, kommer din bandsåg såga metall? Detta kan du fundera på i samband med att du bestämmer dig om hur mycket kraft och hållbarhet din bandsåg behöver ha. Något annat att väga in är om du vill använda ditt bandsågverk professionellt eller i hobbysyfte.

Portabel bandsåg eller en bandsåg i bordsmodell?

Beroende på storleken av dina projekt och var du utför dem kan du ha olika behov av din bandsåg. Den typiska bandsågen för trä är en bordsmodell som är väldigt tung, den är bättre för lite större projekt och är även lättare att ställa in specifika vinklar på när du sågar. En portabel bandsåg saknar samma stöd och vinkelinställningar som en bandsågen av bordsmodell, men å andra sidan går den att ta med sig utanför verkstaden för att arbeta med på plats. En liten bandsåg som denna har fortfarande mycket kraft och använder batterier, så du behöver inte oroa dig över sladdar som är i vägen.

Vad används en metallbandsåg för?

Om du vill skära i metall i dina projekt behöver du troligen investera i en metallbandsåg, som används för att skära rör och andra metallbitar. Detta är för att den vanliga bandsågen för trä inte har nog med kraft eller är hållbar för arbetet, och därmed kommer bandsåg snabbt bli sliten, vilket kan leda till skada om maskinen går sönder medans du arbetar med den. Av detta syfte är det viktigt att du ha en bandsåg för metall, när du ska arbeta med metall.

Bandsågverk för hobbybruk

För dig som vill jobba på personliga projekt är en bandsåg en väldigt bra investering. Bandsågen är ett väldigt mångsidigt verktyg, den kan användas för att klyva brädor, skära ut kurvor eller såga parallellt. Din bandsåg är ett behändigt litet, eller stort redskap för projekt!

Handla billigt bandsågverk online hos HORNBACH.se

Från Dewalt och Makita bandsåg till vårt breda sortiment utav sågar, hos HORNBACH finner du allt för ditt kommande projekt. Hos oss hittar du även ett stort sortiment av reservdelar, när du har använt din bandsåg ett tag kan det vara så att du behöver byta ut bandsågbladet. Är du inte riktigt säker på vilken bandsåg passar dig och dina projekt? Kom då in till ett av våra varuhus för att få tips och råd av våra kunniga projektrådgivare. Du kan också känna dig säker att du köper din bandsåg till ett lågt pris, med våran lågprisgaranti.

Har du inte bestämt dig för vilket verktyg som ska bli det nästa i din maskinpark? Ta då en närmare titt i vårt sortimen över maskiner och elverktyg och inspireras inför ditt nästa maskininköp!

upp