Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 08:59. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gnistskydd


1 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
1 av 1 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp gnistskydd på HORNBACH.se!

När du installerar en eldstad i ditt hem måste du även montera dit ett gnistskydd framför spisen. Ett gnistskydd är nämligen, precis som det låter, ett skydd för din öppna spis som förhindrar att gnistor från elden förstör både golv och väggar. Hos HORNBACH finner du gnistskydd och golvskydd kamin i flera olika storlekar och utseenden som passar för just din eldstad - både på webben och i våra varuhus!

Vad behöver du tänka på med ett gnistskydd?

Ett gnistskydd ska naturligtvis bestå av ett icke brännbart material. Vanligtvis räcker det med ett gnistskydd som är 0,7 mm i ett material så som glas, betong, tegel, klinker eller stålplåt. Om du har en öppen eldstad måste gnistskyddet sträcka sig minst en meter ut från eldstadens centrum. Om eldstadens botten ligger högre än 40 cm över golvet ska du öka på med hälften av det överskjutande måttet. Om du däremot har en braskamin, en så kallad sluten eldstad, räcker det med ett golvskydd kamin på 30 cm framför kaminen och minst 10 cm på vardera sida.

Behöver du hjälp med att planera din nya eldstad och tillhörande gnistskydd? Då hjälper vi dig! Prata med våra projektrådgivare så får du tips och råd kring vad du ska tänka kring ditt köp av gnistskydd och golvskydd kamin. Vi guidar dig på vägen mot din nya drömeldstad!

I våra arbetsbeskrivningar ger vi dig tydliga instruktioner hur du själv kan renovera hemma på ett professionellt sätt. Vi listar vilka materiel och verktyg du behöver och går igenom hur du gör, steg för steg. Dessutom får du mängder av projektinspiration och vi delar med oss av vår proffskunskap samt diverse tips & trix som kan vara bra att veta inför ditt projekt. Till exempel - hur väljer man verktyg och metod som passar bra till projektet och hur underhåller man sitt material så det får en lång livstid? Vi visar hur du gör!

Handla gnistskydd och golvskydd kamin hos HORNBACH - dina fördelar

Vi garanterar: alltid lågt pris på gnistskydd och golvskydd hos HORNBACH, tack vare vår lågprisgaranti! Beställ ditt golvskydd kamin bekvämt på webben i HORNBACHs webbshop så levereras det snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera ditt gnistskydd direkt på webben och hämta det sen i ditt HORNBACH-varuhus!

upp