Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 07:49. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Manometrar & termometrar för värmesystem


3 resultat
Anliggningstermometer 0-120°C
Gelia
(2)
79,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Packningssats till SYR 3065
479,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
3 av 3 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Manometrar & termometrar för värmesystem"

Köp manometer & tryckmätare på HORNBACH

Manometer, kallas även för tryckmätare eller tryckgivare, används för att mäta övertryck eller undertryck i förhållande till rådande atmosfärstryck. Den typiska utformningen på en mekanisk manometer är ett mätinstrument med rund mätartavla, med ett eller flera skalområden som visar det aktuella trycket i exempelvis Bar, MPa eller Psi. På HORNBACH finner du manometrar i en mängd olika utföranden som kan användas i alla typer av sammanhang där behovet av tryckmätning finns!

Manometer används för att mäta vätskors tryck

En manometer används för att i första hand mäta vätskors tryck. Manometrar finns i många utföranden, även som digitala. Det du behöver tänka på är att olika varianter av manometrar skiljer sig åt bland annat i gängdiameter och i anslutningsgängan, så du behöver kontrollera detta mot produkten den ska monteras på. Dessutom finns det olika tryckmätare tillgängliga för olika tryckintervall med olika maximalt tryck. Utöver detta varierar den maximala markeringen, i form av en röd linje på mätskalan beroende på manometerns utformning. Många manometrar har även en justerbar pekare, där till exempel det rekommenderade maximala systemtrycket kan ställas in. På HORNBACH finner du även digital manometer.

Vid uppvärmningsanläggningar, till exempel ditt fjärrvärmesystem, används det för att kontrollera just trycket. Då kan du med hjälp av manometern läsa av om varmvatten behöver fyllas på eller om det fortfarande finns tillräckligt med tryck i värmesystemet. Manometer kan även användas vid tryckmätning av gas, till exempel indikera mängden kvarvarande gas. Manometer kan även komma till användning i din husvagn eller när du svetsar hemma i garaget.

På HORNBACH finner du, utöver mekanisk och digital manometer, även anliggningstermometer, vilket är en manometer som du fäster direkt på röret.

Köp din manometer på webben!

På HORNBACH finner du ett brett utbud av manometer, tryckmätare och differenstryckmätare till ett lågt pris tack vare vår lågprisgaranti. I vår webbshop kan du beställa din manometer med hemleverans, så skickar vi den direkt till dig. Snabbt, smidigt och prisvärt! Skulle du föredra att hämta din manometer själv så kan du reservera den direkt på vår webbsida för upphämtning i ditt närmaste HORNBACH-varuhus samma dag. Då kan du passa på att utnyttja vår välkända projektrådgivning, våra kunniga medarbetare hjälper dig mer än gärna med smarta tips kring vad du ska tänka på kring köp av manometer!

upp