Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 05:23. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Säkerhetsbälte hund


7 resultat(9 varianter)
Säkerhetssele KARLIE XS 25-40cm svart
3 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Hundsele Allsafe Harness L
1195,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Hundsele Allsafe Harness S
889,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Hundsele Allsafe Harness XL
1295,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Fästdel Allsafe harness
445,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Säkerhetsbälte hund"

Köp bälte för hund på HORNBACH.se

När det är dags att bege sig på ett ärende eller utflykt i bilen så är det viktigt att alla sitter säkert och har sitt säkerhetsbälte på sig, detta gäller även hunden! Det finns lag på att du måste ha säkerhetsbälte på hunden, annars kan du få höga böter eller i värsta fall riskera att någon skadar sig. Hundbilbältet är en speciell sele som du knäpper på din hund och fäster sedan denna i bilens ordinarie bilbälten. På HORNBACH vill vi att alla ska åka säkert i bilen, även din fyrfotade vän! Hos oss finner du ett brett utbud av hundsele för bilen, i olika storlekar. Så du kommer garanterat hitta ett säkerhetsbälte till din hund hos oss, oavsett vilken ras du har.

Skaffa bälte till hunden!

Ska hunden följa med i bilen, som är självklart för många hundägare så måste den sitta fast. Detta för både för hundens och övriga passagerares skull. Trygghansa skriver på sin hemsida att en chihuahua som väger mellan 1,5-3 kilo, istället väger 256 kilo när bilen färdas i 90km/h. Med andra ord så blir det en ordentlig olycka om du som förare blir tvungen att tvärbromsa.

Det finns ett par olika alternativ för hur du kan köra hunden säkert i bilen. Antingen köper du en hundbur, som du kan ställa i bak i bilen eller på ett säte. Ett annat alternativ är ett lastgaller, om hunden sitter i bagaget. Det kanske enklaste alternativet är dock att köpa ett bälte till hunden. Ett säkerhetsbälte för hund är en sele som du spänner fast i bilens ordinarie bilbälte. Skulle nu en olycka vara framme så sitter även hunden fast på sin plats.

Färdas din hund i framsätet så är det viktigt att förutom att ha bälte till hunden även koppla ur krockkudden. Skulle denna utlösas så kan din hund få ordentliga skador. Detta gäller även om hunden sitter i baksätet, kontrollera då om det finns sidokrockkuddar.

Handla säkerhetsbälte till hund på webben

Att färdas med en lös hund i bilen är förbjudet och kan förutom leda till dyra böter även sluta med en skadad hund. På HORNBACH kan du snabbt och enkelt beställa hem ett säkerhetsbälte för hunden, så att du är redo när lusten för en utflykt med bilen faller in. Att alltid låta ett hundbilbälte ligga i bilen kan vara en billig försäkring och något som alla hundägare med bil bör ha. På HORNBACH hittar du även ett brett utbud av hundburar, som är ett mycket bra alternativ att ha i bilen.

upp