Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-27 klockan 01:16. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Solsegel efter dina mått trapets Polyester 10,1-12m²-thumb-0
Solsegel efter dina mått trapets Polyester 10,1-12m²-0
Bild 1 av 1
PeddyShield

Solsegel efter dina mått trapets Polyester 10,1-12m²

från178,55 kr*/ st

Art.nr 10342303
  • Typ: Solsegel
  • Utförande: Trapetsformad
  • Mått: Eget mått
Fler artikeldetaljer
178,55 kr *
Få det bekvämt hemlevererat
  •  
  • Lev. tid ca. 4 veckor
Hämtas i varuhuset Göteborg
  • Kan köpas på webben

Artikeldetaljer

  • EAN
    2007007844987

Beskrivning

Denna solskyddsprodukt tillverkas enligt dina önskemål: Välj bara materialegenskaper, färg, form etc. och sedan är ditt måttsydda solsegel färdigt. Vad väntar du på? Sätt igång!
OBS! Måttet avser hörnen som går konkavt!

Notera att detta solsegel tillverkas enligt dina personliga specifikationer, och därför inte kan bytas. För detta måttillverkade solsegel gäller varken den lagstadgade ångerrätten eller HORNBACHs returrätt.


Solseglet är solskyddslösningen för individuella anspråk. När du konfigurerar ditt solsegel själv är du rustad för alla olika boendesituationer. Oavsett om det ska vara som dekoration, färgmässigt anpassat till din trädgårdsinredning, eller som sol- eller regnskydd.

Produktegenskaper för måttbeställt solsegel
Det måttbeställda solseglet är en lika stor individualist som du. Konfigurera ditt nya solsegel exakt efter dina önskemål: med exakta mått, i din favoritfärg och anpassat till användningsområdet.

För att du ska kunna känna dig trygg med det tyg du väljer kan du enkelt beställa ett tygprov i önskad färg direkt i konfiguratorn och få det hemskickat.

Känner du inte att ett solsegel är helt rätt för dig? Inga problem! HORNBACH har många alternativa solskyddsprodukter, som du också kan utforma efter dina önskemål: måttbeställd rullgardin, måttbeställd duorullgardin, måttbeställd persienn och måttbeställd lamellgardin!


Behöver du också ett passande måttbeställt balkongskydd till solseglet? Inga problem! I konfiguratorn för måttbeställda balkongskydd kan du hitta den passande färgen till ditt balkongskydd.

Solsegel i perfekt bredd, höjd och i rätt färgton – det måttbeställda solseglet uppfyller alla dina önskemål – skaffa den perfekt solskyddslösningen för ditt hem. Yippie!

Kundrecensioner

Då både varuhuskunder och webbshopskunder välkomnas att skriva produktrecensioner på Hornbach.se, presenteras recensioner både från kunder med en validerad webbshopsbeställning, men även från kunder som inte har verifierat att de har använt eller köpt produkterna.

upp