0 Önskelista 0 Varukorg

Lägst pris på altanmaterial hittar du hos oss

Prisjämförelsesajten Byggvarulistan.se gjorde under maj månad 2018 en stor undersökning där man jämförde priset på material till en normalstor altan. Bland 14 jämförda byggvaruhus så har HORNBACH det lägsta totalpriset – oavsett om du räknar med eller utan frakt!

Lägst pris på altanmaterial

Totalpris för en typisk altan (allt material):

Pris exklusive frakt

Pris inklusive frakt

Mer om undersökningen

Byggvarulistan har jämfört priset på byggvaror som används för ett typiskt svenskt altanprojekt, i detta fallet en altan på 10x5m. Altanen byggs på kryssbjälklag som i sin tur vilar på betongplintar. Övre bjälklaget är lagt på cc 60cm. Den tryckimpregnerade trallen har de typiska dimensionerna 28x120mm. Produkterna som ingår är trallvirke, reglar, skruv, vinkelbeslag, spikningsplattor, betongplint och justerbara stolpskor.

Primärt har undersökningen gjorts i Stor-Stockholm, där man även räknat på leverans till en typisk villa i Enskede. Byggvaruhus utanför Stockholm har jämförts med motsvarande leveransavstånd.

Läs Byggvarulistans undersökning här >>

Läs mer om undersökningen på Aftonbladet.se >>

Altan

Hos HORNBACH hittar du allting för ditt altanprojekt

Vi har inte bara lägst pris på material för din altan – hos oss får du även massor av tips och råd för hur du gör för att bygga uteplatsen själv! Läs mer i våra arbetsbeskrivningar och materialguider nedan.

Se HORNBACHs stora sortiment av trallvirke Köp trallvirke i webbshoppen
upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x