Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 09:39. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bräddavlopp & badkarsavlopp


4 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Bräddavlopp & badkarsavlopp"

Köp bräddavlopp och badkarsavlopp på HORNBACH.se

När du planerar ditt nya badrum så behöver du även tänka på att investera i ett bra bräddavlopp eller badkarsavlopp med tillhörande badkarspropp. För visst vill du att vattnet ska rinna undan ordentligt efter du har tagit en dusch eller ett härligt bad? Ett bräddavlopp är nämligen en anordning som leder bort överflödigt eller överrinnande vatten när du badar eller duschar. På HORNBACH finner du ett brett sortiment av bräddavlopp, badkarsavlopp och badkarspropp, både på webben och i våra varuhus!

Behöver du råd kring bräddavlopp eller badkarsavlopp – vi hjälper dig!

Behöver du hjälp att planera ditt nya badrum med tillhörande bräddavlopp eller badkarsavlopp? Då hjälper vi dig! Prata med våra projektrådgivare så får du tips och råd kring vad du ska tänka kring installation av bräddavlopp eller badkarsavlopp. Vi guidar dig på vägen mot ditt nya drömbadrum!

I våra arbetsbeskrivningar ger vi dig tydliga instruktioner hur du själv kan renovera hemma på ett professionellt sätt. Vi listar vilka materiel och verktyg du behöver och går igenom hur du gör, steg för steg. Dessutom får du mängder av projektinspiration och vi delar med oss av vår proffskunskap samt diverse tips & trix som kan vara bra att veta inför ditt projekt. Till exempel - hur väljer man verktyg och metod som passar bra till projektet och hur underhåller man sitt material så det får en lång livstid? Vi visar hur du gör!

Handla badkarspropp, bräddavlopp och badkarsavlopp hos HORNBACH - dina fördelar

Vi garanterar: alltid lågt pris på badkarspropp, bräddavlopp och badkarsavlopp hos HORNBACH! Beställ din badkarspropp eller bräddavlopp bekvämt på webben i HORNBACHs webbshop så levereras det snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera ditt bräddavlopp direkt på webben och hämta det sen i ditt HORNBACH-varuhus!

Se alla badkar.

upp