Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 09:10. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Inbyggnadsbadkar


1 resultat
HAFA Badkar Lime 160SQ
Hafa
13395,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
1 av 1 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Inbyggnadsbadkar"

Köp inbyggnadsbadkar i HORNBACHs webbshop

För dig som är ute efter att sätta en personlig prägel på ditt badrum, så är ett inbyggnadsbadkar det perfekta valet! Med ett inbyggt badkar får du inte bara ett modernt badkar utan även ett badrum med en exklusiv känsla. Inbyggnadsbadkaret kan köpas i både rektangulär eller rund form, och bidrar med sina rena och snygga linjer till en modern look!

Allt från rektangulärt badkar till fyrkantiga eller runda inbyggnadsbadkar

I HORNBACHs webbshop kan du välja bland många sorters inbyggda badkar. Här hittar du bland annat rektangulära badkar samt fyrkantiga badkar för inbyggnad. Med hjälp av golv- och väggplattor kan du på ett snyggt sätt bygga upp en egen sarg som du kan sänka ner ditt inbyggnadsbadkar i. Är ditt badrum av modellen större så ska du satsa på ett inbyggt badkar för hörn eller ett kar som är helt runt. Tycker du att själv bygga en ytterform för ditt inbyggda badkar blir ett för stort projekt? Ja, då har vi ett stort utbud av olika färdiga fronter i vårt sortiment - för enkel och smidig installation.

I vårt breda utbud av badkar för inbyggnad har du möjlighet att hitta ditt favorit inbyggnadsbadkar i flera olika mått och storlekar så att även du med ett mindre badrum kan skapa ett rum med en känsla av lyx.

Vilket passar dig - fristående inbyggt badkar eller inkaklat badkar?

Med ett inbyggt badkar har du flera möjligheter! Många som köper ett inbyggnadsbadkar väljer att bygga in det med exempelvis en trappa utanpå. Andra låter inbyggnadsbadkaret sänkas ned i golvet för en riktig spa-känsla och vissa klär in badkaret i samma väggplattor som resten av badrummets väggar. Eller varför inte låta fantasin flöda: välj färgglada eller mönstrade plattor för ett helt unikt inbyggt badkar! Oavsett hur du väljer att göra med ditt inbyggnadsbadkar erbjuder vi på HORNBACH både professionell rådgivning och ett stort utbud av inbyggnadsbadkar. Alltid till ett lågt pris – det garanterar vi!

I HORNBACHs webbshop kan du enkelt beställa ett inbyggt badkar, så att du snabbt kan komma igång och skapa ditt drömbadrum! Genom att köpa ditt inbyggnadsbadkar i vår webbshop så kan du få det hemlevererat - ända fram till din ytterdörr. Skönt och smidigt att själv slippa frakta hem det stora och skrymmande karet från butiken!

Se alla badkar.

upp