Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 14:37. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Badkarsfronter & gavlar


6 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
HAFA Gavel Lime 160SQ
Hafa
1515,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
HAFA Gavel Aqua 160SQ
Hafa
1544,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
6 av 6 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Badkarsfronter & gavlar"

Köp badkarsfronter & gavlar på HORNBACH.se

Letar du efter en snygg och praktisk badkarsfront? På HORNBACH finner du ett brett utbud av badkarsfronter som på ett kick kan få ditt badkar att byta skepnad. Att en badkarsfront är utbytbar ger dig oändliga möjligheter att forma ditt badkar efter tycke och stil. Kanske vill du satsa på en klassik och stilren vit badkarsfront eller ge ditt badrum en extra färgglad och modern touch? En badkarsfront döljer avloppsanslutningen och gör det lättare att komma åt vid städning, eftersom du enkelt kan skjuta upp fronten!

Behöver du råd kring badkarsfronter– vi hjälper dig!

Behöver du hjälp att planera ditt nya badrum med tillhörande badkar och badkarsfront? Då hjälper vi dig! Prata med våra projektrådgivare så får du tips och råd kring vad du ska tänka på kring val och montering av badkarsfronter. Vi guidar dig på vägen mot ditt nya drömbadrum!

I våra arbetsbeskrivningar ger vi dig tydliga instruktioner hur du själv kan renovera hemma på ett professionellt sätt. Vi listar vilka materiel och verktyg du behöver och går igenom hur du gör, steg för steg. Dessutom får du mängder av projektinspiration och vi delar med oss av vår proffskunskap samt diverse tips & trix som kan vara bra att veta inför ditt projekt. Till exempel - hur väljer man verktyg och metod som passar bra till projektet och hur underhåller man sitt material så det får en lång livstid? Vi visar hur du gör!

Handla badkarsfronter hos HORNBACH - dina fördelar

Vi garanterar: alltid lågt pris på badkarsfront och hos HORNBACH! Beställ din badkarsfront bekvämt på webben i HORNBACHs webbshop så levereras det snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera din badkarsfront direkt på webben och hämta den sedan i ditt HORNBACH-varuhus!

Se alla våra badkar för inspiration.

upp