Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-11-29 klockan 06:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Duschkorgar


 
 
15 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Duschkorg TESA Aluxx enkel
Tesa
(1)
395,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Duschhylla hörn TESA Aluxx enkel
Tesa
(4)
415,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Duschhylla TESA Aluxx dubbel
Tesa
(2)
575,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Hörnkorg TESA Aluxx single
Tesa
(1)
599,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Duschkorg REIKA Dewa rak matt vit
REIKA
(1)
399,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
15 av 15 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Duschkorgar"

Köp duschkorgar i HORNBACHs webbshop

Smart förvaring kan man inte få för mycket av, detta gäller även i duschen eller vid badkarskanten. I dag har vi många olika produkter som vi ska ta med när vi tvättar oss, t.ex. schampo, balsam, tvättsvampar, filar, hårinpackning, ja listan kan göras hur lång som helst och givetvis är det inte säkert att samtliga familjemedlemmar använder samma produkter heller. Men med en duschkorg eller duschhylla kommer du få ordning även i detta trånga utrymme. En duschkorg är en mycket flexibel förvaringslösning som kommer i olika storlekar och kan användas på de flesta underlag. På HORNBACH kan du köpa duschkorgar och duschhyllor till alla badrum, oavsett hur många toalettartiklar du har!

Få en snyggare, mer hygienisk och säkrare dusch med en duschhylla!

Med en duschkorg eller duschhylla i duschen kommer dina produkter som schampoflaskor, tvål och andra krämer upp från golvet och det blir lättare att hålla rent. Har du fullt av saker stående på golvet i din dusch så är det lätt att det samlas bakterier i kanter och hörn. Detta kan leda till mögel och en dålig badrumsmiljö. Men med en duschhylla så undviker du enkelt detta, det blir dessutom ordning och reda bland dina saker och du hittar allt på en armlängds avstånd.

En duschkorg eller duschhylla kan du ha i alla duschutrymmen, här erbjuds du en rad olika monteringsmöjligheter. Många duschkorgar är utrustade med en krok i överkant, så den kan hängas direkt på din blandare eller på väggen av duschkabinen. Men det finns också de duschhyllor med starka sugproppar, vattenfast dubbelhäftande tejp eller med skruvhål. Detta betyder att det i de flesta fall inte krävs några verktyg för att montera duschhyllan och du behöver inte heller göra skada på badrummets tätskikt – det är superenkelt att hänga upp en duschkorg! Både duschhyllor och duschkorgar kan du köpa för att antingen sätta i ett hörn eller hänga på en rak vägg.

Olika fästmöjlihheter för en duschkorg:

På HORNBACH köper du duschkorgar och duschhyllor till ett lågt pris - som underlättar din förvaring i duschen. Duschkorgar med en, två eller tre hyllor, samt krokar som slukar alla dina flaskor, tvättsvampar och skrubbar. Vi tillhandahåller duschkorgar av hög kvalité, i massiv mässing som aldrig rostar. Beställ din duschhylla direkt i vår webbshop idag och gör din dusch både snyggare, mer hygienisk och säkrare!

upp