0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-12 klockan 13:12. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Inspireras inför ditt val av badrumsinredning

Lästid: 6 min.
Badrumsinspiration

Vilken känsla vill du uppnå med ditt nya badrum – stilfullhet, harmoni, lyx eller modernitet? Här hittar du badrumsinspiration för badrum i olika stilar och former, men också tips på hur du inreder ditt nya badrum smart. Låt dig inspireras!

Badrumsinredning – tips & råd

Hur förvarar jag mina badrumsprylar på bästa sätt? Hur får jag badrummet att upplevas som större? Nedan får du svar på detta, och även andra smarta tips på hur du utformar och inreder ditt nya badrum!

badrumsinspiration

1. Enfärgat badrum

Att använda samma färg på kakel och klinker på golv och väggar, bidrar till att badrummet upplevs som större.

Badrumsinspiration

2. Inbyggd belysning

Inbyggd belysning i badrumslådor och skåp, är ett snyggt sätt att inreda ditt badrum. Det blir även lättare att hitta rätt bland din förvaring.

Badrumsinspiration

3. Utnyttja väggar och tak för förvaring och inredning

Med vägghängda hyllor och krokar undviker du badrumsskåp som tar upp golvyta. Häng amplar med växter från taket för att inte ta upp förvaringsplats på hyllor eller badrumsgolvet. Du kan även välja tvålpumpar och tandborstsmuggar som monteras på väggen ovanför handfatet.

Badrumsinspiration

4. Platsbyggda hyllor

Med platsbyggda hyllor slipper du sätta upp ytterligare hyllor och skåp för att få plats med dina badrumsartiklar. Utnyttja exempelvis utrymmet bredvid ditt inbyggda badkar, eller bygg in en hylla i duschväggen.

badrumsinspiration

5. Duschväggar i glas

Duschar blir ofta naturliga väggavdelare i badrum, vilket får badrummet att kännas mindre. Välj duschväggar och duschhörn i glas för att öppna upp ditt badrum. Vill du inte ha insyn när du duschar? Montera ett duschdraperi på insidan av duschväggen, som du kan dra för när duschen används.

badrumsinspiration

6. Gömda eluttag

Eluttag i badrum är nödvändiga, men inte speciellt fina. Bygg in dina eluttag i dina badrumsmöbler. Badrummet blir mer stilrent, men fortfarande lika praktiskt.

Badrumsinspiration för olika typer av badrum

Dags att renovera badrummet? Har du svårt att bestämma dig för hur du vill att ditt nya badrum ska se ut? Med våra inspirerande bilder, på inspirerande badrumsinredning, hoppas vi kunna hjälpa dig att fatta beslutet – om hur ditt nya drömbadrum ska se ut!

Det harmoniska badrummet

Med det inbyggda badkaret, regnduschen med glasväggar och den väggmonterad toaletten formar detta harmoniska badrum en känsla av lyx. De rena linjerna och formerna ihop med de gråa klinkerplattorna och naturstensmosaiken skapar dessutom en luftig, naturlig och avslappnande miljö.

Badrumsinspiration
Badrumsinspiration

Badrummet på bilderna är 9m²

Det stilrena badrummet

De mörkgråa väggarna och svarta detaljerna skapar en behaglig kontrast mot det vita, hexagonformade kaklet i detta badrum. De stora golvplattorna gör att badrummet upplevs rymligt, stilrent och lugnt. Det lilla, rundande badkaret ger utrymme för dubbla tvättställ, ett högskåp med bra förvaring och en rymlig dusch.

Badrumsinspiration
Badrumsinspiration

Badrummet på bilderna är 9m²

Det lyxiga badrummet

Med sin vägglösa dusch som göms bakom det stilfulla hörnbadkaret och den väggmonterade toaletten i platå, är detta badrum både praktiskt och extravagant. Det diagonalt lagda kaklet med marmorutseende i kontrast mot det trämönstrade kaklet bidrar givetvis till den lyxiga känslan.

Bozen KB 04 2400x1600
Bozen KB 02 2400x1600

Badrummet på bilderna är 11m²

Det moderna badrummet

Med sitt rymliga badkar, dusch i golvnivå och den kantlöst, väggmonterade toaletten skapar detta badrum en känsla av modernitet och stilfullhet. De mörka väggarna och golvet ihop med de vita och orange detaljerna bidrar ytterligare till den moderna känslan. Med en stor spegel upplevs dessutom det avlånga rummet som större.

Badrumsinspiration
Badrumsinspiration

Badrummet på bilderna är 9m²

Mer inspiration för badrum

Ska du renovera hela ditt badrum? Eller vill du endast ha inredningstips på små ändringar du kan göra i badrummet? Med små medel kan du skapa stor förändring. Nedan finner du inspiration till hur du kan förvandla ditt badrum. I vår badrumsguide hittar du mer inspiration för ditt badrum, samt guider som visar dig, steg för steg, hur du går tillväga när du ska renovera ditt badrum.

Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration
Badrumsinspiration

Mer om badrumsrenovering

upp
HORNBACH