Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-02-08 klockan 20:33. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Inspiration

Inspiration: Svarta duschväggar och duschdörrar

Lästid: 3 min.
Inspiration: Svarta duschväggar och duschdörrar

Rama in din dusch med stilrena, svarta duschväggar eller duschdörrar! Duschväggar och duschdörrar i glas och svarta profiler skapar en modern och elegant känsla i badrummet och är en snygg konstrast till ljusare kakel och klinker.

Trendiga duschväggar med svarta profiler

Lantligt, industriellt eller modernt? Kan du inte bestämma vad du helst vill ha för stil i badrummet? Det spelar ingen roll! Duschväggar och duschdörrar i glas med svarta profiler passar i alla typer av badrum. Dessutom gör duschväggar i glas att badrummet känns större och ljusare i jämfört med ett duschdraperi, och de svarta detaljerna känns extra lyxiga!

Svart duschdörr

Mixa och matcha

Matcha din nya dusch med svarta detaljer, såsom svart takdusch, svart blandare, svarta lampor eller spegel med svart ram! Tänk dock på att alldeles för mycket svarta detaljer kan bli lite rörigt. Att matcha de svarta duschväggarna med två eller tre andra svarta detaljer tycker vi är lagom för att skapa en enhetlig känsla.

Även om en svart duschvägg i glas passar väldigt bra i ett badrum med en monokrom färgskala, kan de passa lika bra ihop med färg! Dessutom gör sig de svarta detaljerna i duschväggarna sig bra ihop med andra material. Är du exempelvis trött på helvita kakel och klinker? Svarta duschväggar gör sig lika bra med exempelvis kakel och klinker i träutseende eller med sandfärgat klinker.

Svart duschvägg

Om du ska totalrenovera ditt badrum är det ett ypperligt tillfälle att uppgradera din dusch med snygga svarta duschväggar eller svarta duschdörrar i glas. I vårt sortiment hittar du trendiga duschväggar i svart, svarta duschhörn och duschdörrar i glas med svarta profiler. Alltid till ett bra pris och med hög kvalité!

Svart duschväggar

Blanda olika former

Att endast inreda badrummet med genomgående svarta raka profiler framhäver inredningens samtliga kanter, vilket kan få badrummet att upplevas som en aning enformigt. Bryt av kanterna genom att satsa på en rund svart duschhörna. Detta bryter från den traditionella fyrkantiga duschhörnan och passar utmärkt för dig som vill sätta en mer unik prägel på din badrumsinredning.

Kombinera din runda svarta duschhörna med en rektangulär spegel, eller din fyrkantiga duschhörna i svart profil med en rund spegel. Att blanda olika former på de svarta profilerna i ditt badrum kommer definitivt skapa en wow-effekt och en inbjudande känsla.

Svarta duschdörrar

Tips:

Har du ett mindre badrum där en svart duschdörr eller svart duschvägg helt enkelt inte får plats? Skapa en industriell känsla ändå, genom att satsa på ett transparant duschdraperi tillsammans med en svart duschsarg. Duschsargens svarta profil i kombination med det genomskinliga duschdraperiet kommer skapa en känsla som efterliknar en svart duschhörna – utan att stjäla extra plats från ditt badrum.

Du kanske också är intresserad av

upp