Önskelista 0 Varukorg 0

Covid-19: Våra byggvaruhus har öppet som vanligt och vi är glada att många vill besöka oss. Tillsammans hjälps vi åt och ser till att hålla avståndet. Läs mer här >>

Inspiration: Svarta duschväggar och duschdörrar

Badrumsinspiration

Rama in din dusch med stilrena, svarta duschväggar eller duschdörrar! Duschväggar och duschdörrar i glas och svarta profiler skapar en modern och elegant känsla i badrummet och är en snygg konstrast till ljusare kakel och klinker.

Lästid: 2 min. Se vårt sortiment av duschar

Trendiga duschväggar med svarta profiler

Lantligt, industriellt eller modernt? Kan du inte bestämma vad du helst vill ha för stil i badrummet? Det spelar ingen roll! Duschväggar och duschdörrar i glas med svarta profiler passar i alla typer av badrum. Dessutom gör duschväggar i glas att badrummet känns större och ljusare i jämfört med ett duschdraperi, och de svarta detaljerna känns extra lyxiga!

Mixa och matcha

Matcha din nya dusch med svarta detaljer, såsom svart takdusch, svart blandare, svarta lampor eller spegel med svart ram! Tänk dock på att alldeles för mycket svarta detaljer kan bli lite rörigt. Att matcha de svarta duschväggarna med två eller tre andra svarta detaljer tycker vi är lagom för att skapa en enhetlig känsla.

Även om duschväggar i glas med svarta profiler passar väldigt bra i ett badrum med en monokrom färgskala, kan de passa lika bra ihop med färg! Dessutom gör sig de svarta detaljerna i duschväggarna sig bra ihop med andra material. Är du exempelvis trött på helvita kakel och klinker? Svarta duschväggar gör sig lika bra med exempelvis kakel och klinker i träutseende eller med sandfärgat klinker.

Om du ska totalrenovera ditt badrum är det ett ypperligt tillfälle att uppgradera din dusch med snygga duschväggar eller duschdörrar i glas med svarta profiler. I vårt sortiment hittar du trendiga duschväggar, duschhörn och duschdörrar i glas med svarta profiler. Alltid till ett bra pris och med hög kvalité!

Se HORNBACHs stora sortiment av duschar Köp dusch i webbshoppen
upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x