Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-02-09 klockan 03:43. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Brandvarnare & rökdetektorer


9 resultat
Vi rekommenderar
NEXA Brandvarnare trådlös 2-pack
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Brandvarnare NEXA KD-134A/10Y optisk
Vid köp av 10 st :
144,80 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Brandvarnare NEXA svart
Nexa
295,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Brandvarnare – det bästa köpet!

Att köpa brandvarnare på nätet är enkelt och går supersnabbt– och är ett av de viktigaste och bästa köpen man kan göra!

I Sverige är det sedan 1999 lag på brandvarnare ska finnas i nybyggnationer, men det gäller även för äldre byggnader. Att köpa en brandvarnare handlar även om sunt förnuft -för brandskydd räddar liv.

Ett tryggare hem

Brandvarnare i lägenheter och hus reagerar direkt på rökpartiklar och ett högljutt larm börjar ljuda. När man sover reagerar inte luktsinnet och därmed kan vi inte längre lita på vår naturliga varningssignal. För att du ska kunna lita till 100 % på din brandvarnare bör du testa med jämna mellanrum att den fungerar och göra ett årligt underhåll där du tar bort damm och kontrollerar att brandvarnaren inte är skadad, testa den med testknappen och ta naturligtvis även en koll på batterierna.

Brandvarnare med lång livslängd

Det finns brandvarnare med batterier som har en livslängd på 10 år men de flesta batterierna tar slut tidigare. Glöm inte att en brandvarnare ska bytas ut helt efter 10 år. Tänk på att brandvarnaren helst ska placeras i sovrum och hall och se till att placera din brandvarnare i mitten av taket.

Läckagealarm – Larm vid läckage av gaser

Brandvarnare är larm som reagerar på rökpartiklar och varnar för brand, men för gas krävs andra varnare. Ett läckagelarm passar utmärkt att ha i husvagnar, båtar eller i hem med gasspis. En gasvarnare larmar och varnar vid läckage av explosiva gaser som är osynliga och luktlösa men dödliga. Även gasvarnare bör kontrolleras med jämna mellanrum. Få rutin på att testa larmens funktioner och byt ut om det behövs.

Köp brandvarnare och gasvarnare för ett säkrare hem på nätet i HORNBACHs webbshop. Vi levererar det snabbt och enkelt direkt till dig. Eller reservera din brandvarnare eller gasvarnare direkt på webben och hämta den i ditt HORNBACH-varuhus.

upp