Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 21:54. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Brandsläckare


13 resultat
Brandsläckare NEXA pulver 6kg 43A röd 233B C
Vid köp av 24 st :
470,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Brandsläckare NEXA pulver 6kg 43A 233B vit
Vid köp av 24 st :
415,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Brandsläckare"

Populärt sortiment inom kategorin "Brandsläckare"

Köp brandsläckare hos HORNBACH.se

Är du osäker på om du glömde släcka ljusen i vardagsrummet? Eller flammade det upp när en matbit landade på spisplattan? Olyckan kan vara framme när du minst anar det och det är då bra att vara förberedd. Bränder sker i omkring 20 000 – 25 000 hem i Sverige varje år. Köp en brandsläckare på HORNBACH och var beredd när olyckan är framme! I vårt breda sortiment finner du allt från traditionella röda brandsläckaren till snygga vita brandsläckare som smälter in naturligt i din inredning. Välj bland brandsläckare på 6kg, 2kg och vi har även en liten brandsläckare på 1kg.

Brandsläckare

Skapa en trygg miljö med en brandsläckare

Brandsläckare är en billig försäkring och kan vara livsviktig om en brand av misstag skulle uppstå. Köket är det vanligaste stället det brinner på i hemmet, då det är lätt att glömma av till exempel spisen. En annan allt vanligare källa till att eldsvådor uppstår är olika laddare, för exempelvis telefon, dator eller annan teknikpryl. Du ska därför undvika att ladda elektronik under natten.

Skulle ändå olyckan vara framme så är det en bra ide att förvara en brandsläckare i sovrummet. Placera alltid din brandsläckare där den är lättåtkomlig och helst en på varje våning.

Du behöver inte ha den traditionella röda brandsläckare utan idag tillverkas det snygga brandsläckare i bland annat vitt eller svart, så att brandsläckaren kan bli en del av din inredning. Idag finns brandsläckare i olika design och du kan hitta brandsläckare med blommor på eller marmordesign.

Olika typer av brandsläckare

En pulversläckare rekommenderas att ha hemma då den släcker de flesta material. Den brandsläckare du har hemma bör ha en släckeffekt på 6kg, det vill säga att en brandsläckare på 6kg räcker för hemmabruk. Om du vill ha en brandsläckare i bilen räcker det med en liten brandsläckare på 2kg. Det kan också vara bra att komplettera köket med en liten handbrandsläckare på 2kg, som du snabbt kan komma åt. Din pulverbrandsläckare ska förvaras torrt och den ska då kunna hålla i upp till 15 år. Däremot rekommenderas det att du kontrollerar din brandsläckare var femte år.

Skumsläckare används främst inom industri såsom i verkstäder, där efterskadorna inte är lika stora. Skumsläckaren används för att släcka bränder i vätskor till exempel bensin eller olja. Bränder i elektriska apparater upp till 1000 volt kan du använda skumsläckare till. Däremot har skumsläckaren ingen effekt på gasbränder.

En AVD släckare används för att släcka litiumbränder, det vill säga bränder i batterier.

Köp brandsläckare online

Både brandsläckare och brandfilt är viktigt att ha hemma för att kunna stoppa branden innan den blir värre. Välj och vraka bland traditionella brandsläckare eller köp en brandsläckare med en design och färg som du gillar. Hos oss köper du säkra Nexa brandsläckare som garanterat kommer att få dig sova bättre om nätterna. Beställ den redan idag så skickar vi den direkt till dig – snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

Utrusta ditt hus på ett brandsäkert sätt, med brandvarnare, brandsläckare och brandfilt, så är du åtminstonde lite förberedd om olyckan skulle komma.

Du kanske också är intresserad av

upp