Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-01-29 klockan 10:55. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Strålkastare & spotlights utomhus


58 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
58 av 58 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp strålkastare & spotlights utomhus på HORNBACH.se

Finns det något speciellt i din trädgård som du tycker ska få lite extra uppmärksamhet även efter att det har blivit mörkt? Med spotlights utomhus som du riktar på exempelvis träd och buskar så kan du skapa en förtrollande känsla i din trädgård. På HORNBACH kan du köpa strålkastare och utomhusspotlights för alla trädgårdar, oavsett om den ska placeras i jorden, skruvas fast i trä eller vara fristående på hårt underlag – vi har något för alla!

Oändliga möjligheter med en strålkastare eller spotlights utomhus

Väljer du att köpa en strålkastare eller utomhusspotlights för att belysa din trädgård så har du skapat dig oändligt med möjligheter. En spotlight utomhus vill man oftast inte ha synlig, utan här är det endast ljuset som man är ute efter. De finns till och med utomhusspotlights som man har maskerat genom att låta dem se ut som stenar eller någon annan form som liknar något i rabatten. När du köper strålkastare så tänk också på att de skall vara av en hög kvalitet för att hålla för de starka påfrestningar som är tänkt. Söker du en strålkastare eller utomhusspotlights som ska placeras under vatten, i exempelvis en trädgårdsdamm så måste den stå emot vatten under tryck.

Bäst effekt får du om du köper fler än en strålkastare eller utomhusspotlights till din trädgård, eller tillsammans med någon annan belysningskälla till din tomt. Tänk dig tomten som ett rum, det är sällan det endast finns en ljuskälla i ett rum. Detsamma gäller för trädgården. Ska du köpa flera lampor till din trädgård så finns det system som du kan köpa och bygga på med olika slags belysningspunkter. Fördelen med detta är att du då kan tända och släcka samtliga lampor med ett enda klick!

Smart belysning med en strålkastare med rörelsevakt

Strålkastare med rörelsevakt är något som många väljer. På vinterhalvåret när det är mörkt när man kommer hem från jobbet är det supersmidigt med en led strålkastare med rörelsevakt som tänds när man går förbi det. Strålkastare med rörelsevakt brukar sättas högt uppe så ljuset från den lyser nedåt på garageuppfarten, tillexempel på din carport.

Köp led strålkastare och spara pengar!

Hur fungerar en led strålkastare eller utomhusspotlights? Led-lampor drar betydligt mindre energi än vad den vanliga glödlampan gör, till och med mindre än vad en lågenergilampa gör. En led strålkastare är dyrare i inköp men brinntiden hos en led-lampa är betydligt längre, så i längden kommer en led strålkastare löna sig! Dessutom kommer inte en led strålkastare upp i samma temperatur, den blir inte lika varm som en vanlig glödlampa. Detta betyder att den inte är lika brandfarlig.

Strålkastare & spotlights utomhus

När du köper strålkastare och utomhusspotlights till din trädgård så behöver du ta ställning till vilken färg du vill ha på ljuset. Ska det vara varmvitt, kallvitt eller är du modig och vågar välja ett sken i en kulör som exempelvis blått eller grönt. Inomhus är det vanligast att vi använder ett varmvitt sken, om man sedan vill matcha sina strålkastare med detta eller använda sig av ett annat är en smaksak. Det är inte heller självklart att ljuskälla ingår när du köper din nya strålkastare eller utomhusspotlights, så dubbelkolla alltid detta. Det skiljer också mellan olika strålkastare vilken effekt de har, dvs hur starkt ljus de kan avge.

Är föremålet som strålkastaren ska lysa upp större så krävs det en högre effekt.

Köp strålkastare & spotlights ute på online

Behöver din trädgård nytt liv eller är du trött på att det är så mörkt när du kommer hem? Välj och vraka bland strålkastare med rörelsevakt och utomhus spotlights hos HORNBACH. Köp dina strålkastare på webben och få dem skickade till dig – alltid till ett lågt pris!

upp