Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-05 klockan 04:13. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Textilplattor


6 resultat
Textilplatta CONDOR Sparkle 378 mörkgrå 50x50cm
79,00 kr * / st
(316,00 kr * / m²)
Vid köp av 240 st :
69,00 kr * / st
(276,00 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Textilplatta CONDOR Sparkle 72 ljusgrå 50x50cm
79,00 kr * / st
(316,00 kr * / m²)
Vid köp av 240 st :
69,00 kr * / st
(276,00 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Textilplatta CONDOR Astra 82 grå 50x50cm
(1)
59,00 kr * / st
(236,00 kr * / m²)
Vid köp av 240 st :
53,00 kr * / st
(212,00 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Textilplatta CONDOR Solid vel 50 antracit 50x50cm
65,00 kr * / st
(260,00 kr * / m²)
Vid köp av 240 st :
59,00 kr * / st
(236,00 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Textilplatta CONDOR Astra 70 ljusbrun 50x50cm
59,00 kr * / st
(236,00 kr * / m²)
Vid köp av 240 st :
53,00 kr * / st
(212,00 kr * / m²)
Köp på webbenReservera & hämta
Textilplatta Classic 78 svart 50x50cm
(4)
39,00 kr * / st
(156,00 kr * / m²)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
6 av 6 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populärt sortiment inom kategorin "Textilplattor"

Köp textilplattor på HORNBACH.se

Visst är det en otrevlig känsla att sticka ner fötterna från sängen på ett kallt golv, men det kan du enkelt ändra på med textilplattor! Med textilplattor kan du få ett bättre klimat i din bostad, golven blir både mjukare och varmare att gå på, dessutom fungerar textilplattor ljuddämpande. Lägg textilplattor i källare och det finns inte längre några ursäkter för att inte gå ner till exempelvis tvättstugan. Eller varför inte lägga textilplattor på kontoret och få en trevligare och mer ombonad miljö på arbetet. På HORNBACH kan du köpa textilplattor för alla golv och offentliga lokaler som: textilplattor för källare, textilplattor för sovrum eller textilplattor för kontor. Gör en förändring som du kommer att uppskatta, välj att lägga textilplattor!

I HORNBACHs breda sortiment hittar du textilplattor i flera olika kulörer, så du hittar garanterat någon som faller dig i smaken:

Många möjligheter med textilplattor

Har du beslutat dig för att lägga textilplattor golv, då har du nu oändligt med möjligheter och val framför dig! Vilken kulör vill du ha på dina textilplattor, textilplattor antracit, textilplattor grå, textilplattor blå, textilplattor svarta, textilplattor grafit eller textilplattor beige? Färgerna är många, och det finns dessutom mönstrade textilplattor om man vill skoja till det lite. Ett annat sätt för att få ett mer intressant golv med textilplattor är att variera flera färger på en större golvyta.

När kulören är vald så är det dags att välja vilken storlek du ska ha på dina textilplattor. Ett vanligt mått som många väljer är textilplatta 50x50. Väljer du textilplatta 50x50 så kan du känna dig trygg med att storleken alltid går att få tag på om olyckan skulle vara framme och du skulle behöva byta ut enstaka textilplattor.

Lägga textilplattor offentlig miljö

Vilket golv ska du lägga dina textilplattor på? Detta kan också vara av stor betydelse i ditt val av textilplatta. Ska du köpa textilplattor kontor, textilplattor sovrum, textilplattor källare eller kanske textilplattor till mässmonter, husvagnen eller till en butik? Beroende på användningsområde så delas textilplattor in i olika klasser. Det finns olika kvalitéer även på textilplattor. Ska du lägga dina textilplattor i en offentlig miljö som ett kontorslandskap eller på en restaurang så ställs det genast högre krav. Textilplattan bör vara både antistatisk, färgsäker, flamskyddad och hålla en hög slitstyrka.

Golvvärme under textilplattor

Sist men inte minst, ska det ligga golvvärme under dina textilplattor? Textilplattor är både varma och mjuka att gå och stå på. Att lägga textilplattor barnrum kan vara en god ide, då dessa små människor ligger mer på golvet än vad de sitter på stolar. Men golvvärme ger mer än bara varma golv, detta är också en värmekälla för bostaden. Så vill du lägga golvvärme under textilplattor så välj en textilplatta som klarar detta.

Lägga textilplattor

Var noga med att underlaget är helt och rent från partiklar som annars kan kännas under textilplattorna när du går på dem. I takt med att du lägger ut textilplattorna över golvet, så sätter du även dubbelhäftande mattejp på baksidan av dem. Dock så ska du låta skyddspapperet sitta kvar på tejpen tills du har lagt ut samtliga textilplattor. På detta sätt har du möjlighet att justera de lagde textilplattorna innan de sitter fast. När du känner dig nöjd med att lägga textilplattor och de bitar som behöver skäras till är klara, så är det dags att ta bort skyddspapperet på tejpen och sätta textilplattorna på plats. Du är nu färdig med ditt projekt, att lägga textilplattor! Ett tips är att alltid spara några extra bitar av textilplattan, om du senare skulle behöva byta ut några textilplattor.

Rengöra textilplattor

En bra dammsugare kommer du långt med när det gäller att rengöra dina textilplattor! Se till att munstycket är anpassat för ändamålet, att suga på heltäckningsmatta, och glöm heller inte av att byta dammsugarpåsen regelbundet. En fördel med textilplattor är att dammet som alltid finns i ett rum inte virvlar runt och lägger sig på möbler utan lätt kan dammsugas upp. Skulle du få en fläck på en textilplatta är den i regel lätt att avlägsna. Fläckar bör tas bort omgående. Använd ett neutralt rengöringsmedel och skölj därefter med rent vatten. Badda eller tryck upp fläcken, och arbeta utifrån och inåt för bästa resultat. Är fläcken svår att få bort kan du alltid byta en textilplatta.

Köp textilplattor online

Har du bestämt dig för att lägga textilplattor sovrum, textilplattor källare eller textilplattor kontor, då ska du besöka HORNBACH! Hos oss hittar du textilplattor till ett lågt pris och av hög kvalité. Välj bland ett stort utbud av kulörer och mönster av textilplatta 50x50. Köp textilplattor direkt på webben eller besök ditt närmaste HORNBACH-varuhus för mer tips och råd när det kommer till att lägga textilplattor golv.

Du kanske också är intresserad av

upp