Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 23:58. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Lamellgardiner


13 resultat(24 varianter)
Måttbeställda lamellgardiner
Soluna
(3)
från 638,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Lamellgardin vit 300x260 cm
Soluna
(5)
749,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Lamellgardin vit 250x260 cm
Soluna
(6)
649,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Så väljer du rätt sorts solskydd

Så väljer du rätt sorts solskydd

Det finns en mängd olika solskydd att välja mellan, men vilket är det bästa för just ditt hem? Här hittar du flera tips och råd för att du ska hitta rätt solskydd till ditt hem.

Lamell SOLUNA vit 200x260cm
Soluna
(4)
499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Lamellgardin vit 150x260 cm
Soluna
(12)
399,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Lamell SOLUNA grå 100x260cm
5 varianter
Soluna
(3)
299,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Rullgardin HASTA plain vit 80x185cm
8 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Lamellgardin 100x260 cm
Soluna
(3)
299,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Lamell antracit 95x215cm
(1)
79,00 kr * / st
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Lamellgardiner"

Lamellgardiner i HORNBACHs webbshop

Lamellgardiner som ibland även kallas vertikala persienner eller lamellpersienner är oavsett namn, den bästa lösningen för att skugga eller ge insynsskydd för stora fönster.

De senaste åren har lamellgardinerna blivit riktigt trendigt. Fler hus och lägenheter har stora och många fönsterytor - för att behålla den ljusa och fräscha känslan i ditt hem är lamellgardiner ett perfekt val! I vårt sortiment kan du hitta lamellgardinen i snygga färger och materialet som passar din stil och inredning. Med lamellgardiner kan du kontrollera ljusinfallet utan att helt stänga ut dagsljuset, perfekta för både inne- och uterum. Genom att enkelt vinkla lamellerna bestämmer du både ljusinsläpp och insyn.

Måttbeställda lamellgardiner

Om du inte hittar rätt mått i HORNBACHs webbshop, kan du köpa specialbeställda lamellgardiner enligt mått. Då kan du också helt anpassa färgen till inredningen samt bestämma lamellernas antal och bredd. Välj bland olika material som tyg och aluminium och bestäm materialets kvalitet. Lamellgardiner kan tillverkas med speciell beläggning, t.ex. svårantändligt eller särskilt lämpat för arbetsplatser med bildskärmar. Lamellgardiner finns också i värmeisolerande material. Material med "Perlex" och metallic-yta är utrustade med en reflekterande beläggning, detta garanterar en optimal värmeisolering!

Hittar du inte rätt storlek på lamellgardin?

Hos oss kan du köpa lamellgardin efter dina mått, så får du skräddarsydda lamellgardiner till ditt hem.

Letar du efter lamellgardiner för snedtak eller sneda fönster? Kom förbi HORNBACHs varuhus - där hjälper våra projektrådgivare gärna dig! Tillsammans kommer ni hitta en lösning som passar dig och ditt fönster!

Lamellgardiner blir inte lika lätt dammiga som de vågräta persiennerna. Men vi rekommenderar att man rengör dem vartannat till var tredje år. I rum med intensiv sol kan smuts och damm bli som inbränd i lamellgardinerna och bör därför göras rent oftare.

Köpa lamellgardiner på HORNBACH- dina fördelar

Vi garanterar dig: alltid lågt pris på lamellgardiner hos HORNBACH! Beställ på webben i HORNBACHs webbshop så levereras dina nya lamellpersienner snabbt och enkelt direkt till dig. Eller reservera dem direkt på nätet och hämta dem sen i ditt HORNBACH-varuhus.

Har du inte bestämt dig för du ska dekorera dina fönster, då ska du ta en titt på hela vårt sortiment av gardiner och persienner. Här får du mer inspiration och kan hitta nya lösningar på inredning för dina fönster.

upp