0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
2022-12-24 09:00 - 14:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-10 klockan 04:14. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gummimattor


9 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Gummimatta Nopper 80x120cm
(2)
299,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Dörrmatta gummi Nopper 60x80cm
(2)
145,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Dörrmatta gummi Nopper 40x60cm
(2)
69,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Dörrmatta Bali Circle
79,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp gummimattor på Hornbach.se

Är du på jakt efter en praktisk avtorkningsmatta som går snabbt och enkelt att rengöra? Med en dörrmatta i gummi, en räfflad gummimatta så du fort och smidigt kan få bort smuts och sten under dina skor? Att använda en entrématta i gummi har många fördelar. Till exempel att placera gummimattan utomhus och på så sätt samla upp smuts och sten redan innan man går in genom entrén. På HORNBACH finner du ett stort sortiment av gummimattor och avtorkningsmattor i olika utföranden, både i våra varuhus och på webben!

Gummimatta

Gummimattor är funktionella och praktiska

En gummimatta är mycket funktionell och kan användas i många olika sammanhang. Som exempel är den praktisk att använda som en skomatta till entrén i ditt hem, som matta i bilen, som dörrmatta till husvagnen eller så kan du lägga en tjock gummimatta i durken på din båt. Gummimattan skyddar ditt golv från smuts, grus, gräs och stenar. Dessutom står den emot fukt och väta bra och det är mycket lätt att skaka av eller bara skölja bort smutsen sedan.

Det är även en utmärkt idé att ha en gummimatta på golvet där dina husdjur kommer in med blöta och smutsiga tassar. Eller varför inte placera en matta i gummi kring deras matskålar, för att på så vis skydda golvet, samt hålla skålarna på plats!

Att placera en matta i gummi på golvet eller trappan utanför din dörr har alltså en mängd olika fördelar – förutom att den är både funktionell och praktisk kan den även verka ergonomiskt, ljuddämpande och även göra din verkstad eller industri mer lättstädad. Välj en entrématta i gummi med hål då allt smuts samlas i dessa hål och därmed enkelt att dammsuga bort. Placera gummimattan utomhus innan entrén för att samla upp grus och smuts innan det kommer in. Att ha en gummimatta liggande på golvet där du står och arbetar inte bara skyddar, det är skönt och avlastande för din kropp också.

Köp gummimatta på webben

Beställ din gummimatta säkert och snabbt i vår webbshop! Vi garanterar: hos HORNBACH är det alltid lågt pris på dörrmattor i gummi, skomattor och avtorkningsmattor! Vill du ha den idag? Boka alla dina produkter direkt i vår webbshop och hämta ut dem senare i ditt HORNBACH-varuhus. Men du kan också beställa produkter på webben, betala och sedan få dem levererade direkt till dig. Med vår lågprisgaranti köper du produkterna till ett lägre pris än hos våra konkurrenter!

Har du inte bestämt dig för vilken typ av dörrmatta du vill ha? Se hela vårt sortiment av dörrmattor för inspiration!

upp