Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 07:53. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kodlås ytterdörr


15 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Varumärke
Yale – enklare & smartare vardag

Yale – enklare & smartare vardag

Yale gör ditt liv enklare genom att erbjuda säkra och smarta produkter till ditt hem. Du kan exempelvis med smarta lås styra ankomst till ditt hem via din mobil – eller hålla koll på hemmet med smarta kameror. Här kan du ...mer

Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Smartbox HABO för Tribe 2 vit
Habo
1099,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Nyckeltag YALE till Yale Doorman V2N svart
Vid köp av 5 st :
185,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Nyckeltag YALE till Yale Doorman V2N lila
Vid köp av 5 st :
185,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Nyckeltag YALE till Yale Doorman V2N gul
Vid köp av 5 st :
185,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
15 av 15 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kodlås ytterdörr"

Köp kodlås till ytterdörr på HORNBACH.se

Oavsett hur du bor, om det är i ett hus, radhus eller lägenhet så har du en ytterdörr och denna måste ha ett lås, för att du inte ska få besök av oinbjudna gäster. Tyvärr så kan oturen vara framme och detta händer ändå, men med ett ordentligt dörrlås eller kodhandtag så kan du försvåra detta. Det finns egentligen två olika kategorier av dörrlås, det traditionella dörrlåset med en nyckel eller ett elektroniskt dörrhandtag med kodlås. På HORNBACH.se kan du köpa båda dessa alternativ, välj det dörrlås som passar din bostad och alla er som bor där, så att ni kan känna er trygga och säkra både när ni är borta och hemma.


Kodlås ytterdörr

Dörrlåset är en viktig del av ytterdörren

Är det dags att välja dörrlås till ytterdörren eller vill du byta ut det lås som redan sitter i dörren, då finns det ett par saker du bör ta ställning till. Dörrlåset är en viktig detalj och kommer att påverka utseendet på dörren och intrycket av hela entrén. Välj därför ett dörrlås som stilmässigt fungerar till din dörr och är av hög kvalité, då det ska sitta där under en lång tid! Du köper ett dörrlås av säkerhetsskäl och det är viktigt att det passar för dem som bor i bostaden. Många väljer därför att byta ut det traditionella nyckellåset och istället installera ett kodhandtag, ett dörrlås med kod istället för nyckel. En ytterdörr med kodlås ger förutom hög säkerhet också flexibilitet och därmed en massa nya möjligheter!

Säkerhet och enkelhet

Nu behöver du inte längre oroa dig inte för att glömma nycklar eller för att någon obehörig ska göra intrång. Ett kodlås på ytterdörren ger dig och ditt hem den säkerhet du behöver. På HORNBACH hittar du smarta lås och kodlås från kända varumärken som Yale Doorman V2N, Yale L3, Habo Tribe 2 bara för att nämna några. Alla våra lås är tillverkade av högsta kvalitet för att garantera din trygghet. Kodlås till altandörren finner du också i vårt breda sortiment, för ett komplett skydd.

Ett kodlås till ytterdörren är en viktig investering för din säkerhet och samtidigt även bekvämlighet. Med en kodlås kan du undvika oron för att glömma eller tappa bort dina nycklar, och du har också full kontroll över vem som har tillgång till ditt hem.Vid val av kodlås är det viktigt att välja ett lås som passar dina behov och säkerhetskrav. En Yale Doorman V2N eller Yale L3 är ett bra val, med enkel installation och bekväm användning.

Smarta lås är ett bekvämt alternativ, med möjlighet att styra och övervaka din dörr från din mobiltelefon eller surfplatta. Digitala lås ger dig större kontroll och möjlighet att lägga till flera användare med unika koder. Så väntar du hjälp från en hantverkare eller behöver släppa in hundvakten så är det inte längre några problem. Kodlås till ytterdörren är en enkel lösning som både ökar husets säkerhet och bekvämlighet. Låt oss hjälpa dig att hitta det digitala lås som passar dina behov och gör ditt hem till en säker oas.

Kan man installera kodlås själv?

Ja, installation av ett kodlås på ytterdörren är ett enkelt projekt för den lite mer händiga personen, men det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant för att undvika skador på dörren eller låset.Om du inte känner dig bekväm med att montera det digitala låset själv, är det bättre att du vänder dig till en auktoriserad låssmed eller någon annan fackmannakunnig person. Då kan du luta dig tillbaka och vara säker på att det blir ordentligt gjort och att försäkringen gäller om det händer något.

Hur fungerar kodlås vid strömavbrott?

Om du har ett kodlås med en elektronisk låscylinder, kommer det att kräva ström för att dörren ska kunna öppnas och stängas. Vid ett strömavbrott kan låset inte öppnas med hjälp av kod eller elektronik. Många elektroniska kodlås har då en manuell nyckel eller ett backupbatteri som du kan använda för att öppna låset manuellt.

Finns det nackdelar med kodlås?

Här är några av de vanligaste nackdelarna med kodlås:

  • Beroende på elektronik: Kodlås är elektroniska enheter och kräver ström för att fungera. Vid strömavbrott eller tekniska problem med låset kan det bli svårare att öppna dörren.
  • Dyrt: Kodlås kan vara dyra jämfört med traditionellt ytterdörrhandtag och det kan bli en stor kostnad att ersätta ett trasigt elektroniskt lås.
  • Komplicerat att installera: Kodlås är oftast mer komplicerade att installera än det vanliga dörrlåset med nyckel, så du kan behöva anlita en auktoriserad låssmed eller någon annan fackmannakunnig person.
  • Sårbar för hacking: Kodlås är elektroniska enheter och därför sårbara för hacking och elektronisk intrång.

Hur säkert är ett kodlås?

Säkerhetsnivån för ett kodlås på ytterdörren varierar beroende på vilken typ av lås du har och hur det är installerat och använs. Några saker att tänka på:

  • Kodlås med långa koder: Kodlås med långa koder som har många möjliga kombinationer är säkrare än lås med färre möjligheter.
  • Uppdaterade teknologier: Nya och uppdaterade teknologier, såsom kryptering och tvåfaktorsverifiering, ökar säkerheten på elektroniska kodlås.
  • Backupplan: Om du har en backupplan, såsom en manuell nyckel eller ett backupbatteri, kan du få tillgång till ditt hem även vid strömavbrott eller andra tekniska problem med låset.
  • Vanliga säkerhetsåtgärder: Använd vanliga säkerhetsåtgärder såsom att hålla koden hemlig och byta den regelbundet för att öka säkerheten på ditt kodlås.Generellt är kodlås säkrare än mekaniska dörrlås eftersom de ofta har fler säkerhetsfunktioner och kräver en unik kod för att öppnas. Men det är viktigt att välja och använda kodlåset på rätt sätt för att maximera säkerheten.
  • Vid ett fysiskt inbrott blir oftast låset uppdyrkat och här är det inte någon fördel med ett digitalt lås. Men däremot har många kodlås ett inbyggt inbrottslarm som larmar vid inbrottsförsök. Dessutom kommer det bli svårare för inbrottstjuven att ta sig ut genom dörren.

Köp kodlås från YALE Doorman på HORNBACH

På HORNBACH kan du köpa kodlås för ytterdörren från YALE Doorman som underlättar vardagen för hela familjen. Du kan styra kodlåset på ytterdörren med en nyckelbricka, kod, tumavtryck eller app på mobiltelefonen. Ett kodhandtag från YALE Doorman är enkel att montera i dörren, ingen kabeldragning eller specialverktyg behövs och batteriet som sitter i kodhandtaget håller upp till ett år. Med ett kodlås till ytterdörren blir ditt liv enklare och du får full kontroll på vilka som har tillgång till ditt hem.

Släpp in hantverkaren på distans och se när barnen öppnar dörren och kommer hem från skolan. Ska du hyra ut? Montera ett kodlås till ytterdörren på ditt fritidshus eller din sommarstuga och du kan enkelt öppna dörren för nya gäster, var du än befinner dig. Med ett kodhandtag från YALE Doorman slipper du krångla med nycklar och du behöver aldrig vara orolig för att barnen tappar bort sin nyckelknippa. YALE Doormans kodlås tillåter upp till 10 olika koder kopplat till samma kodhandtag samtidigt, därmed kan alla i familjen få varsin kod som de enkelt kan komma ihåg.

När du köper ditt dörrlås eller kodhandtag på HORNBACH kan du känna dig trygg och säker på att du har gjort en bra affär! I vårt sortiment hittar du dörrlås och kodhandtag från välkända varumärken som YALE Doorman och Habo, som levererar produkter av hög kvalité och säkerhet. På HORNBACH erbjuder vi lågprisgaranti och därför kan du vara säker på att du alltid handlar dörrlås & dörrhandtag till lågt pris hos oss.

upp