Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 08:20. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Gasol & gas


12 resultat
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Gasolflaska WEBER 445g 3-pack
Weber
(1)
399,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Nitor Spisbränsle 1L
Fixor by Nitor
(1)
69,00 kr * / st
(69,00 kr * / l)
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Gasolflaska WEBER 445g
Weber
(6)
149,00 kr * / st
(334,83 kr * / kg)
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Gasvagn CFH GT 89
CFH
419,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Multigas ROTHENBERGER 2-pack
Rothenberger
129,00 kr * / Paket
(107,50 kr * / l)
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Gasflasknyckel CFH
CFH
(1)
85,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Gasol & gas"

Populärt sortiment inom kategorin "Gasol & gas"

Gasol & gas i HORNBACHs webbshop

Ska du köpa gasol till husvagnen, gasspisen eller till båten? Eller är grillsäsongen snart här? Glöm då inte att köpa gasol så att du inte står där med en tom gasflaska! I HORNBACHs webbshop hittar du ett urval av både stora och små gasolflaskor som: p11 gasol, gasol pk 10 eller gasol pk 5. I vårt breda sortiment finner du gasoltuber för alla ändamål, storlekar och framför allt gasol till ett bra pris!

Gasol till hushåll, bygg och industri

Gasol är ett svensk namn på en gasblandning som består av propan och butan. Den internationella benämningen på gasol är LPG som står för Liquefied Petroleum Gas. Gasol är egentligen en luktfri gas – man har därför tillsatt luktämnen för att gasen skall upptäckas vid eventuellt läckage.

Gasol används inom många områden och på många olika sätt! I hushåll används bland annat gasol till gasolgrillar, terrassvärmare, gasspisar och som energikälla där elnät fattas - som i båt och husvagn. Inom industri används gasol vid uppvärmningsprocesser och i byggbranschen har man exempelvis gasol för att härda betong.

Ett annat omnämnt användningsområde för gas är ogräsbekämpning. Med en ogräsbrännare tar du kål på ogräset på ett snabbt och bekvämt sätt. Då är det inte en stor gasolflaska du använder, utan mindre gasoltuber på 1200ml. Även när det kommer till grillar så finns det en mindre variant av gasoltub, en portabel engångsgasolflaska.

Tom gasolflaska?

Hos HORNBACH kan du byta din tomma gasflaska mot en full. Det är bara att lämna in de tomma flaskorna i ditt varuhus. Vi har p11 gasolflaskor i stål och gasol pc5 och pk10 i lätt komposit. På en gasolflaskan i lättkomposit ser du hur mycket gasol som finns kvar, så att du slipper bli överraskad mitt i en grillkväll. Har du ingen gasolflaska sedan tidigare – det är inga problem! Förutom att vi fyller på gasol så säljer vi även nya gasolflaskor. Vi garanterar: gasol på flaska finns alltid till lågt pris hos HORNBACH!

upp