0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-22 klockan 03:19. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bandslipar


4 resultat
Bandslip MAKITA 9911 650W
Makita
1990,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Bandslip PATTFIELD PBS900G 920W
Pattfield
(3)
599,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Bandslip EINHELL TC-BS 8038
Einhell
(3)
569,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Så väljer du rätt sorts slipmaskin

Så väljer du rätt sorts slipmaskin

Slipa på rätt sätt och med rätt slipmaskin! Slipmaskiner används när ytor måste bearbetas eller slätas till, eller när lack, färg och rost ska tas bort från en yta. Det finns olika modeller beroende på vad de ska använda ...mer

BOSCH Bandslip GBS 75 AE, 750 W
Bosch Professional
(1)
3999,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Bandslipar"

Bandslipar i HORNBACHs webbshop

Innefattar ditt projekt slipning av stora ytor? Då är en kraftfull bandslip ett bra köp! Hos HORNBACH hittar du en maskin som passar! Det finns skillnader mellan modellerna när det gäller storlek och prestanda. För privat bruk är modeller med en bredd på 65 till 105 millimeter ett bra val. En bandslip med 650 watt är gjord för att användas ofta, så om bandslipen bara ska användas ibland räcker det med lägre effekt.

Använd bandslipen rätt – tips

Bandslipen arbetar effektivast av alla slipmaskiner och därför används bandslipar för det mesta för att slipa stora ytor resp. föremål av trä, metall eller plast. Bandslipen används framförallt när man arbetar med trä för snabb materialavverkning. Bandslipar ger (beroende på slippapprets grovhet) en grov slipning. Därmed bör en bandslip endast användas till förarbeten eller för materialavverkning.

Moderna bandslipar har en elektronisk varvtalsreglering som ställer in slipbandets hastighet. På värmekänsliga material som plast men även vissa träsorter är det viktigt med reglerbar bandhastighet efter som den förinställda hastigheten kan leda till en stark värmeutveckling, vilket kan göra att plast smälter och trä missfärgas. För att skydda dig själv och din omgivning mot slipdamm är en bandslip med en inbyggda dammsugare att rekommendera.

Köp din nya bandslip hos HORNBACH - dina fördelar

Vi garanterar: det är alltid lågt pris på bandslipar hos HORNBACH! Du kan köpa din bandslip på nätet eller använda vår service "Reservera och hämta i varuhuset": reservera den nya bandslipen på webben och hämta den sedan i ditt HORNBACH-varuhus.

upp