Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 05:38. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Flyttkartonger & emballage


12 resultat
Flyttkartong standard 580x330x420mm max. 20kg
Vid köp av 10 st :
17,90 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Flyttkartong proffs 580x330x420mm max. 40kg
Vid köp av 10 st :
37,50 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Bubbelplast CARGO POINT 1x20m
CargoPoint
(35)
199,00 kr * / Rulle
(9,95 kr * / m)
Vid köp av 36 Rulle :
179,00 kr * / Rulle
(8,95 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Flyttfilt 1400x2100mm
65,00 kr * / st
Vid köp av 150 st :
55,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Sträckfilm CARGO POINT 0,50x300m 20µ
CargoPoint
(20)
189,00 kr * / Rulle
(0,63 kr * / m)
Vid köp av 24 Rulle :
169,00 kr * / Rulle
(0,56 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Wellpapp CARGO POINT 1x25m
CargoPoint
(1)
249,00 kr * / st
(9,96 kr * / m)
Vid köp av 15 st :
225,00 kr * / st
(9,00 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Flyttkartong kompakt 580x330x190mm max. 20kg
Vid köp av 10 st :
18,50 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Silkespapper CARGO POINT 375x500mm
Vid köp av 15 st :
70,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Fyllnadsmaterial CARGO POINT 100 l
CargoPoint
(8)
195,00 kr * / Säck
(1,95 kr * / l)
Vid köp av 6 Säck :
175,00 kr * / Säck
(1,75 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Wellpapp CARGO POINT 0,7x25m
CargoPoint
(9)
199,00 kr * / st
(7,96 kr * / m)
Vid köp av 15 st :
179,00 kr * / st
(7,16 kr * / m)
Köp på webbenReservera & hämta
Kantskydd L-profil självhäftande 1x50x50 mm x 1 m
Vid köp av 40 st :
35,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Kantskydd U-profil 15x25mm 1m
(1)
33,00 kr * / st
Vid köp av 40 st :
29,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Flyttkartonger & emballage"

Köp flyttkartonger & emballage på HORNBACH

Är det dags att flytta eller behöver du packa ner och förvara dina ägodelar? Med rätt material går allt mycket smidigare! På HORNBACH finner du ett stort utbud av flyttkartonger och emballage som kan användas till förvaring eller flytt. Du hittar allt från bubbelplast, wellpapp, silkespapper och sträckfilm till flyttfiltar och frigolitbitar till fyllnadsmaterial i flyttlådor. HORNBACH har även allt som behövs för att göra transporten av dina ägodelar så enkel som möjligt. Genom att använda en säckkärra eller transportvagn slipper du utsätta ryggen för tunga lyft, vilket underlättar din transport något enormt!

Det finns mycket att tänka på innan du börjar packa och transportera dina ägodelar. Här har vi samlat några produkter du kan tänkas behöva:

Flyttkartonger

Först och främst behöver du köpa flyttkartonger, för att på ett enkelt och smidigt sätt packa ner dina prylar. Om du ska flytta rymmer våra flyttlådor och flyttkartonger enormt mycket och hos oss kan du köpa flyttkartonger i olika mått, beroende på vad du ska packa. Är det tunga föremål som böcker som ska ner i flyttlådan, då gör du bäst i att köpa en mindre flyttlåda, en som inte är så hög. Lastar du en stor flyttkartong full med böcker så kommer antingen botten på kartongen ramla ur eller så kommer du inte kunna lyfta kartongen. Är det papper eller kataloger som exempelvis ska magasineras så gör du detta bäst i arkivlådor. En arkivlåda är en flyttkartong med mått som är anpassat för A4 storlek, perfekt för pärmar och liknande.

Bubbelplast och wellpapp

Till dina flyttlådor eller annan förvaring och magasinering behöver du emballage för dina ömtåliga saker. Skydda ömtåliga föremål som glas, porslin och större elektronikprylar med bubbelplast eller wellpapp. Ingen har väl missat vad bubbelplast är? Det är två lager plast som är sammanfogade och där det har lämnats plats för små luftbubblor. Förutom att knäppa sönder dessa luftkuddar i bubbelplasten, som är underhållande för såväl barn som vuxna, så är detta en bra emballering för dina föremål. Bubbelplast rekommenderas för både transport och förvaring, om du vill vara extra rädd om dina saker. Wellpapp är kartong och ger även detta ett skydd för olika föremål, och är mycket praktiskt när du ska emballera porslin. Wellpapp på rulle går fort att arbeta med om det är exempelvis tallrikar som ska fraktas i flyttlådorna.

Silkespapper och fyllnadsmaterial

När du packar ner dina saker i flyttlåda så bildas det alltid luft mellan olika föremål. Detta utrymme kan dessvärre leda till att dina saker rör sig, stöter emot varandra och i slutändan kan detta leda till skador. Genom att både vira in ömtåliga föremål samt att trycka ner silkespapper mellan dessa så riskerar du inte att detta händer. Ett annat alternativ till silkespapper som fyllnadsmaterial i flyttkartongen är frigolitbitar. Dessa har en benägenhet att fylla upp alla små skrymslen i flyttlådan och skador kommer då kunna undvikas. Hur du sedan blir av med alla små frigolitbitar är en helt annan sak.

Sträckfilm

Sträckfilm är ett material som används för att hålla ihop föremål samtidigt som det ger ett bra skydd. Ska du ut och flyga så rekommenderas ett par varv sträckfilm runt resväskan för att inte denna ska falla isär. Med hjälp av en sträckfilmsmaskin så drar du i plasten samtidigt som du snurrar den runt det föremål som du vill skydda. Samtidigt som streckfilmen nu drar ihop föremålet så har den egenskapen att 'klibba' ihop. Så arbetar man med sträckfilm så behöver man alltid vira runt samma föremål flera gånger för att plasten ska fästa sig i sig själv och inte gå upp.

Förbered din flytt med de bästa flyttkartongerna

Att flytta är oftast spännande men samtidigt väldigt jobbigt. För att arbetet ska flyta på smidigt så gäller det att ha bra flyttkartonger som är packade rätt. Det är heller inte roligt att upptäcka mitt i flytten att man saknar flyttlådor eller emballage. Köp därför hellre för många flyttkartonger och lämna tillbaka de du inte använder. Detsamma gäller emballage, snåla inte på detta! Har du bemödat dig med att packa ner dina saker så betyder det att du vill ha kvar dem, då vore det inte så kul att upptäcka att de är trasiga när du kommit fram till din nya bostad. Billiga flyttkartonger lönar sig inte alltid, men här har du tur – HORNBACHs flyttkartonger är både billiga och bra! Förutom flyttkartonger med olika mått så finns det flyttlådor som klara olika vikt. Köp de flyttlådor som passar bäst för dig och dina föremål.

Gör din flytt enklare genom att även köpa en säckkärra eller en transportvagn för de tyngre föremålen. På en magasinkärra kan du antingen ställa en hel hög med flyttkartonger eller lyfta ut tunga möbler. En transportplatta placerar du föremål på så kan du enkelt sedan skjuta dem framför dig genom hela huset och fram till flyttbilen. Har du mycket som ska flyttas eller flyttar du till ett stort hus? Då kan det vara en ide att köpa en egen släpvagn.

Beställ allt för din flytt på webben!

På webben kan du köpa allt för din flytt och transport. Behöver du produkterna redan idag? Reservera dina produkter direkt i vår webbshop och hämta ut dem senare i ditt HORNBACH-varuhus. Men du kan också beställa på webben, betala och sedan få dem levererade direkt till dig. Med vår lågprisgaranti köper du produkterna till ett lägre pris än hos våra konkurrenter!

upp