Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 09:10. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Verktygsskåp


10 resultat
Sortimentskåp 470x320x140mm
(38)
279,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Avdelare för sortimentskåp 10-pack
(12)
29,00 kr * / Paket
Köp på webbenReservera & hämta
Hylla INDUSTRIAL till väggskåp 100x54x4cm blå
INDUSTRIAL
599,00 kr * / st
(1109,26 kr * / m²)
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
10 av 10 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Verktygsskåp"

Köp verktygsskåp & sortimentskåp på HORNBACH.se

Ett verktygsskåp är som du hör på namnet ett skåp där du förvarar verktyg, därmed bör det finnas ett verktygsskåp i vardera garage, verkstad eller förråd. Genom att lägga in dina verktyg i ett skåp så kommer du alltid veta vart de ligger när det är dags för ditt nästa projekt. I ett verktygsskåp har varje maskin eller verktyg sin plats och det kommer bli lättare för dig att hålla ordning. Det betyder att du alltid kommer att hitta det du letar efter och behöver därmed inte köpa nytt för att du inte hittar det verktyg du söker. Är det mindre material som du ska förvara så rekommenderar vi istället ett sortimentskåp. På HORNBACH kan du välja bland ett brett sortiment av exempelvis verktygsskåp på hjul, verktygsskåp med verktyg i eller varför inte ett låsbart verktygsskåp.

Verktygsskåp med verktyg

Att utrusta verkstaden eller garaget med ett verktygsskåp är nästan ett måste. Dels så kommer du alltid veta vart dina verktyg ligger när du behöver dem, att ständigt köpa nya verktyg kan bli kostsamt. Men det är också bra att kunna låsa in sina elmaskiner i ett låsbart verktygsskåp innan du släcker ner verkstaden för kvällen. Skulle någon se genom ett fönster att det ligger fina verktyg framme så kan det i värsta fall leda till ett inbrott.

När du köper ditt verktygsskåp så kan du göra detta antingen tomt, så att du själv får fylla det med de verktyg och maskiner som du har hemma. Eller också kan du välja att köpa ett verktygsskåp med verktyg i. Då kommer skåpet att vara utrustat med olika verktyg som du behöver i en verkstad. Genom att köpa ett verktygsskåp med verktyg kommer du inte behöva sakna något, och dessutom kommer var sak ha sin bestämda plats.


Men du kan också välja att köpa ett tomt verktygsskåp och själv inreda det med hyllor, lådor och backar. På detta sätt kan du skräddarsy ditt verktygsskåp så att det passar de verktyg och maskiner som du redan har. Kanske behöver du fler hyllplan för att lägga maskiner på och mindre burkar. Hos oss finner du skåp för verktyg i olika storlekar, så oavsett hur stor din maskinpark är så hittar du ett verktygsskåp som passar dina behov hos oss!

Verktygsskåp på vägg eller golv

Vill du ha din verktygsförvaring i ett golvstående verktygsskåp eller vägghängt? Förutom mängden verktyg så är en annan avgörande faktor för detta val är hur stort ditt garage är. Kanske du inte får plats med ett golvstående skåp, då är en bra lösning ett vägghängt verktygsskåp. Ett verktygsskåp för väggen kan du exempelvis hänga ovanför arbetsbänken och förvara de verktyg som du vill ha inom räckhåll när du arbetar. En annan smart lösning är ett verktygsskåp på hjul. Då kan du oavsett hur mycket verktyg som förvaras i skåpet ändå alltid rulla det med dig när du förflyttar dig. Söker du istället en öppen förvaring för dina verktyg på vägg så kan en verktygstavla vara det du söker.

Vad är ett sortimentskåp?

Har du mindre verktyg eller material så som skruvar, bits eller borr så är ett sortimentskåp perfekt att dela upp dessa i. Då kan du både snabbt och enkelt hitta det du behöver för stunden och det blir både enklare och roligare att hålla ordning. Ett sortimentskåp består av en mängd mindre lådor i varierande storlekar, där du kan sortera upp mindre föremål i. Du kan antingen placera ditt sortimentskåp på verktygsbänken eller hänga upp det på väggen. Det viktigaste är att skåpet finns tillgängligt, så att du snabbt och enkelt kommer åt dina verktyg.

Handla ditt verktygsskåp på webben

Vill du slippa att själv bära hem din lagerhylla eller ditt stora skåp för verktyg från butiken, då ska du beställa det på webben! I vår webbshop kan du köpa verktygsskåp för vägg eller golvstående, verktygsskåp på hjul, som är låsbart och som dessutom är fullt utrustat med hyllor och lådor. I vårt breda sortiment av verktygsskåp och sortimentskåp finner du skåp i olika storlekar och material. Beställ direkt på HORNBACH.se så skickar din order snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

Ska du inreda din verkstad eller garage? Då hittar du ett brett utbud av inredning för verkstad & arbetsplats hos oss. Vill du ha mer inspiration och fler idéer på hur du kan inreda ditt garage, ta då en titt i vår verkstadsguide.

upp