Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 14:23. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Cirkulationspumpar


13 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Poolpump SWIM&FUN 300W
Swim & Fun
1695,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Poolpump SWIM&FUN 400W
Swim & Fun
1757,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Poolpump SWIM&FUN 250W 0,3HK
Swim & Fun
1749,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Utbytespump PLANET POOL Aqua Plus 6
(1)
2399,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Poolpump SWIM&FUN Aqua Plus 6
Swim & Fun
3915,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Cirkulationspumpar"

Köp poolpump i HORNBACHs webbshop

Har du bestämt dig för att investera i en pool till din trädgård? Det kan ju vara skönt att kunna bada och njuta lite extra av de soliga dagarna under sommarmånaderna. En detalj som man inte alltid ser eller tänker på är poolpumpen. Poolpumpen är poolens hjärta och är den som cirkulerar runt vattnet i din pool. När vattnet kommer i rörelse blandas de nödvändiga poolkemikalierna, vattnet blir rent och du slipper att få en massa otäck algblomning i din pool. På HORNBACH kan du köpa poolpumpar i olika kapaciteter, för att de ska passa alla sorts pooler.

Varför måste jag ha en poolpump?

Om vattnet står still i poolen blir det snabbt dåligt och kan rentutav bli farligt för dig och dina badgäster. Därför är det viktigt att du väljer att köpa en poolpump som har rätt kapacitet och orkar att driva runt allt vatten i din pool, eller så riskerar du att få dålig vattenkvalité. Poolpumpen cirkulerar vattnet genom filtret och det är här som reningen sker. Skräp, smuts och partiklar som samlats i vattnet fastnar i poolpumpens filter, och ut på andra sidan kommer rent vatten som återförs till din bassäng.

Med rätt poolpump kommer det inte vara några problem för dig att hålla rätt vattenvärden i poolen. När du sedan tillsätter passande poolkemikalier kommer du ha kristallklart badvatten hela säsongen! På HORNBACH kan du köpa poolpumpar och filtertankar som passar till alla storlekar på trädgårdspooler.

Vilken poolpump ska jag välja?

När det är dags att köpa en pump till poolen, så är det viktigt att i förväg ta reda på vad du behöver för typ av reningsverk. (För det är inte alltid som denna ingår i själva köpet av bassängen eller poolpumpen.) Behöver du kanske en filtertank som ska fyllas med sand, eller är en filterpatron det bästa? Tänk på att ett sandfilter kräver en rejält starkare poolpump, som klarar av att trycka vattnet genom filtermassan. Därför är det viktigt att köpa en tillräckligt stark poolpump till ditt filter, annars blir vattenflödet dåligt.

Till skillnad från filtrering med sandfilter, så kräver inte filtrering genom en papperspatron lika kraftfull poolpump. Dock ger ett pappersfilter inte en lika effektiv filtrering. Men det som bestämmer vilken filtrering och storlek du ska välja på poolpumpen är framför allt storleken på din pool. Men oavsett om du väljer att köpa en sandfilterpump eller en patronfilteranläggning så vill du köpa en driftsäker och tystgående poolpump.

Köp din poolpump på nätet

När det är dags att köpa poolpump så ska du vända dig till oss på HORNBACH, vi kan poolpumpar! Hos oss kan du vara säker på att du köper poolpump av hög kvalité, som är tystgående och självklart tål de påfrestningar i form av kemikalier och väder som poolpumpar får utstå. Du beställer enkelt hem din poolpump på HORNBACH.se eller vänder dig till ditt närmaste HORNBACH-varuhus för professionell rådgivning.

upp