Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 08:28. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Spa & pool


892 resultat
Poolkemi SWIM&FUN pH Down 7,5kg
Swim & Fun
349,00 kr * / st
(46,53 kr * / kg)
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Saltvattenpool – så fungerar det

Saltvattenpool – så fungerar det

En lätt hinna av salt på huden, istället för en genomträngande lukt av klor. Detta är en av fördelarna med saltvattenpool. Här går vi igenom hur en saltvattenpool fungerar, och vilka för- och nackdelarna är.

Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Pooltak EXIT Ø360cm
EXIT
3319,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Poolöverdrag EXIT Ø450cm
EXIT
(1)
4199,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Översikt
Poolguide

Poolguide

När äntligen sommaren och värmen kommit till Sverige, vill man inte göra annat än att bada! Med en egen pool i din trädgård så kan du ta till vara på varje soltimme och bada hela sommaren. På HORNBACH kan du köpa pooler ...mer

Poolrobot SWIM&FUN Scooby
Swim & Fun
6841,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Sandfilterpump PLANET POOL 6,0m³/h
Planet Pool
(38)
2495,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Sandfilterpump PLANET POOL 4,0m³/h
Planet Pool
(149)
1895,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Veckoklor PLANET POOL Multifunktion 200g tabletter 3kg
Planet Pool
489,00 kr * / st
(163,00 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
72 av 892 resultat har visats
Sida 1 av 13
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Spa & pool"

Populärt sortiment inom kategorin "Spa & pool"

Köp pool på HORNBACH.se

En dröm för många är att kunna ha en egen pool i trädgården, att kunna svalka sig i sin terrasspool istället för att packa bilen full och bege sig till närmaste sjö eller badhus. En utomhuspool kan se ut på många sätt, vara av olika former och material. Du kan själv välja om du vill ha en stor pool med pooldäck eller en liten pool, det beror på hur din trädgård ser ut och dess förutsättningar. Antingen så slår du på stort och köper en glasfiberpool eller en kompositpool som det också kallas. Söker du en billig pool, som går fort att montera i trädgården så är en stålpool ett ypperligt alternativ. Har du en oregelbunden trädgård där du behöver anpassa din pool så kan rätt alternativ vara att gjuta en pool på plats, så att den blir skräddarsydd för att passa din trädgård. Att köpa pool kan vara ett stort beslut och en stor investering, men det behöver det inte vara. På HORNBACH köper du pool med stålstomme, en billigare pool som du själv kan montera upp. Sen avgör du själv om du vill placera poolen ovan mark eller ha en nergrävd pool.

Vad är en glasfiberpool?

En glasfiberpool eller en kompositpool som den även kallas är ett populärt val och har funnits på marknaden länge. Det finurliga med en glasfiberpool är att själva karet levereras färdigt, du behöver alltså inte gjuta din pool själv. Du köper alltså en pool komplett med färdiga trappor, sittplatser och i den form som passar din trädgård. En glasfiberpool är en investering och håller en lång livslängd. Väggarna är uppbyggda i olika skikt, för att isolera bra och samtidigt se snygg ut. Det finns till och med de varianter som är underhållsfria. Innan poolen är redo att levereras så behöver du dock schakta ut där du vill placera den, detta förarbete är mycket viktigt för att du ska få en god bärighet och dränering för din pool av glasfiber. Men när väl detta är klart så lovar vi att du kan imponera på grannskapet i din nya infinity pool!

Skapa ditt eget poolbygge

Har du däremot en mer utmanande tomt eller själv vill utforma ditt poolbygge så kan du gjuta en pool i betong. Du får då en pool med oändlig livslängd och kan sätta din egen prägel på utformningen. Med ett eget poolbygge så kan du själv bestämma vart du vill ha trappavsatser, sittytor och poolens baddjup. Väggarna i en betongpool består i de flesta fall av cellplastblock, som staplas ovanpå varandra och sedan fylls med armering och betong. På detta vis får du god isolering i din pool, samtidigt som materialet är beständigt.

Pooler

Runda pooler med stålram

Söker du en liten pool som du antingen kan placera på terrassen eller gräsmattan och som inte behöver planeras sex månader innan badsäsongen kommer igång? Då kan en stålpool vara precis det du söker! En pool med stålram är dessutom en betydligt billigare pool som du kan välja att plocka bort när du inte vill ha en pool i trädgården längre. En rund pool med stålram finns att köpa i olika storlekar, beroende på hur många som ska bada i den och vilket djup du vill ha i poolen.

Du kan välja om du antingen vill placera plåtpoolen ovan mark eller sänka ner den. Väljer du att sänka ner din stålpool så kan du passa på att isolera lite extra med frigolit runt stålsargen för att behålla värmen i vattnet. Men en plåtpool kan vara lika snygg på altanen, där du exempelvis kan sätta en träsarg runt din pool. I flera poolpaket ingår det en träkant att placera runt poolen, så att det ser ut som en riktig träpool.

Så vill du ställa en pool på altanen så är detta ett bra alternativ, där den händiga enkelt kan bygga en häftig poolmiljö som smälter in i den övriga miljön på din tomt. Bygg upp ett pooldäck, placera ut solsängar och parasoll och vips så har ditt poolbygge förvandlats till en Riviera!

Välj en liten pool

Vissa år är sommaren kort och du kanske inte kommer att ha speciellt mycket tid för din pool. Då finns det i HORNBACHs sortiment massvis med mindre pooler, för den som ändå vill uppfylla barnens pooldrömmar! Den enklaste poolen är den uppblåsbara eller för den delen poolen som reser sig i takt med vattentrycket. Denna varianten av pool har endast en uppblåst ring i överkant som håller poolen stadig. Med en liten pool eller barnpool på altanen kan du välja att plocka bort den då badvädret har försvunnit eller ni ska åka på semester. En annan liten pool, utomhuspool året runt är ett spabad. Detta är en pool med varma bubblor som garanterat kommer att bli en pooldröm året runt.

Handla pool på webben

När solen och värmen kommer så tänds pooldrömmarna i oss alla, tänk att ha en egen terrasspool eller pool utomhus. Men du behöver inte rusa runt i butiker för att hitta en billig pool, en liten pool, stålpool eller en träpool som passar dig. Besök HORNBACH.se och inspireras av möjligheten att kunna ha en egen pool på gräsmattan eller altanen.

Har du inte bestämt dig för vilken utomhuspool som passar dig och din tomt? Läs mer i vår poolguide eller kom in och prata pool med våra duktiga projektrådgivare i ditt närmaste HORNBACH-varuhus.

Du kanske också är intresserad av

upp