Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-01-29 klockan 07:31. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Vattenlek


3 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
3 av 3 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp vattenleksaker och badleksaker på HORNBACH.se

Sommar och sol! Vi på HORNBACH vill att vattenleken ska vara enkel för dig och dina barn, du behöver inte köpa en vattenrutsckana som tar upp halva trädgården. Med ett brett och färggrant sortiment av badleksaker med allt från cyklop, badringar, uppblåsbara madrasser till vattenkanoner, så finns det något för alla åldrar och lekvanor. Oavsett om du är ute efter trygghet med badringar och armpuffar eller lite tuffare lek med vattenkanoner, vattenglidbanor eller vattenspruta, så hittar du det hos oss!

Lär dig simma i sommar

Att lära sig simma är ett stort steg och en kunskap som vi bär med oss resten av livet. Första steget mot att lära sig simma är vattenvana och att så småning om klara av tekniken för simtagen. I början kan det vara en god idé att ta hjälp av olika redskap som exempelvis armpuffar. Armpuffar eller simpuffar för barn träs på överarmarna och hjälper till att hålla barnet flytande. Istället för armpuffar kan du välja en flytstav, som barnet istället har under sig, som flythjälp. Att få vatten i ögonen kan vara läskigt, speciellt om det är klor i det. Då kan antingen cyklop eller simglasögon komma till användning. Men det är inte nödvändigt att köpa speciella uppblåsbara madrasser för att barnet ska kunna få hjälp med att flyta, utan det kan räcka med en helt vanlig badmadrass, badring eller simring.

Badleksaker vid poolen

Har du en pool i trädgården så kommer den snart att vara fylld med vattenleksaker, eller i värsta fall leksaker som inte är anpassade för vattenlek. Undvik att få poolen fylld med Lego och dockor och köp istället riktiga badleksaker, som inte riskerar att hamna i poolens reningsverk eller ta skada av poolkemin. Du kan köpa mindre uppblåsbara vattenleksaker som badbollar, simringar och små badmadrasser till de minsta poolerna. Eller varför inte cyklop och dykstavar, perfekt träning för vattenvanan samtidigt som det är roligt att hämta saker på botten. En vattenboll behöver inte vara en stor badboll, utan kan lika gärna vara en mindre boll som är anpassad för vattenlek. Den roligaste badleksaken är dock förmodligen vattensprutan eller en vattenpistol.

Badleksaker för dom lite äldre

För dom som är lite äldre och som inte nöjer sig med badbollar och badringar finns det uppblåsbara flamingos, luftmadrasser, uppblåsbara krokodiler, sittpuffar och mycket mer att ta med till stranden eller poolen! Med simglasögon och cyklop kan du utforska havet, leta skatter på sjöbotten eller hämta ringar på botten av din pool bakom huset. Badbollar och uppblåsbara flamingos kan användas av hela familjen. Uppblåsbara madrasser och andra badleksaker pumpar du snabbt upp med en fotpump. Det betyder att du kan få med dig många olika vattenleksaker i bilen på väg ner till stranden! Har du redan en pool i din trädgård så finns det en uppsjö olika mindre leksaker som passar i denna.

En annan lek som brukar uppskattas av barn och även de vuxna är vattenkrig! Vinn kriget med en vattenkanon eller vattenspruta från HORNBACH.

Slappna av under sommaren!

Det är inte bara barnen som kan njuta av vattenlek, i vårt sortiment finns det även luftmadrasser och vattenhängmattor för dig som vill slappa i poolen. En uppblåsbar madrass passar alla åldrar, för större pooler eller vid havet. Har du inte plats för en pool i din trädgård så kan det vara skönt att svalka sig i en utedusch eller krypa ner i ett varmt spabad.

Handla badleksaker på webben

Man blir aldrig för gammal för att leka vid stranden med badleksaker som stora badbollar eller sjunka ner i en badmadrass med något kallt att dricka. Med badleksaker som flyter blir leken roligare i sommar! På HORNBACH hittar du ett stort sortiment av vattenleksaker, badmadrasser, cyklop och badringar. När du handlar hos HORNBACH är det alltid till låga priser, och på webben får du det skickat hem till dig, snabbt och smidigt.

upp