Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-04 klockan 00:22. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Nedgrävd pool


32 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
32 av 32 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Nedgrävd pool"

Köp pool för nedgrävning på HORNBACH.se

Nedgrävd pool

Lika självklart som snö på vintern är bad på sommaren! Med en egen bassäng i trädgården kommer du kunna bada varje dag under sommaren, har du dessutom värme i poolen så kan du förlänga badsäsongen ytterligare. Med en markpool, det vill säga en pool som är nedgrävd, kommer poolen bli ett med trädgården. En nedgrävd pool ger dig alla möjligheter för att göra din pool unik och samtidigt få ett lyxigt inslag i din trädgård!

På HORNBACH kan du köpa stålpool för att gräva ner eller låta stå kvar på marken. Så vad väntar du på? Fram med spaden och börja förbereda för din nedgrävda pool!

Hur bygger man en pool under mark?

En markpool kan du bygga på olika sätt, beroende lite på hur dina förutsättningar för att ha en pool i din trädgård ser ut. Har du mycket tid? Då kan du bygga markpoolen med traditionella tekniker. Du skapar en extremt hållbar markpool om du först gjuter en form i betong eller bygger upp markpoolen med lecablock för att sedan täcka ytan med mosaik. Det blir vackert och hållbart - men tänk på att det också kan bli dyrt och ta mycket tid att bygga en markpool på traditionellt vis.
Har du en mindre budget eller ont om tid? I HORNBACHs sortiment hittar du en variant av markpool som går fortare att bygga upp och som dessutom är betydligt billigare. En sådan markpool består av stålväggar. En stålpool som du gräver ner tar endast en helg att bygga ihop för den som är lite händig. Detta förutsettar givetvis att hålet redan är på plats. Inuti karet täcker du ytan med en så kallad liner, vilket är en plastduk som kommer att vara poolens ytterlager invändigt. Oftast är denna blå och det är den som får poolvattnet att se så frestande ut att kasta sig ner i!

Möjligheter med en nedgrävd pool

En markpool har rätt förutsättningar för att installera exempelvis poolbelysning, motströmsanläggning, inbyggd poolstege, poolöverdrag, värme och mycket mer. Då markpoolen är nersänkt så kommer det inte att synas om du monterar på tillbehör utanpå poolväggarna. Kom bara ihåg att lämna plats för detta i samband med att du gräver hålet, så att det finns plats.

Beställ en markpool online

Köper du en pool som du gräver ner på HORNBACH så kommer du garanterat bli kungen på gatan och ha trädgården som alla grannar vill hänga i! Behöver du lite fler tips? Besök ditt närmaste HORNBACH-varuhus och få mer inspiration och vägledning inför ditt köp av markpool.

Har du inte bestämt dig för hur du ska svalka dig i sommar? Gör då en djupdykning i vårt breda sortiment av pool och hitta din favorit!

upp