Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 14:50. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Uteduschar


19 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
Trädgårdsdusch GARDENA Solo
Gardena
(3)
389,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Utedusch soluppvärmd PVC 20L
(4)
1395,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Utedusch Silver Delux 40L
(39)
2895,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Soldusch SWIM&FUN 16L
Swim & Fun
2299,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Utedusch FOR_Q inkl. fot
for_q
499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Soldusch 2,15m plast 8L
(4)
969,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Uteduschbotten SWIM&FUN
Swim & Fun
349,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Utedusch soluppvärmd
3990,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
19 av 19 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Uteduschar"

Populärt sortiment inom kategorin "Uteduschar"

Köp utedusch & trädgårdsdusch på HORNBACH.se

Har du inte plats för en pool på din tomt, köp en utedusch istället, så har du fortfarande möjlighet att svalka dig en varm sommardag. En utomhusdusch kan även användas om du vill skölja av dig efter ett träningspass utomhus eller efter ett dopp i poolen, för att skölja bort kloret. På HORNBACH hittar du ett brett sortiment av olika trädgårdsduschar, både de som erbjuder varmt och kallt vatten. Du finner enklare flexibla och billiga uteduschar men också de som är utrustade med en egen behållare som värmer vattnet, så att du får en utedusch som är soluppvärmd. Svalka dig i din egen soldusch hemma i trädgården, så slipper du åka till stranden.

Varför ska jag ha en utedusch?

Är ni flera i familjen så är det alltid välkommet med en extra dusch. Och har du en soluppvärmd utedusch så kommer du få tillräckligt mycket varmvatten för att hinna tvätta av dig ordentligt. En utedusch med vattentank rymmer i de flesta fall omkring 40 liter. Men det finns fler tillfällen då en soldusch kommer väl till pass. Har du en pool på din tomt så är det smidigt att även ha en utedusch på altanen, så slipper du springa in när du ska skölja av dig kloret. Men även innan du hoppar ner i poolen så är det bra att först skölja av sig och få bort lite smuts från kroppen. Är solens strålar starka och svetten lackar i pannan, då finns det inget bättre än att kyla ner sig i en utedusch på altanen. Eller varför inte installera en trädgårdsdusch intill bastun, det är inte alla tomter som har en sjö som närmaste granne.

När du ska installera din utedusch på tomten

Utbudet av olika uteduschar är stort, så även hur du ska installera din soldusch. Det finns enklare varianter av uteduschar som endast monteras fast i marken genom att trycka ner ett markspjut. Du kopplar sedan på din trädgårdsslang med en snabbkoppling och voilá, du har en utedusch! Men det finns också mer avancerade uteduschar som är soluppvärmda och har varmvatten. Dessa ska monteras mer ordentligt med skruvar. Du kan också skapa en avskärmad miljö runt din utedusch med insynsskydd och växter. Det du också bör ta reda på när du köper och monterar din trädgårdsdusch är om den klarar att stå ute under vintern. En utedusch klarar oftast inte att stå ute under vintern, då materialet i den riskerar att frysa sönder och spricka. Se därför till att ta in din utedusch i tid, innan den första frosten kommer. Det är inta alla uteduschar som klarar frost!

Utedusch med varmvatten

Förutom att det är praktiskt under de varma sommarmånaderna att ha en extra dusch på tomten, så kan du också spara en del pengar. Varför slita på varmvattenberedaren i onödan när solen kan göra jobbet gratis? Köper du en utedusch med vattentank, så är uteduschen utrustad med en behållare som är fylld med vatten. När sedan solen ligger på så värmer den upp vattnet i behållaren och du har då en utedusch med varmvatten. Det finns även de trädgårdsduschar som har en svart, lång spiralslang i foten. När solen ligger på så blir denna vattenfyllda slang varm, och du har därmed en utedusch som är soluppvärmd.

Köp din utedusch på webben

På HORNBACH hittar du garanterat en utedusch som passar din trädgård. Oavsett om du vill ha möjlighet att kunna flytta runt din trädgårdsdusch eller om du vill skapa en harmonisk miljö i din trädgård, så har vi allt du behöver! Dessutom så handlar du alltid till ett lågt pris hos oss, med vår prisgaranti. Skulle du hitta samma utedusch på ett annat ställe så matchar vi detta pris, och ger dig dessutom hittelön! Det tar vi i hand på!

upp