Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-29 klockan 20:36. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Marschallhållare & facklor


2 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Fackla GARDENA ClickUp!
Gardena
439,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Marschallhållare & facklor"

Populärt sortiment inom kategorin "Marschallhållare & facklor"

Köp marschallhållare & facklor på HORNBACH.se

Upptäck eleganta och praktiska marschallhållare och trädgårdsfacklor som kommer att förgylla din utomhusmiljö. I vårt breda sortiment finner du dekorativa ljus för alla stilar och smaker. För en modern och elegant look är våra svarta marschallhållare ett utmärkt val. Den svarta färgen ger en sofistikerad kontrast mot grönskan i trädgården och skapar en stämningsfull atmosfär. För att skapa en dramatisk effekt och fånga uppmärksamheten hos dina gäster, välj höga marschallhållare. Dessa ger en elegant och majestätisk touch till din trädgård eller uteplats.

En marschallhållare kan se ut på olika sätt, och vilken som passar dig beror på hur dina förutsättningar ser ut.

  • Hängande marschallhållare: Skapa en romantisk atmosfär genom att hänga marschallhållare från trädgrenar eller pergolatakaket. Hängande marschallhållare kommer att ge en förtrollande belysning till din trädgård.
  • Marschallhållare med blomma: Förvandla din marschallhållare till ett konstverk genom att välja en variant med en vacker blomsterdesign. Dessa marschallhållare kommer att ge en touch av färg och elegans till din utomhusmiljö, både dag och natt.
  • Marschallhållare på fot: För dem som föredrar en stabilare lösning, erbjuder vi marschallhållare på fot. Dessa högkvalitativa och stabila hållare kommer att stå stadigt på marken och skapa en inbjudande atmosfär med sina varma ljus.
  • För en modern och elegant look är våra svarta marschallhållare ett utmärkt val. Den svarta färgen ger en sofistikerad kontrast mot grönskan i trädgården och skapar en stämningsfull atmosfär.
  • Rostig marschallhållare: För dem som älskar en rustik och vintage look, erbjuder vi marschallhållare med en rostig finish. Dessa unika och charmiga alternativ kommer att ge en antik touch till din utomhusmiljö.

Sprid ljus med en fackla

Upptäck våra solcellsdrivna lyktor som drivs av solenergi. Dessa miljövänliga alternativ är perfekta för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär när solen går ner. Men du kan även skapa en magisk stämning i din trädgård med. Facklor drivs för det mesta av lampolja, så oavsett om solen skiner eller inte kan du få en mysig belysning. För en naturlig och avslappnad atmosfär erbjuder vi bambufacklor. Dessa eleganta facklor ger en exotisk touch till din trädgård eller uteplats.

Handla marschallhållare & facklor på webben

Oavsett vilken stil eller design du föredrar, finns det definitivt en marschallhållare eller trädgårdsfackla som kommer att passa dina behov. Utforska vårt sortiment och skapa en vacker och stämningsfull utomhusmiljö som du kan njuta av både dag och natt. I vårt sortiment finner du även marschaller, ljus & värmeljus samt ljusstakar & lyktor.

Du kanske också är intresserad av

upp