Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 07:05. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Förrådstält & plastförråd


2 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Förrådstält & plastförråd"

Köp plastförråd & förrådstält på HORNBACH.se

Att man kan behöva mer förvaring ibland är ingen överdrift, inköp av nya utemöbler, båt, husvagn eller om det pågår ett större renoveringsprojekt hemma. Ett förvaringstält kan då komma som en skänk från ovan och behöver varken vara speciellt dyrt eller ha bygglov. Ett förrådstält sätter du enkelt och snabbt upp när du behöver mer lagringsutrymmen och plockar sedan ner lika fort. Ett annat alternativ kan vara ett plastförråd, även detta går fort att bygga upp. Den stora skillnaden mellan dessa två alternativen är att ett plastförråd oftast är utrustade med ett golv, medans ett förrådstält saknar golv. På HORNBACH.se hittar du ett brett sortiment av allt från ett litet förvaringstält till större förrådstält och plastförråd.

Förrådstält

Förvaringstält på vintern

Svenska vintrar kan vara krävande när det gäller förvaring av våra ägodelar. Ett praktiskt och effektivt sätt att hantera detta är med hjälp av ett litet förrådstält. Ett litet förrådstält fungerar som en pålitlig lösning för förvaring av olika föremål, från trädgårdsredskap till utemöbler och trädgårdsleksaker. Tältets kompakta storlek gör det enkelt att placera på din tomt utan att ta upp för mycket utrymme. Dessutom är de enkla att montera och demontera, vilket gör dem praktiska att använda under vintersäsongen när behovet av extra förvaring är som störst. Viktigt dock är att det inte samlas stora mängder snö på tältduken, då riskerar denna att gå sönder. Likaså ska du förankra ditt förrådstält ordentligt i marken, så att det inte reser sig när höststormarna kommer.

Det finns många fördelar med att använda ett förvaringstält. För det första ger det ett extra lagringsutrymme som kan hjälpa till att avlasta ditt hem eller garage, vilket är särskilt användbart när du behöver skapa utrymme för trädgårdens alla sommarprodukter. För det andra kan ett förvaringstält hjälpa till att förlänga livslängden på dina ägodelar genom att skydda dem från regn, hårda vindar och snö.

Skydda dina saker i ett plastförråd

Ett plastförråd kommer med ett hårt golv, så du behöver inte oroa dig för att fukten kommer underifrån. De hårda plastväggarna skyddar dina saker från yttre påfrestningar, samtidigt som det är helt underhållsfritt. Du behöver varken behandla det för att tåla UV-strålar, regn eller bekymra dig för att tältduken ska gå sönder. Ett plastförråd från HORNBACH kan du enkelt få att smälta in i din trädgård och det kommer garanterat att underlätta vardagen!

Skydda dina fordon med ett garagetält

En husvagn, båt eller fyrhjuling kan vara svårt att få plats med i ditt ordinarie garage på tomten, då erbjuder garagetältet ett effektivt överdrag mot väder och vind. Garagetält finns i olika storlekar, allt från små förrådstält till större garagetält som passar bra till det mesta. De flexibla garagetälten är rymliga, har bra takhöjd och en stor dörr, vilket gör det lätt att komma in och ut.

Handla förvaringstält på webben

Förvaring kan man inte få för mycket av och ibland räcker förvaringen inomhus inte till. Då är ett förrådstält en flexibel och snabb lösning. På HORNBACH kan du köpa förrådstält och plastförråd till ett lågt pris och snabb leverans. Beställ redan idag eller reservera ditt lilla förråd på webben, för att sedan hämta upp det i varuhuset.

Har du inte bestämt dig för vad för byggnad du ska placera på din tomt? Då ska du ta dig en närmare titt i vårt stora utbud av trädgårdshus & carports och inspireras inför ditt nästa projekt!

Du kanske också är intresserad av

upp