0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 12:55. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Ogräsbekämpning


15 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Ogräsättika SUBSTRAL Speed AC 5L
Substral
129,00 kr * / st
(25,80 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Svampmedel NELSON GARDEN Kumulus DF mot mjöldagg 200g
Nelson Garden
199,00 kr * / st
(995,00 kr * / kg)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Stubborttagare WEIBULLS Stubb-X 1,2L
Weibulls
299,00 kr * / st
(249,17 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Ogräsmedel NEUDORFF Ogräs Effekt 2L färdigblandad
Neudorff
199,00 kr * / st
(99,50 kr * / l)
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
15 av 15 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Ogräsbekämpning"

Köp ogräsbekämpning på HORNBACH

Visst är det tråkigt när mossa och ogräs sprider sig på din uteplats eller trädgård. Oavsett om du har anlagt en trädgårdsgång eller spridit dekorsten runt träd eller växter, finns alltid en risk att ogräs växer igenom. Men det finns flera ogräsmedel du kan använda dig av för att effektivt få din trädgård att skina igen. På HORNBACH hittar du ett stort utbud av ogräsbekämpning, så du kan hitta det rätta ogräsmedlet för dina behov.

Olika typer av ogräsbekämpning

När du vill bli av med oönskat ogräs och mossa finns det många alternativ att välja bland. Du kan exempelvis använda ättika mot ogräs. Med ogräsättika får du ett snabbt, kraftfullt och långtidsverkande ogräsmedel, som bryter ner ogräs inom endast några få timmar. Ogräsättika hälls direkt på ogräset och hjälper dig att bli av med exempelvis ogräs i grusgång eller mellan stenplattor. Du kan även välja att bränna bort ogräs med en ogräsbrännare elektrisk. Med en elektrisk ogräsbrännare kan du avlägsna ogräs på sekunder utan att använda kemikalier. Det finns även gasbrännare ogräs som är utrustade med tryckgaspatroner, som kan användas för att döda ogräs effektivt.

Vill du använda miljövänlig ogräsbekämpning kan du välja bland ett brett sortiment av olika ogräsverktyg. Dessa kräver mer handarbete för dig, men är mycket effektivt mot ogräs. Flera modeller är utrustat med ett långt skaft som tillåter dig att stå upp och arbeta. I vårt sortiment hittar du även ogräsupptagare med multiclick handtag, vilket innebär att du kan växla mellan olika handtag när du arbetar, samt använda handtaget för andra multiclick verktyg. Se vårt breda utbud av olika småredskap och kompiredskap och välj de redskap som du behöver för ditt trädgårdsarbete.

Har du problem med mjöldagg finns det ett särskilt svampmedel att använda. Svampmedlet bör användas vid första tecken på angrepp i förebyggande syfte. Du kan även välja andra typer av ogräsmedel som antingen hälls ut på direkt på ogräset, eller sprutas på mossa och ogräs.

Vilket är det bästa ogräsmedlet?

Som tidigare nämt finns det flera olika tillvägagångssätt för att bli av med ogräs och du kan välja mellan olika typer av ogräsmedel för att avlägsna ogräs. Förutom olika ogräsmedel kan du bränna bort ogräs med en ogräsbrännare eller så kan du använda olika ogräsverktyg för att avlägsna ogräs. Vilket som är det bästa ogräsmedel är med andra ord helt upp till vad du föredrar. Väljer du exempelvis ogräsättika kan du snabbt och smidigt applicera medlet på önskad plats, och sparar därmed mycket tid. Ogräsbrännare avlägsnar också ogräs fort utan mycket ansträngning från din sida. Föredrar du att utföra jobbet själv kan rotjärn och ogräsupptagare vara bättre lämpade verktyg för dig.

Handla direkt på webben

I vår webbshop kan du snabbt och smidigt handla allt du önskar till din trädgård. I webbshoppen hittar du även tralltvätt & algrent samt trycksprutor. Väljer du att handla på webben så skickar vi din beställning direkt till dig. Du kan även välja att besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få tips och råd på hur du bäst tar hand om din uteplats från våra kunniga projektrådgivare. Och med vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset hos oss!

upp