0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-27 klockan 00:43. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Spridarvagn


9 resultat
Spridarvagn ALGOMIN 20L
Algomin
(1)
1295,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Spridarvagn GARDENA universal L
GARDENA
(1)
499,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Ströspade FREUND grön
FREUND
99,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Universalspridare GARDENA L
GARDENA
499,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Ströspade grön
for_q
64,90 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Spridarvagn FOR_Q Universal 12L
for_q
(2)
229,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Spridarvagn EINHELL GC-SR 12
Einhell
349,00 kr * / st
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
9 av 9 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp spridarvagnar på HORNBACH

Det ska inte vara ansträngande att ta hand om trädgården. Med en spridarvagn kan du på ett mer ergonomiskt sätt, och i många fall mycket snabbare, sprida ut allt ifrån gödsel till sand på din trädgård eller uppfart. På så vis blir arbetet gjort mer effektivt och noggrant, samtidigt som du sparar mer tid! På HORNBACH hittar du flera olika typer av spridare. Du kan bland annat välja mellan en Algomin spridarvagn, en Gardena spridarvagn och en for_q spridarvagn.

Gödselspridare

Hur funkar en spridarvagn?

Spridarvagnar finns i olika storlekar, där behållaren rymmer en varierande mängd innehåll. Exempelvis kan du välja en spridarvagn från Gardena som rymmer 12,5 liter, eller en Algomin spridarvagn som rymmer 16 liter. Spridare är enkla att hantera tack vare öppnings- och stängningsfunktionen som spridaren är utrustad med. Öppnings- och stängningsfunktionen går att justera via handtaget, och du kan därmed lättare kontrollera spridningen, för att se till att rätt mängd sprids ut på önskad plats.

Spridare är enkla att rengöra. Du kan smidigt tvätta dem genom att spruta av dem med vatten. Låt spridarvagnen torka innan du fyller den med innehåll, för att hindra innehållet från att klibba ihop sig eller fastna i behållaren.

Vad kan jag sprida ut med en spridarvagn?

Spridarvagnar kan användas som exempelvis gödselspridare eller gräsgödselspridare, för att fördela ett jämnt lager med gödsel på din trädgård. De kan även användas för att sprida ut kalk eller fröer där du vill berika jorden eller odla växter. Du kan använda din spridarvagn som en sandspridare och sprida ut sand eller salt under vinterhalvåret när det är både halt och snöigt.

Handla spridarvagn på HORNBACH.se

I vår webbshop hittar du flera olika spridarvagnar. Du hittar även olika ströspadar om du föredrar att sprida för hand. Passa samtidigt på att handla gräsgödsel, gräsfröer och halkbekämpning i vår webbshop. Handlar du direkt på webben så skickar vi din beställning hem till dig, snabbt och smidigt. Och med vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset hos oss!

upp