0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-12-07 klockan 08:55. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Cirkulationspumpar


2 resultat
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp cirkulationspump på HORNBACH.se

För att det varma vattnet från varmvattenberedaren ska komma ut till dina element så krävs det en pump, en cirkulationspump. Det spelar ingen roll vad du har för uppvärmning i din bostad, en liten cirkulationspump är ändå hjärtat i värmesystemet. De flesta hushållen har två cirkulationspumpar, en för vatten och den andra för värme. En cirkulationspump för vatten ser till att det snabbt går ut varmvatten till din blandare, medans en cirkulationspump för värme pumpar ut varmvatten till ditt golvvärmesystem eller element. I HORNBACHs webbshop kan du köpa cirkulationspump från Grundfors – alltid till ett lågt pris!

Byt ut din cirkulationspump

En modern cirkulationspump kan själv läsa av hur mycket varmvatten som behöver produceras och vilket tryck som behöver hållas. En äldre cirkulationspump däremot kan du manuellt ställa in i olika lägen beroende på vilken årstid det är. På detta sätt reglerar du hur mycket din cirkulationspump ska arbeta och vilket tryck det ska vara. Men om sanningen ska fram, hur många är det som ändrar på denna inställning mellan säsongerna? Så med andra ord så finns det en hel del pengar att spara här genom att byta ut din gamla cirkulationspump mot en ny, exempelvis en Grundfors cirkulationspump. Att byta cirkulationspump är inte svårt, utan något som du kan göra själv, utan att anlita fackman. Är du dock osäker på hur du ska installera din cirkulationspump så ska du kontakta en professionell hantverkare.

Handla cirkulationspump på HORNBACH.se

Bra för både din plånbok, miljön och ditt hus är att ha en ha en cirkulationspump som fungerar och har rätt förutsättningar för ditt värmesystem. På HORNBACH kan du köpa cirkulationspump anpassat för ditt värmesystem, så att du får varmt vatten ur kranen och ett behagligt inomhusklimat. Beställ din Grundfors cirkulationspump idag så skickar vi den snabbt, smidigt och till ett lågt pris!

upp