0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 13:30. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Elkaminer


6 resultat
Elkamin NAPOLEON Allure 50
NAPOLEON
8980,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Westbo Ignis W24
1790,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Elkamin Opti-Myst C500
21900,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Elkamin Opti-Myst C1000
35900,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
6 av 6 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Elkaminer"

Köp din elkamin hos HORNBACH!

Höj mysfaktorn med hjälp av en elkamin från HORNBACH! Längtar du efter att slå dig ner framför en mysig brasa och slappna av till ljudet av elden som knastrar? Om du bor litet eller saknar en skorsten kan denna dröm kännas långt borta. Men låt det inte stoppa dig! Lösningen är helt enkelt en elektrisk kamin, eftersom en elkamin fungerar som en öppen spis utan skorsten som dessutom inte behöver någon brasved. Hos HORNBACH finner du ett brett utbud av dekorationskamin, både på webben och i våra varuhus!

Elkamin höjer mysfaktorn i ditt hem

Fördelen med elektrisk eldstad är att installationen blir mycket enklare än en traditionell kamin - helt enkelt för att den inte kräver någon skorsten. Du kan därmed skapa en mysig stämning var som helst i ditt hem utan krånglig installation, besiktning och besök av sotare. Ytterligare en fördel med el kamin är att du slipper handskas med både rök, sot och aska. Detta innebär att du kan njuta av kaminens fördelar och höja mysfaktorn i ditt hem, oavsett om du bor i lägenhet eller av olika anledningar inte har en skorsten att tillgå. Kanske spenderar du mycket tid i ditt uterum och vill kunna njuta av en mysig eldstad där?

En elkamin kan du alltså placera vart du vill och det spelar då ingen roll om du bor i en lägenhet eller villa, vilket gör det extra lockande för dig som inte har möjlighet att installera en vanlig kamin men ändå vill kunna njuta av eldens mysiga atmosfär och behagliga värme. Eftersom den inte avger någon rök eller sot blir elkaminen även enkel att underhålla. Oavsett vart du väljer att placera din elkamin så kommer den uppnå samma fina atmosfär som med en naturlig eld. Visst låter det härligt?

Vad behöver du tänka på med en elkamin?

Trots att en elkamin inte avger någon eld så blir kaminen varm och således måste finnas ett säkerhetsavstånd runt om. Du ska till exempel inte ha gardiner eller andra textilier i närheten. Tänk också på att den ska vara korrekt monterad och placerad så att den inte kan välta omkull. Den måste stå stabilt på golvet eller fästas ordentligt i väggen. Följd alltid bifogad monteringsanvisning.

Köp din elkamin på webben!

I HORNBACHs webbshop finner du ett stort urval elkamin, kamin utan skorsten samt elektrisk öppen spis till ditt hem! Köp din elkamin, elektrisk braskamin eller skorstensfri kamin i vår webbshop eller reservera din nya dekorationskamin direkt på nätet och hämta den sedan i ditt HORNBACH-varuhus! Vi garanterar: Elektrisk kamin och kamin utan skorsten finns alltid till lågt pris hos oss!

upp