Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-03 klockan 09:23. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Etanolkaminer


8 resultat
Bioethanolbrännare WESTBO
899,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Ethanolkamin WESTBO Carl
13290,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Keramiska vedträn
650,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Westbo Oljelampa
899,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Westbo Victoria 100 Etanolkamin
16590,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp din etanolkamin hos HORNBACH!

Vill du kunna krypa upp framför en härlig brasa utan massa krångel med rök och sot? Då är en etanolkamin från HORNBACH ett mycket bra alternativ! En etanolkamin är ett enkelt, flexibelt och billigt alternativ till en traditionell kamin eftersom etanolkaminen inte behöver någon skorsten. Perfekt för dig som bor i lägenhet eller saknar skorsten! Etanolkaminen använder bioetanol som bränsle och har till syfte att öka mysfaktorn i ditt hem och samtidigt avger den lite värme. Hos HORNBACH finner du ett brett utbud av bioetanol kaminer, både i våra varuhus och på webben!

Etanolkaminen är både mysig och flexibel

Med en etanolkamin ökar du definitivt mysfaktorn i ditt hem! Dessutom slipper du allt krångel med bygganmälan, besök av sotare och eventuellt ansöka om bygglov. Just eftersom etanolkaminen inte har någon skorsten får du stor flexibilitet att placera den vart du vill i hemmet. Dessutom kan du flytta den mellan olika platser, vilket är perfekt om du vill ha den inne i vardagsrummet under vintern för att sedan flytta ut den i ditt uterum under vår och höst.

Tack vare att etanolkaminen är en skorstensfri kamin passar den i alla hem! Etanolkaminen passar lika bra i en lägenhet som i ett hus, både i vardagsrummet och i köket. Det är helt upp till dig vart du vill placera din etanolkamin. Förutom att bioetanol kaminen ökar trivselfaktorn och förser ditt hem med en rogivande och mysig känsla, så genererar den även en behaglig värme som kan öka rummets temperatur något. Etanolkaminen används dock främst för trivseleldning och kallas därför ofta för dekorationsspis eller dekorationskamin.

Ytterligare en fördel med etanolkaminen är att den inte kräver särskilt mycket tillbehör. Så länge du ser till att ha bränsle hemma kan du starta en brasa när som helst du känner för det! Eldar gör du med bioetanol i en eller flera behållare och om du vill att den ska se ut som en riktig brasa kan du lägga dit keramiska vedträn.

Att tänka på med etanolkamin

Tänk alltid på säkerheten vid både installation och användning av din etanolkamin. Läs alltid den bifogade bruksanvisningen noggrant och följ de säkerhetsföreskrifter som finns. Eftersom den avger värme får inget brännbart material, som gardiner eller andra textilier, finnas i dess omedelbara närheten. Tänk också på stabiliteten så att den står stadigt på marken eller väggen och inte faller ner.

Om du vill fylla på nytt bränsle och elda igen är det väldigt viktigt att du väntar till brännaren har svalnat innan du fyller på med ny bioetanol. Om du vill släcka brasan innan all bioetanol är slut kan du göra detta med ett släckningsverktyg som medföljer.

Köp din bioetanol kamin på webben!

Hos HORNBACH finner du ett brett utbud av bioetanol kamin till ett ständigt lågt pris tack vare vår lågprisgaranti. Beställ din etanolkamin bekvämt i HORNBACHs webbshop så levereras den snabbt och enkelt direkt hem till dig. Eller reservera din etanolkamin direkt på webben och hämta den sedan i ditt HORNBACH-varuhus. Snabbt, smidigt och enkelt!

upp