0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 14:17. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Hundkojor & hundgårdar


4 resultat
Hundlucka Dog Mate 366x441mm vit
(1)
869,00 kr * / st
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Hundgård HORTUS liten modell
Hortus
9499,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Hundgård HORTUS mellan modell
Hortus
11619,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Hundgård HORTUS stor modell
Hortus
13739,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Hundkojor & hundgårdar"

Köp hundkojor & hundgårdar på HORNBACH.se

Är du ute efter en hundkoja? Vare sig du bor i lägenhet eller i villa är en hundkoja ett mycket uppskattat köp då de flesta hundarna älskar att ha sina egna kryp in, ett eget hundhus! För de hundar som inte har en hundkoja i hemmet är det vanligt att hund gärna lägger sig under bord, stolar eller något annat litet krypin, känner du igen det beteendet? Det är nämligen så att de allra flesta hundarna gillar att koppla av i ett lite mindre utrymme, då det ger hunden en trygghet och hjälper de flesta hundarna att slappna av. Så köp en hundkoja och ge din vovve en alldeles särskild plats i ert hem som bara är din hunds.

Köp den bästa hundkojan för din hund!

När det är dags att köpa en hundkoja eller hundhus vill man självklart köpa det bästa för sin hund. Men vilken hundkoja är då bäst? Ja, allt beror på vilken miljö som hundkojan ska placeras i och vilket syfte hundkojan ska fylla. Är tanken att din hund ska vistas i rastgård även så kallad hundgård? Då ska hundkojan vara isolerad med väl fungerande ventilation, så att din hund skyddas från kyla, värme och fukt och mår som bäst oavsett väder och vind. Vid köp av hundkoja är även storleken på hundkojan signifikant. Hundkojans storlek beräknas på storleken av hunden. Vi råder dig vid köp av hundkoja eller hundgård att läsa om regler för hundgård och hundkojor på Jordbruksverkets hemsida så att din hund får det så bra som den har rätt till!

Hundgården - din hunds mysiga tillflyktsort

Om du däremot vill köpa en enklare hundkoja som endast ska fungera som ett mysigt tillhåll inomhus eller som en liten koja för din hund i trädgården, kan enklare hundkojor vara ett alternativ. Den sortens hundkoja har då som syfte att vara en mysig liten tillflyktsort där din hund kan ta en kort tupplur, mysa eller ligga och kika på när matte eller husse påtar i trädgården.

Bygg en hundgård

Söker du en större hundgård så är det i de flesta fall bättre att bygga en egen hundgård eller rastgård till din fyrfotade vän. På HORNBACH hittar du allt material som du behöver för att bygga en egen fin rastgård till hunden. Men innan du börjar spika upp stängslet så är det ett par saker som du först behöver fundera över.

  • Placering: Det första du måste överväga är placeringen av hundgården, i vilket väderstreck den ska hamna. Väg också in att hunden vill se gårdsplanen för att veta vad som händer.
  • Förarbatet: Ett bra markarbete är viktigt, för att hunden inte ska kunna skada sig på något eller kunna gräva sig ut. Vilket underlag ska sedan rastgården ha?
  • Skydd: Alla hundar bör ha en upphöjd eller avskild plats för att vila på. En plats som även syddar mot väder och vind.
  • Inredning: Hundar tycker om att bädda själva. Inred därför eventuellt hundkojan i hundgården med mysiga hundfiltar och hundbäddar.
  • Aktivitet: En hundgård ska vara en stimulerande miljö för din hund. Köp hundleksaker, aktivitetsleksaker och hundgodis för din hund, då kommer din hund med glädje tillbringa tid i sin rastgård. Men även naturmaterial som träd, gräs och stenr uppskattas.

Hundlucka

  • Hundlucka till hundkoja: Hittar du inte en färdig hundkoja som faller dig i smaken? Eller ska du göra om en lekstuga till hundkoja? Ja, en hundlucka kan användas i många olika fall. En stor fördel med en hundlucka är att den alltid stängs när din hund har passerat och det finns därmed ingen risk att kall luft blåser in i hundkojan. Ett annat tips för hundgårdar är att bygga en sammanhängande hundgård till ert hus. Montera en hundlucka och låt er hund variera mellan att vara inne eller ute, låter som en jyckes dröm, inte sant?

Köp hundlucka på nätet

Vill du köpa en färdig hundgård eller själv hängna in en rastgård till hunden, då hittar du stängsel, metallstaket och grindar i vårt breda sortiment. På HORNBACH är vi stora djurvänner och du kan i vårt utbud till hunden hitta allt du behöver till din fyrfotade vän. Beställ dina produkter direkt på webben så skickar vi dem till dig - snabbt, enkelt och alltid till ett lågt pris!

upp