Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-01 klockan 08:45. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Grilla med pelletsgrill – för en autentisk matupplevelse

Grilla med pelletsgrill – för en autentisk matupplevelse

Pelletsgrillens fördelar är många, men framförallt är den oerhört enkelt att använda. Inga förkunskaper krävs, och du behöver inte hålla koll på grillen under tiden maten grillas eller röks. Här visar vi dig hur lätt det är att använda en Traeger pelletsgrill, den ursprungliga träpelletsgrillen – och vad fördelarna med en pelletsgrill är!

Fördelar med en pelletsgrill

Fördelarna med en pelletsgrill är många, och nackdelarna få. Nedan listar vi de främsta fördelarna med en pelletsgrill, och kommer förhoppningsvis övertyga dig till att skaffa din egen pelletsgrill redan idag!

✓ Enkel att använda

En pelletsgrill är enkel att använda, och med Traegers digitala konvektionsvärmare är det lika enkelt att ställa in temperaturen på grillen som att slå på ugnen. Du kommer kunna laga fantastiska rätter varje gång!

✓ Varaktiga resultat

Perfekt tillagade råvarar – varje gång. Stabila temperaturer ger ett varaktigt resultat, vilket innebär att du kan lägga fokus på umgänget och smaken istället för att hålla koll på grillen. Laga allt från brisket och ribs till en hel kyckling – med perfekta resultat varje gång.

✓ Bättre smak

När du grillar med träpellets får du en bättre smakupplevelse. Träpellets från Traeger är gjort på 100% naturligt trä, och då smakar maten helt enkelt bättre. Äkta trä – äkta smak.

✓ Laga allt du brinner för

På en pelletsgrill kan du grilla, röka, baka, steka, bräsera och BBQ. Pelletsgrillens mångsidighet tillåter dig att laga allt från hot & fast till low & slow. Från brisket till pizza, rökta grönsaker, bröd och pajer – du kan laga vad som helst på en Traeger pelletsgrill.

Grilla med pelletsgrill

Så använder du en pelletsgrill från Traeger

Att grilla har aldrig varit enklare! Med en pelletsgrill från Traeger skapar du enkelt autentisk mat med fantastisk smak. Exprimentera dig gärna fram med olika pelletstyper och råvaror. Så här går du tillväga:

1. Fyll pelletsbehållaren med valfri pellets för matlagning.

2. Tryck på start, välj önskade temperatur och låt grillen sköta matlagningen.

3. Gör dig redo för en smakupplevelse utöver det vanliga!

Traeger pelletsgrill

Så fungerar Traeger pelletsgrillar

Träpelletsen transporteras från pelletsbehållaren till brasan med hjälp av en skruv. Pelletsen antänds av en "HotRod" som tänder lågorna och skapar en fantastisk smak till din mat. I grillen sitter en fläkt som cirkulerar värmen och röken för en jämn, och varaktig tillagning av maten. Grillen styrs av en kontrollenhet som håller koll på temperaturen – så att du får mer tid över till annat.

Traeger pelletsgrill
Traeger pelletsgrill

Du kanske också är intresserad av

upp