0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-22 klockan 11:29. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Toalettstol & WC-stol


304 resultat
Toalettstol IFÖ Spira 6260 mjukstängning rimfree® hårdsits limning S-lås 4/2 L 7811033
Vid köp av 6 st :
3295,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Tips & råd
Så inreder du en gästtoalett – tips & råd

Så inreder du en gästtoalett – tips & råd

Har du slut på idéer hur du inreder din gästtoalett på bästa sätt? Här går vi igenom vad som kan vara bra att tänka på, vad en gästtoalett bör innehålla och inspiration till din nya gästtoalett.

Toalettstol GUSTAVSBERG Nautic 1500 Hygienic Flush
Vid köp av 6 st :
3295,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Toalettstol IFÖ Silia mjuksits dolt S-lås 4/2 L 7805903
Vid köp av 6 st :
2199,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Toalettstol IFÖ Pala vit S-Lås 2/4L
Vid köp av 6 st :
2695,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Toalettstol IFÖ Spira Art 6245 vit
IFÖ
(3)
4389,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Toalettstol GUSTAVSBERG Nautic 1510 Hygienic Flush dolt p-lås 4/2 L 7796161
Vid köp av 6 st :
2940,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenKan ej reserveras
MullToa 65ai 7953219
16295,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
MullToa 55ai 7953218
(1)
14495,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Avloppspump Saniflo UP 5885400
6199,00 kr * / st
Köp på webbenKan ej reserveras
Toalettstol JUNGBORN two vägghängd svart matt mjukstängning WTBL001U203_MB
Vid köp av 12 st :
3599,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
72 av 304 resultat har visats
Sida 1 av 5
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Toalettstol & WC-stol"

Populärt sortiment inom kategorin "Toalettstol & WC-stol"

HORNBACH har toalettstolar för alla toaletter!

Ska du renovera ditt badrum eller vill du bara fräscha till det med en ny toalett, då har HORNBACH wc-stolen för dig! Söker du en lyxig känsla i ditt badrum, något som fungerar för barnen eller en liten toalettstol för din gästtoalett? Ska du köpa en ny toalettstol så har du många val framför dig! I vårt breda sortiment av toalettstolar finner du både toastolar som ska monteras på väggen och de wcstolar som placeras direkt på golvet. Har du inte ett avloppssystem att koppla din wc-stol till, inga problem! Vi har även ett stort sortiment av förbränningstoaletter & mulltoa. Så vad väntar du på? Oavsett om du söker en snålspolande toalett, en ny toalettsits eller en billig toalettstol så har vi garanterat rätt produkt för dig!

Vanliga frågor inför köpet av ny toalettstol

Vad ska man tänka på när man köper toalettstol? När man köper en toalettstol bör man tänka på faktorer som toalettens utseende, funktionalitet, pris, ergonomi och installation. WC-stolen ska passa dig till utseende och inte minst vara praktisk för utrymmet i badrummet.

Kan man byta toalettstol själv? Ja, det är möjligt att byta toalettstol själv som hemmafixare. Det är dock alltid bäst att anlita en professionell VVS-installatör för att undvika skador på avloppssystemet eller andra komplikationer.

Vad kostar en vanlig toalettstol? Priset på en vanlig toalettstol varierar beroende på kvalitet, märke och design. En enkel och billig toalettstol kan kosta från någon tusenlapp, en dyrare modell kan däremot kosta många tusenlappar.

Hur ofta ska man byta toalettstol? Toalettstolar har vanligtvis en lång livslängd, vanligast är att man byter ut sin WC-stol i samband med en renovering av badrummet. Det är dock bäst att byta ut toalettstolen när den börjar visa tecken på slitage eller när den inte längre fungerar optimalt, exempelvis börjar att läcka. Det finns även ett stort sortiment av reservdelar för olika toastolar.

Hur mycket kostar det att byta toalettstol? Kostnaden för att byta en toalettstol varierar beroende på faktorer som material, installation och arbetskraft. Att anlita en VVS-installatör för att byta toalettstol kan kosta allt från några tusenlappar upp till tiotusentals kronor. Det beror på hur omfattande renoveringen blir.

Vilken är den bästa toalettstolen? Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man väljer den bästa toalettstolen, så det är svårt att säga vilken som är absolut bäst. Men man bör leta efter en toalettstol som är vattenbesparande, har bra spolning, är bekväm att sitta på och passar bra i ens badrum.

Hur vet man vilken toalettstol som passar? För att välja en toalettstol som passar bör man ta hänsyn till faktorer som storlek, höjd, form, spolningstyp och design. Det är viktigt att välja en toalettstol som passar både ditt badrum och dina personliga preferenser.

Hur vet man vilken modell på toalettstol man har? Man kan vanligtvis hitta modellnamnet eller serienumret på toalettstolens insida, antingen på spolningscisternen eller på botten av toalettskålen. Dessa uppgifter kan sedan användas för att söka efter reservdelar eller ytterligare information om toalettstolen.

Detta är frågeställningar som vi ska försöka besvara för dig, så att du enklare kan hitta den toalettstol som passar dig och ditt badrum bäst!

Vilken toalettstol passar dig?

En golvstående toalett påverkar inte väggkonstruktionen på något sätt, utan monteras direkt i golvet. Med andra ord så kan du placera denna wcstol i vilket badrum som helst. På denna toalettstol finns det två olika avloppsanslutningar. Ett s-lås är ett avloppssystem som går ner i golvet medan ett p-lås ansluts i väggen. Denna modell av toalettstol kan den händiga själv montera på plats med hjälp av antingen skruv eller lim. Du behöver alltså inte bygga in ett WC-fixtur i väggen, utan toalettstolen placeras direkt på golvet. En golvstående toalett är också den billigaste toalettstolen du kan välja, just för att den inte kräver en mer avancerad installation. Så vill du fräscha upp ditt gamla badrum? Då kan du köpa en ny golvmonterad toastol med en snygg design och själv installera denna på plats.

Badrumsporslin

En vägghängd toalett monteras (precis som namnet skvallrar om) fast på väggen. Toalettstolen ser antingen ut som vilken toalettstol som helst eller så har den ett lös wc-fixtur som du bygger in i väggen. På detta sätt tar toalettstolen mindre plats och är därför genialisk att ha i mindre badrum. Med detta alternativ till wc-stol kommer det bli betydligt enklare att hålla golvet rent och toaletten kommer att kännas mer hygieniskt. Denna toalettstol bör du inte försöka att montera själv, utan ta hjälp av en fackman. Läs mer i vår guide om hur du monterar en vägghängd toalett . Med tanka på att denna toalettstol kräver både en fixtur och en spolknapp så är inte den billigaste toalettstolen du kan välja, men när den väl är på plats så kommer du inte att ångra dig.

Har du däremot inget avlopp att installera din toalettstol till så är en förbränningstoalett eller en torrtoalett en wc-stol som inte kräver detta. Denna toalett kan du själv köpa och ställa in i det utrymme där det finns behov av en wc-stol och sedan tömma manuellt när det behövs – enkelt och flexibelt!

Vilket varumärke på toastol ska man välja?

När du ska välja toalettstol så finns det flera varumärken att välja bland. Ett populärt alternativ är en IFÖ toalett. Här kan du välja mellan både golvsåtende och vägghängd toalett. IFÖ sign och IFÖ spira är två olika modeller på toalettstol där modellen IFÖ spira har toalett utan toalettkant. Förutom att du kan köpa din IFÖ toalettstol hos oss, så inkluderar IFÖs sortiment även ett brett utbud av olika spolknappar.

En annan varumärkesjätte är GUSTAVSBERG. Väljer du en GUSTAVBERG toalett kan du dels välja om du vill ha en golvstående eller vägghängdtoalett, men även om du vill ha en svart toalett eller en vit toalettstol. Förutom GUSTAVSBERG toalettstol innehåller sortimentet flera alternativ när det kommer till spolknappar och lyftknoppar.

Ytterligare ett varumärkesalternativ är IDO toalettstol. Även här har du flera valmöjligheter vad gäller vägghängd toalett, golvsåtende toalett och flera olika typer av spolknappar.

Stil, funktion och kvalité är viktigt för oss, du kan därför hitta toalettstolar från flera väletablerade varumärken som bland annat Hafa, Gerberti och Jungborn hos oss! För att göra det så enkelt som möjligt när du ska välja wcstol, så kan du använda vår filtreringsfunktion som tillåtet dig att filtrera bland toalettstolarna. Här kan du välja att exempelvis endast se IFÖ toaletter, eller att endast se toaletter inom en bestämd prisklass.

Toalettstolen har många funktioner

En av de viktigaste funktionerna när du köper en ny toalettstol är att den är enkel att hålla ren och fräsch. Detta kommer att gå lättare om wc-stolen är glaserad invändigt. En annan funktion som blir allt vanligare är att wc-stolen är snålspolande. Många toaletter har två alternativ på spolknappen, skillnaden är vattenmängden som spolas ner i toaletten från spolcisternen. En snålspolande toalett släpper alltså ifrån sig mindre vatten, om du väljer detta alternativet och därmed hjälper du till att spara på grundvattnet. En annan detalj som har blivit viktig för många som ska köpa ny toalettstol är med eller utan spolkant. En toalett utan spolkant är betydligt enklare att hålla rent. En toalettstol med spolkant har fler skrymslen som du behöver komma åt vid rengöring. Du kan också köpa toalettstolen i olika höjd, beroende på om du är kort eller lång. Spana in vår badrumsguide för tips och inspiration till ditt badrum!

Handla toalett & wc-stol på webben

Hitta toalettstolen med en design som passar dig och matchar din övriga inredning i badrummet, och med de rätta funktionerna! På HORNBACH kan du vara säker på att du alltid köper din toalettstol till ett lågt pris – hittar du samma wc-stol till ett lägre pris så matchar vi det med vår lågprisgaranti!

Ska du köpa mer badrumsporslin, badrumsinredning, badkar eller andra badrumsaccessoarer så hittar du allt detta i vårt brede sortiment!

upp