0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-11-28 klockan 18:51. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fasta fönster


4 resultat(32 varianter)
Fast fönster OUTLINE Hfk vitmålat 10x13
2 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Fast fönster WESTCOAST WINDOWS Classic 10x10
10 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Fast fönster WESTCOAST WINDOWS Antik 10x10
10 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Fast fönster WESTCOAST WINDOWS Design 10x10
10 varianter
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
4 av 4 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp fasta fönster på HORNBACH

Inred ditt hem med stora fasta fönster för att få maximalt med ljusinsläpp. På så vis kan du öppna upp ditt hem, utan att behöva öppna fönstret. På HORNBACH kan du välja mellan fönster fasta i flera olika storlekar och modeller. Därmed kan du enkelt hitta det perfekta fasta fönstret för dig och ditt hem!

Vilka fördelar finns?

Ej öppningsbara fönster har vanligtvis fördelen av att tillåta mer ljusinsläpp in i ditt hem. Detta eftersom fasta fönster vanligtvis har en mindre karm än om du jämför med andra typer av fönster. Därmed kan du försäkra dig om att du får maximalt med ljus i ditt hem, och får ett strålande sken inomhus. Fasta fönster är även vanligtvis mycket billigare än andra typer av fönster, därmed får du mer ljusinsläpp för mindre pengar.

Vill du ha vägledning och råd inför byte av fönster så kan du ta del av vår guide: Så byter du fönster. Där får du inte bara information om vilka verktyg och vilket material du behöver, du får även förklarat steg för steg hur du går till väga vid ditt fönsterprojekt.

Olika varianter

Det finns en rad olika fasta fönster som du kan välja bland. Vill du ha ett välisolerat fönster som står sig motståndskraftigt mot kyla och värme, är fasta fönster 3 glas det bästa alternativet. Du kan även välja fast fönster enkelglas eller fasta fönster 2 glas, beroende på ditt hems förutsättning och dina behov. Du kan välja fasta fönster i aluminium, PVC fasta fönster eller fasta fönster i trä. Det finns även fasta fönster som kombinerar trä och aluminium. Mer information om viktiga saker att tänka på inför ditt val av fönster hittar du i vår guide: Att tänka på innan du väljer fönster.

Med fönster- och dörrfärg kan du enkelt måla om ditt fönster i en kulör som passar ditt hem. Du kan antingen välja en kulör som får ditt fönster att smälta samman med din fasad, för att skapa ett enhetligt intryck av ditt hem. I vissa fall kan det få ditt hem att framstå som större. Du kan även välja en annan kulör som markerar ditt fönster och får det att sticka ut från din fasad. Det kan främja intrycket av ditt hem genom att få det att bli mer iögonfallande och modernt. Särskilt om du målar samtliga fönster i samma färg, inklusive ytterdörren.

Handla direkt på webben

I vår webbshop får du en god överblick för att enkelt kunna jämföra olika fasta fönster. När du hittat det du vill ha, kan du smidigt handla direkt på webben. Då skickar vi din beställning direkt hem till dig! Du kan även besöka oss på ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få tips och råd inför ditt val av fönster från våra kunniga projektrådgivare. Och tack vare vår lågprisgaranti kan du alltid vara säker på att du får det bästa priset hos oss. Hittar du samma produkt till ett lägre pris hos en av våra konkurrenter, bjuder vi dig på mellanskillnaden. Så vad väntar du på? Handla redan idag!

Har du inte bestämt dig för vilket fönster som är rätt för dig och ditt hem? Spana in HORNBACHs breda sortiment av fönster som passar alla hem!

upp