Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-27 klockan 02:08. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fasadtvätt


13 resultat
Målartvätt JAPE 5L
209,00 kr * / st
(41,80 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Fasadtvätt FIXOR BY NITOR före målning 4L
Fixor by Nitor
249,00 kr * / st
(62,25 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Takpannerengöring CHEMOFORM 5L
299,00 kr * / st
(59,80 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Hustvätt NORDSJÖ koncentrat 1l
Nordsjö
119,00 kr * / st
(119,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Underhållstvätt HAGMANS tak och fasad 4L
Hagmans
399,00 kr * / st
(99,75 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Fasadtvätt FIXOR BY NITOR målning med ejektor 2,5L
Fixor by Nitor
229,00 kr * / st
(91,60 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Fasadtvätt KEMETYL 4L
229,00 kr * / st
(57,25 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Fasadtvätt FIXOR BY NITOR 1L
Fixor by Nitor
55,00 kr * / st
(55,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Hustvätt NORDSJÖ koncentrat 2,5l
Nordsjö
289,00 kr * / st
(115,60 kr * / l)
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Fasadtvätt KEMETYL 1L halvpall 288st
79,00 kr * / st
(79,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Fasadtvätt FIXOR BY NITOR utan blekmedel 1L
Fixor by Nitor
55,00 kr * / st
(55,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Underhållstvätt HAGMANS tak och fasad 1L
Hagmans
179,00 kr * / st
(179,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
Rengöringsmedel GREENLINE SolarClean 1L inkl. ejektor
Greenline
369,00 kr * / st
(369,00 kr * / l)
Köp på webbenReservera & hämta
13 av 13 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Fasadtvätt"

Köp fasadtvätt och taktvätt på HORNBACH

Det är vanligt att tvätta fasaden inför en ommålning av hemmet. Men även om du inte planerar på att måla om ditt hem, är det viktigt att regelbundet tvätta fasaden. Att tvätta fasaden kan till och med få ditt hem att se nymålat ut. Detta eftersom smutsen som avlägsnas tillåter ditt hem att skina på nytt.

Tvätta din fasad

Du bör tvätta din fasad varje eller vartannat år för att motverka smuts, alger och mögel. Ju oftare du väljer att rengöra fasaden, ju enklare blir det att avlägsna smuts som har lagt sig på ytan. När det är dags för fasad rengöring kan du börja med att applicera fasadtvätt på din fasad. Använd en borste eller trasa för att skrubba rent fasaden och låt sedan medlet verka. Du kan sedan använda en högtryckstvätt för att skölja av fasadtvätten, men var försiktig så du inte använder en för kraftfull vattenspruta eftersom det kan skada träet. För att skonsamt rengöra fasaden med en högtryckstvätt kan du välja att spruta vattnet längst med fasaden istället för rakt på träet. Fördelarna med att använda en högtryckstvätt när du ska skölja bort din fasadtvätt är att du når både högt och lågt, och kan i större utsträckning undvika att använda en stege för att rengöra fasaden.

Ska du tvätta en putsad fasad bör du först kontrollera fasaden för sprickor eller andra skador. När du har uppmärksammat den putsade fasadens skavanker, kan du rengöra fasaden som vanligt. Se till att du rengör noggrant på de skadade områdena, det skapar bättre förutsättningar för att behandlingen av skador på den putsade fasaden ska hålla.

Mögeltvätt för din fasad

Om du tvättar din fasad regelbundet kommer inte bara ditt hem hålla sig rent och fint, utan det tillåter även färgen att hålla bättre, samtidigt som det motverkar alger och mögel. Skulle du mot förmodan få problem med alger och mögel kan du använda alg och mögeltvätt för att motarbeta detta. Tillåter du alg och mögel att stanna kvar på din fasad under en för lång tid kan det resultera i att träet ruttnar. Med andra ord blir det mycket billigare och lättare att använda alg och mögeltvätt för att hålla din fasad ren och fin.

Taktvätt

Tvätta ditt tak

Många passar på att även tvätta sitt tak när de är dags att tvätta fasaden. Taket utsätts vanligtvis för mossa samt gröna beläggningar så som alger och lavar. Dessa typer av påväxt binder fukt vilket kan orsaka frostsprängningar under vintern. Därför är det viktigt att regelbundet tvätta tak. Du kan använda en högtryckstvätt för att effektivt tvätta ditt tak. Du kan tvätta takpannor genom att spruta av dem för att avlägsna mossa och gröna beläggningar.

Dock så kan takpannorna ta skada när de utsätts för högt vattentryck, så var mycket försiktig och kontrollera ditt tak noggrant både innan och efter takrengöring. För en mer skonsam takrengöring kan du använda taktvätt. Du kan blanda taktvätt enligt doseringen på förpackningen och sedan sprida ut taktvätt med hjälp av en tryckspruta. Olika takrengöringsmedel fungerar olika, vissa behöver spolas bort efter verkan, medan andra försvinner av sig självt genom vind och regn.

Handla fasadtvätt och taktvätt direkt på nätet!

I vår webbshop hittar du allt du behöver för att tvätta din fasad, för att tvätta ditt tak samt mögeltvätt. Där hittar du även alla tillbehör du kan behöva såsom högtryckstvättar och fasadfärg för att ge ditt hem ett nytt sken. Väljer du att handla direkt på webben så skickar vi din beställning till dig. Vill du ha mer tips & råd på hur du tar hand om din fasad på bästa sätt är du alltid välkommen att besöka oss på ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få experthjälp från våra kunniga projektrådgivare på plats!

upp