Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 13:22. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Bambu-rullgardiner


7 resultat(21 varianter)
Rullgardin bambu Roll-up natur 60x180cm
4 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Rullgardin bambu Roll-up vit 60x180cm
4 varianter
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Tips & råd
Så väljer du rätt sorts solskydd

Så väljer du rätt sorts solskydd

Det finns en mängd olika solskydd att välja mellan, men vilket är det bästa för just ditt hem? Här hittar du flera tips och råd för att du ska hitta rätt solskydd till ditt hem.

Rullgardin bambu SOLUNA vit 60x160cm
3 varianter
Köp på webbenKan ej reserveras
Rullgardin bambu SOLUNA natur 60x160cm
3 varianter
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
7 av 7 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Bambu-rullgardiner"

Köp rullgardin i bambu på HORNBACH.se

Ett solskydd i bambu är en slags bambugardin som du kan hänga upp både inomhus och ute. Hänger bamburullgardinen utomhus så får du dock vara beredd på att livslängden inte kommer att bli lika lång. En bambu rullgardin är det självklara valet om du vill ha ett naturligt solskydd. Materialet är som du hör på namnet av bambu och kan fås i flera olika färger. En annan fördel med en rullgardin i bambu är att den inte är mörkläggande, utan släpper igenom ett visst ljus. Med andra ord så är bambugardinen ett bra val då du fortfarande vill släppa in ljuset i ditt hem men slippa de starka solstrålarna.

Rullgardin bambu

Varför ska du köpa rullgardin i bambu?

En rullgardin i bambumaterial släpper igenom ljuset men hindrar starka solstrålar och nyfikna blickar från att komma in i ditt hem. Du kan på ett snabbt och smidigt sätt ställa in hur mycket av fönstret som bambujalusin ska täcka genom att reglera dragsnörena. På detta sätt får du ett flexibelt insynsskydd som även är en snygg inredningsdetalj. Men det är inte enbart i fönstret som du kan hänga upp bambu gardin, utan även utomhus.

Bambujalusier kan användas som ett snyggt insynsskydd på balkongen, ett solskydd i pergolan eller som en enkel rumsavdelare.

Det är enkelt att montera en bambu rullgardin

En rullgardin bambu är mycket enkel att hänga upp. Själva jalusin i bambu är redan färdigmonterad i en rulle, som enkelt hängs upp direkt på plats i sina krokar. Du behöver med andra ord enbart sätta upp två krokar eller ett par spikar på väggen eller i taket innan du kan hänga din bamburullgardin på plats. På HORNBACH kan du köpa rullgardin bambu i flera olika bredder och längder, så att du kan få en bamburullgardin som passar ditt fönster. Bambu är ett naturmaterial, vilket kan innebära vissa skiftningar i färgerna. I vårt breda sortiment kan du välja bland mörka, vita eller naturfärgade bambu rullgardiner.

Handla bambu rullgardin på webben

Köp ett stilsäkert solskydd i bambu till dina fönster! En bambu rullgardin släpper in solen och ljuset på ett milt sätt, samtidigt som det ger insynsskydd och är en snygg inredningsdetalj till ditt rum. För mer inspiration om olika solskydd se vår guide: Så väljer du rätt sorts solskydd. Se även vårt övriga sortiment av olika gardiner & persienner.

upp