0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 10:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Stolpskor justerbara


12 resultat
Stolpsko JOMA Hero justerbar typ flex
Vid köp av 10 st :
115,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Balksko STAVREX justerbar 120-160mm M16
Vid köp av 216 st :
102,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Stolpsko STAVREX justerbar 70-110mm M16
Vid köp av 216 st :
80,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Stolpsko STAVREX justerbar 40-60mm M16
Vid köp av 180 st :
71,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
12 av 12 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Stolpskor justerbara"

Köp justerbara stolpskor på HORNBACH.se

Justerbara stolpskor är en typ av stolpsko, där staget som skruvas ner i exempelvis en plint är gängad. Detta för att man enkelt ska kunna justera stolpskns höjd i efterhand. Dessa justerbara stolpskor är vanligtvis tillverkade av metall och är utformade för att passa på en rad olika stolpstorlekar och former. En av de största fördelarna med justerbara stolpskor är att de gör det enkelt att justera höjden på stolpar eller pelare efter behov. Detta kan vara särskilt användbart i bygg- eller renoveringsprojekt där stolparna inte är helt jämna eller där höjden behöver justeras för att uppfylla byggnormer. Dessa stolpskor kan också användas för att ersätta gamla eller slitna stolpskor. Istället för att behöva byta ut hela stolpen kan du bara byta ut stolpskon och spara både tid och pengar. När du väljer justerbara stolpskor är det viktigt att se till att du väljer rätt storlek och form för att passa din stolpe eller pelare.

Vanliga frågor på justerbara stolp- & balkskor

  • Vad är en justerbar stolpsko? En justerbar stolpsko är en typ av stödsystem som används för att stödja stolpar eller pelare. Den justerbara funktionen gör att höjden på stolpen eller pelaren kan anpassas efter behov.
  • Hur fungerar en justerbar stolpsko? En justerbar stolpsko fungerar exempelvis genom att skruva på den gängade delen, för att höja eller sänka höjden på stolpen eller pelaren.
  • Vilken typ av material är justerbara stolpskor vanligtvis tillverkade av? Justerbara stolpskor är vanligtvis tillverkade av metall, såsom stål eller aluminium. Detta gör dem starka och hållbara nog för att stödja stolpar och pelare på ett säkert sätt.
  • Vilken är den vanligaste storleken på en justerbar stolpsko? Storleken på en justerbar stolpsko kan variera beroende på tillverkaren och modellen. Men vanligtvis kan de justeras för att passa stolpar och pelare som är mellan 75 mm och 200 mm breda.
  • Vilka är fördelarna med att använda en justerbar stolpsko? Fördelarna med att använda en justerbar stolpsko är att den gör det enkelt att justera höjden på stolpar och pelare efter behov, vilket kan vara användbart i bygg- eller renoveringsprojekt där stolparna inte är helt jämna eller där höjden behöver justeras för att uppfylla byggnormer.
  • När är det lämpligt att använda en justerbar stolpsko? Det är lämpligt att använda en justerbar stolpsko när du behöver justera höjden på en stolpe eller pelare efter behov. Detta kan vara särskilt användbart när du exempelvis bygger en altan på en ojämn mark, där stolparna inte är helt jämna eller där höjden behöver justeras i efterhand.
  • Kan jag använda en justerbar stolpsko för att ersätta en gammal eller slitna stolpsko på min stolpe? Ja, en justerbar stolpsko kan användas för att ersätta en gammal eller byta ut slitna stolpskor på dina stolpar.

Handla justerbara stolpskor på webben

Justerbara balkskor och stolpskor viktiga komponenter i bygg- och renoveringsprojekt som kräver stöd för balkar och stolpar. Genom att välja högkvalitativa justerbara balkskor och stolpskor som har rätt storlek och form, kan du se till att ditt projekt blir stabilt och säkert. Köp direkt på webben så skickar vi dina stolpfästen direkt till dig - snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris!

Har du inte bestämt dig för vilka stolpfästen eller jordankare som du ska köpa? Ta då en titt i vårt breda sortiment och låt dig inspireras inför ditt nästa projekt!

Du kanske också är intresserad av

upp