Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-07 klockan 19:00. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Trallskruv


resultat

Anpassa ditt urval.

Till filtret som du valt har vi tyvärr inga erbjudande just nu.

Köp trallskruv i HORNBACHs webbshop

Ska du köpa trallskruv? Kanske är det ett altanbygge på gång? Då hjälper vi dig med att hitta rätt trallskruv till ditt projekt! Det är viktigt att veta att det skiljer sig en del mellan de olika sorternas trallskruv. Det är bland annat viktigt att du tar hänsyn till faktorer som virkets tjocklek, storleken av bygget samt användningsmiljön innan du köper trallskruv.

Handla trallskruva från kända varumärken:

Tips om trallskruv!

Trallskruven är en skruv som är anpassad att klara det svenska klimatet och det innebär att trallskruv är jämfört med många andra skruvar lite mjukare med andledning av att trallskruven ska vara mer följsam i när virket sväller och krymper efter väder och tempratur. Att trallskruven är följsam innebär också att risken för sprickbildning därmed också minskar. Ett tips när det gäller valet av trallskruv är att välja rätt typ av trallskruv utefter omgivningen! Ska du till exempel lägga trall runt en pool eller bor du på Västkusten? Då är rostfri trallskruv ett måste! Köp även rostfri trallskruv om du ska arbeta med ett hårdare trämaterial. Beroende hur stor altanyta du ska bygga är det även viktigt att du köper en kraftigare trallskruv, desto större ytan är kommer den även att röra sig mer och då krävs en kraftigare trallskruv för stabilitet!

Trallskruv du hittar i vårt sortiment:

  • Grabber trallskruv

upp