Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 07:10. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Julbelysning & ljusslingor


457 resultat(459 varianter)
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Ljusslinga BOLTHI Mio 10 LED
Bolthi
659,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Ren LUMINEO 147cm svart IP44
Lumineo
1295,00 kr * / st
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenReservera & hämta
72 av 457 resultat har visats
Sida 1 av 7
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Julbelysning & ljusslingor"

Köp julbelysning & ljusslingor på HORNBACH.se

Med julgransbelysning och ljusslingor inomhus såväl som utomhus så skapar du extra stämning under årets bästa högtid och även årets mörkaste årstid. Lys upp din gran med en klassisk julgransbelysning eller ljusslinga med led, som har mindre ljuskällor och en mer intensiv belysning. Dekorera din trädgård eller balkong med ljusslingor, ljusnät och ljusslangar i antingen ett kallvitt eller varmvitt sken. Vill du istället få in mer färg i denna annars så mörka tid så ska du satsa på färgade lampor, i exempelvis blått, rött, rosa, gult och grönt. Det kommer garanterat bli ännu roligare om du köper en ljusslinga med fjärrkontroll som har olika blinkfunktioner!

Vilken julbelysning ska jag köpa?

Vilken julbelysning du ska köpa beror på vart du ska sätta den. Ska du ha din julbelysning inomhus eller ska din julbelysning vara utomhus? En ljusslinga som är avsedd för inomhusbruk kan du endast förvara inne. Däremot en ljusslinga som är avsedd för att sättas upp på utsidan kan du även ha inomhus. Det beror på att en utomhusbelysning har en högre IP-klassning och därmed tål fukt och regn. I HORNBACHs breda sortiment av julbelysning kan du även köpa reservlampor och andra tillbehör för julbelysning, så att du även kan använda dina äldre slingor.

Fyll ditt hem med julbelysning

I denna mörka årstid när fönsterna är svarta större delen på dygnet så ka man inte få för mycket belysning. Redan tidigt kan du ställa upp adventsljusstakar och adventsstjärnor i fönsterna. Dessa lyser inte enbart upp hemmet utan ger även ett hemtrevligt sken för förbipasserande. Men du behöver inte stanna här! Ljusslingor och ljusdraperier kan du i stort sett placera vart som helst i hemmet, allt ifrån gardinstången till trappräcket eller nåla upp på väggen över soffan. Något som har blivit allt mer populärt hos både stora och små är julbyar. Man kan sitta långa stunder framför dessa och se hur de surrar, blinkar och spelar musik. Men det finns många olika sorts dekorativ julbelysnig som du kan fylla ditt hem med, allt från stjärnor, ljuslyktor, lysande grangirlanger och inte minst den klassiska julgransbelysningen.

Smart julbelysning

Köp rätt julgransbelysning

Den första frågan du måste ställa dig är om du ska ha granen inne eller utomhus. Vi har allt från den klassiska julgransbelysningen för inomhusgranen till den lätthanterliga flaggstångsbelysningen. När du sedan ska köpa belysning till granen så fundera först på om den ska vara enkel- eller dubbelledande.

En julgransbelysning som är enkelledande börjar och slutar vid vägguttaget, dvs klär du en gran så måste du hela tiden trä julgransbelysningen över granen för att den ska gå runt. En dubbelledande däremot börjar vid vägguttaget och tar slut vid sista lampan. Du kan alltså med denna julgransbelysning utan hinder gå runt din gran och klä den utan problem.

Tycker du detta verkar krångligt så kan du köpa en trådfri julgransbelysning, där varje ljuskälla är utrustad med ett batteri.I vårt breda sortiment hittar du även smart julgransbelysning, som du kan reglera belysningen via en app.

Dekorera trädgården med julbelysning

Förutom ljusslinga utomhus som finns att köpa i regnbågens alla färger så finns det också en uppsjö olika former på en ljusslinga. Ett ljusnät är precis som det låter ett nät med lampor som du enkelt lägger över exempelvis en buske. Med ett ljusnät slipper du att trassla isär och vira runt en ljusslinga för att dekorera i din trädgård – lägg bara ett ljusnät där du vill ha din belysning! Ett annat alternativ är tappar, en ljusslinga med istappar är ett populärt val att hänga upp runt huset. Men det finns otroligt många andra alternativ av dekorativ julbelysning för trädgården. Lysande fåglar, polkagriskäppar, renar och såklart tomtar! Den kanske senaste trenden är uppblåsbara julfigurer. Placera en enorm tomte, snögubbe eller varför inte en ren på balkongen och vi lovar att det kommer bli en snackis hos grannarna.

Spar pengar med en ljusslinga LED

Oavsett om du ska köpa ljusslinga och ljusdraperi eller ljusslinga och ljusnät så är det att rekommendera en LED-slinga. Inköpspriset är högre men du köper dig en julbelysning som kommer att hålla längre, den är mer miljövänlig, drar mindre el, så med tiden kommer det bli en bättre affär ekonomisk, då en LED-belysning drar betydligt mindre energi.Dessutom så kommer du aldrig behöva gå på jakt efter reservlampor, då dessa inte är utbytesbara.

Det finns trådlösa julgranslingor, ljusslingor med timer eller batteridrivna ljusslingor. En batteridriven ljusslinga är praktisk att ha där du inte har tillgång till ett eluttag. Lika praktiskt är det med en timer på sin ljusslinga utomhus, varför ska alla ljusslingor stå och lysa mitt på dagen, då det ändå är ljust ute?

Få en lysande jul - med ljusslingor från HORNBACH!

Ljusslingor förknippas starkt med julen men det är också trevligt med mer belysning i de flesta trädgårdar under den mörkaste tiden på året. När du sätter upp ljusslingor och julgransbelysning så gör du det inte enbart för dig själv, alla kan ta del av den stämningsfulla belysningen som du sätter upp i ditt hem och din trädgård. Underlätta för dig själv i juletid och köp din julbelysning och din ljusslingor online, spar tiden som du annars lägger i butiken till allt annat kul som händer under denna högtid. Oavsett vart du ska hänga upp din julgransbelysning eller dina ljusslingor så kommer du att hitta rätt på HORNBACH.se.

Skippa julstressen och köp dina juldekorationer online! I HORNBACHs webbshop kan du köpa allt för julen, så att du kan komma i rätt stämning inför den mysiga högtiden.

När du köper en dekorativ ljusslinga på HORNBACH får du alltid 30 dagars öppet köp, och du handlar garanterat till lägsta pris, med vår prisgaranti! Läs mer om om HORNBACHs lågprisgaranti och börja handla nu!

Du kanske också är intresserad av

upp