0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-12 klockan 10:25. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Aktuellt

Jul med HORNBACH 2021

Lästid: 11 min.
Jul på HORNBACH

Nu börjar julen närma sig och vi har laddat med allt du behöver! Fixa den riktiga julkänslan hemma med vår exklusiva ädeljulgran NORDMANNgold®. Passa även på att kolla in vår årliga julmarknad där du kan hitta massor av pynt och jultillbehör. Dessutom har vi mängder av julklappar för hela familjen. Välkommen!

Julshoppa på HORNBACH


Du behöver endast en adress för att utföra alla din julklappsinköp – besök HORNBACH.se eller ditt närmaste varuhus! Hos oss hittar du klappar som passar för hela familjen, oavsett ålder och intresse. För de yngsta kommer överraskningar bland annat från kända Disney®-karaktärer, lägg praktiska trädgårdsredskap under granen eller ge bort något värmande under denna kyliga årstid. Vi har samlat våra favoriter bland verktyg, inredningsdetaljer, trädgårdsprodukter, allt för din grill, djurprodukter, pysselmaterial, maskiner och mycket mer! Skippa julstressen och gör istället ett besök på HORNBACH!

Se HORNBACHs stora julsortiment >>

Jul med HORNBACH

Julpyssla med HORNBACH

Skapa julstämning i ditt hem och var samtidigt kreativ. Samla nära och kära och väck skaparglädjen i er tillsammans med HORNBACH. Pyssla ihop en fin julmobil, skapa en egen adventskalender som kan räkna ner dagarna ända fram till jul eller låt ett stjärnunderlägg dekorera ditt bord. HORNBACH står inte enbart för pysslet, du hittar dessutom allt material som du kommer att behöva hos oss!

Snöflinga av L krokar

Julpyssla snöflingor

Hade du kunnat tro att det går att skapa fina snöflingor av endast L-krokar, två muttrar och lim? Det går – och här visar vi hur!

Börja pyssla >>

Julgranspynt av muttrar

Julpyssla julgranspynt

Sexkantsmuttrar går att använda till mer än att bara fästa saker med. Exempelvis fint julgranspynt! Här visar vi hur du går tillväga.

Börja pyssla >>

Julgran i trä

Bygg din egen lamellgran

Sugen på att slippa en barrande gran i år? Då är det dags att ta fram hantverkarkunskaperna och bygga din egen julgran i trä!

Börja pyssla >>

Julpyssla

Adventsljusstake i koppar

Skapa en modern adventsljusstake med hjälp av olika kopparanslutningar. Både enkelt och snyggt!

Börja pyssla >>

Julpyssla

Dörrkrans/adventsljusstake

Hälsa dina gäster välkomna med en egentillverkad dörrkrans eller placera den på bordet med ljus, och du har en adventsljusstake.

Börja pyssla >>

Julpyssla

Tillverka en adventskalender

Gör dina barns (eller sambos) väntan på julafton ännu roligare med små fyndiga julklappar hela december!

Börja pyssla >>

Julpyssel julkula

Skapa en egen julkula

Med lite ansträngning kan du skapa en originell juldekoration – en industriell julkula. Både lätt och snyggt!

Börja pyssla >>

Julpyssla

Bygg en julbock

Vill du ställa fram något originellt i jul, pynt som inte alla andra har? Då kan du enkelt bygga en egen julbock i plywood.

Börja pyssla >>

Julpyssla

Bygg en lysande trägran

Sprid julglädje med en egensnickrad trägran i fönstret, eller på bordet, som lyser upp och sprider värme i hemmet.

Börja pyssla >>

Juldekoration på bord

Skapa en ljusboll

Du kan enkelt pyssla ihop en ljusboll som du kan hänga upp i ett fönster eller lägga som dekoration på ett bord.

Börja pyssla >>

Julgran på pall

Julgran på pall

Har du svårt att få plats med en riktig julgran inomhus? Med tre enkla steg kan du tillverka en alternativ julgran.

Börja pyssla >>

Julpyssla julmobil

Pyssla ihop en egen julmobil

Har du inte plats för en julgran? Med ett grillgaller, julgranskulor och snöre eller band kan du istället skapa en härlig julmobil.

Börja pyssla >>

Hemmafixarkalender

Vill du skapa dina egna julklappar till nära och kära i år? I vår hemmafixarkalender hittar du tips på julklappar som du själv kan tillverka – sätt igång med ditt julklappsprojekt redan idag!

Julgrilla

Lukten av glögg, en korv med bröd i handen och i bakgrunden rullar de gamla julklassikerna. Att stå ute och grilla i vinterkylan är både mysigt och en rolig utmaning för grillentusiasten – men även för nybörjaren!

Här delar vi med oss av 9 tips för att ditt vintergrillande ska bli så bra som möjligt >>

Se vårt sortiment av grillar >>

Grillar

Julgranar

Vad ska du ha för gran i år? Ska det vara en riktig gran, en konstgran eller vill du bygga en egen, icke-traditionell julgran? Nedan hittar du all information du behöver för att välja den rätta julgranen.

Juldekorationer

Vad vore en jul utan juldekorationer – inget! På HORNBACH kan du köpa allt julpynt du behöver för att den rätta stämmningen ska infinna sig. Från julgranskulor, julgransbelysning till julgran och julgransfot. Dekorera huset med tomtar och adventsljusstakar och ställ fram julblommor och ljuslyktor på julbordet, allt detta och mycket mer hittar du hos oss.

Vi nöjer oss inte med att julpynta inomhus, fyll din trädgård, balkong och fönster med ljusslingor, grangirlanger, uppblåsbara figurer och sprid julglädje för alla som passarar din bostad.

Julpynt
Julgranspynt på HORNBACH

Julgranspynt

Julgranskulor och annat julgranspynt tillsammans med julgransbelysning och en julgran är ett säkert kort när det kommer till julpynt. En sann julfirare har en pyntad julgran hemma! Idag finns det inget stopp på fantasin när det kommer till julgranspynt och när det kommer till färgen, så stannar den inte vid den traditionella röda färgen.

På HORNBACH hittar du både julgranskulor och annat julgranspynt i många olika färger och material, du hittar garanterat något i din stil.

Se HORNBACHs julgranspynt >>

Juldekorationer på HORNBACH

Juldekorationer

Jul är inte jul utan en tomte! Dekorera ditt hem, fönsterkarmar och bord med små figurer som vi förknippar med denna härliga högtid. Tomtar, änglar, Lucia, granar, Jesuskrubban, på HORNBACH köper du både små och stora julfigurer. Söker du något annat, som kanske inte är lika traditionellt, så varför inte en vintage bil med gran på taket, ett lamadjur eller ett blänkande pariserhjul?

Det finns ett stort sortiment av olika juldekorationer att upptäcka hos oss!

Se HORNBACHs juldekorationer >>

16 versiering

Bordsdukning, ljus & lyktor

En viktig del av julen och julfirandet är mat och julbordet. Det är förmodligen runt bordet du kommer att sitta till stor del under julen tillsammans med dina nära och kära. Lägg lite extra kärlek bakom dekoreringen av julbordet, med fina uppläggningsfat, porslin, juliga servetter, levande ljus och lyktor. Dekorera inte bara bordet, gör det till hemmets blickfång och det efter ett besök i HORNBACHs julsortiment.

Förutom juldekorationer som du kan köpa hos oss, så är naturen ett smörgåsbord när det kommer till dekorationsmaterial. Plocka grenar, kottar, rönnbär, mossa, måla stenar, här är det bra fantasin som sätter gränsen.

Se HORNBACHs sortiment för bordsdukning, ljus & lyktor >>

Juldekoration på HORNBACH

Konstjulblommor & girlanger

Julen är en tid då alla ska vara glada och en sak som får många att känna sig väl till mods är såklart blommor och julen är inget undantag för detta. På HORNBACH kan du köpa levande julblommor men även konstjulblommor. Då flera julblommor har en stark doft är det många som är allergiska mot dessa. Men på HORNBACH kan du köpa amaryllis, julstjärna, magnolia och andra dekorativa kvistar i konstmaterial, såsom siden och plast.

Dekorera dina fönster med vackra julkrukor och placera julblommor i, häng upp grangirlanger, glitter och kvistar. Sprid julglädje för såväl förbipasserande som för er som bor där.

Se HORNBACHs sortiment av konstblommor & girlanger >>

Julbelysning

Vintern och julen är verkligen ljusets tid. Det blir betydligt trevligare när vi vistas utomhus och det inte är helt svart runt omkring oss och sen så förknippar man ljusslingor, blinkande ljus och marschaller med fest och kalas. Idag är de flesta ljusslingor utrustade med LED-teknik. Ljusslingan blir något dyrare i inköp, men den håller betydligt längre, du behöver inte byta ut trasiga lampor och den drar mindre energi. Så i längden så blir LED-belysning billigare.

Innan du ger dig ut i trädkronorna eller fäster ljusslinga runt fasaden så se till att din julbelysning är framtagen för utomhusbruk. En julbelysning som tål att hängas utomhus kan du även hänga upp inomhus, men däremot fungerar det inte tvärtom. Då är inte elektroniken tillräckligt skyddad mot väder och vind.

Julbelysning kan köpas i tre olika färgskalor: varmvit, kallvit och multicolor. Vill du att din julbelysning ska avge samma sken som dina ljuskällor inomhus, då är det ett varmvitt sken du ska välja. Många föredrar däremot ett kallvitt sken utomhus, för att det påminner mer om frost, is och kyla. Multicolor är som det låter, en blandning av olika färger.

På HORNBACH hittar du ett brett utbud av ljusslingor och julgransbelysning, både för inom- och utomhusbruk. Oavsett vilken längd du behöver på din ljusslinga, vilken färg du föredrar, om du vill att lamporna ska blinka eller vara stilla – du hittar din ljusslinga på HORNBACH!

Julbelysning på HORNBACH
Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH

Ljusslingor och julgransbelysning

Julgranen är inköpt, pyntet är framtaget, men vart är julgransbelysningen? Ett annat scenario är att man stoppar in kontakten och endast halva slinga lyser, hur är det möjligt? Men lugn, på HORNBACH hittar du ett brett utud av olika ljusslingor och julgransbelysningar. Varmvitt, kallvitt eller om det är en riktig Disneygran du vill ha, så är det multicolor du ska välja. Vill du sedan inte att samma historia ska upprepas nästa år, att du får köpa en ny julbelysning, då ska du köpa en LED-ljusslinga. LED-tekniken är mer miljövänlig, du spar energi och får en julbelysning som håller längre.

Lite längre ner på sidan hittar du vår guide över hur lång sladd, och hur många lampor du behöver till din julgran.

Se HORNBACHs sortiment av ljusslingor och julgransbelysning här >>

Julbelysning på HORNBACH

Övrig julbelysning

Att man julpyntar och fyller hela huset med små figurer som hör julen till, men varför ska man stanna där? Fyll din trädgård med lysande figurer, häng upp ljussiluetter på fasaden eller låt en uppblåsbar snögubbe hälsa gästerna välkommna vid ytterdörren. Pyntar du din trädgård med ljusslingor och stora roliga figurer, så lovar vi att du sprider julstämning runt omkring dig.

Innan du börjar pynta med pingviner, domherrar, tomtar och renar så se till att det finns ett eluttag i anslutning och att dina figurer klarar av att stå där säkert, oavsett väder och vind. På HORNBACH kan du köpa julbelysning som garanterat kommer att ge alla förbipassarande en härlig julstämning!

Se HORNBACHs sortiment av övrig julbelysning här >>

Hur lång julgransbelysning och hur många ljuspunkter behöver jag köpa till min julgran?

Antal ljuspunkter i julgranen
Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH

Belysning med fast sken

Vill du ha ett starkt och intensivt ljus, då är det en julbelysning med fast sken du ska köpa. Det är en julbelysning som lämpar sig såväl till din julgran, som till din fasad, fönster, balkongräcke med mera. En ljusslinga med fast sken lämpar sig bra både inomhus och utomhus. Glöm inte att läsa på förpackningen innan du hänger ut din ljusslinga, så att du vet om den klarar av rätt väderförhållanden.

Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH

Belysning med blinkande sken

Jul är inte endast en trevlig tradition. Många juldekorationer följer tiderna och tar hänsyn till de senaste trenderna och utveckling, detta inkluderar även julbelysningen! Julbelysning med blinkande sken är en trend som växer sig stark. Ett blinkande sken passar alla, du välja hur fort du vill att det ska blinka, vilka färger det ska skiftes emellan eller om det enbart ska vara ett vitt sken.

Julbelysning
Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH
Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH
Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH
upp
HORNBACH