0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 13:22. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Aktuellt

Jul med HORNBACH 2022

Jul med HORNBACH 2022

Nu börjar julen närma sig och vi har laddat med allt du behöver! Fixa den riktiga julkänslan hemma med vår exklusiva ädeljulgran NORDMANNgold®. Passa även på att kolla in vår årliga julmarknad där du kan hitta massor av pynt och jultillbehör. Dessutom har vi mängder av julklappar för hela familjen. Välkommen!

Julshoppa på HORNBACH


Du behöver endast en adress för att utföra alla din julklappsinköp – besök HORNBACH.se eller ditt närmaste varuhus! Hos oss hittar du klappar som passar för hela familjen, oavsett ålder och intresse. För de yngsta kommer överraskningar bland annat från kända Disney®-karaktärer, lägg praktiska trädgårdsredskap under granen eller ge bort något värmande under denna kyliga årstid. Vi har samlat våra favoriter bland verktyg, inredningsdetaljer, trädgårdsprodukter, allt för din grill, djurprodukter, pysselmaterial, maskiner och mycket mer! Skippa julstressen och gör istället ett besök på HORNBACH!

Se HORNBACHs stora julsortiment >>

Jul med HORNBACH

Julmarknad i våra varuhus

Vill du hellre klämma och känna på julgranen eller julpyntet innan du köper det? Då kan du åka till ditt närmaste HORNBACH-varuhus och besöka julmarknaden!

Se julens öppettider i ditt HORNBACH-varuhus >>

Se ordinarie öppettider i ditt HORNBACH-varuhus >>

Julmarknad HORNBACH

Julpyssla med HORNBACH

Skapa julstämning i ditt hem och var samtidigt kreativ. Samla nära och kära och väck skaparglädjen i er tillsammans med HORNBACH. Pyssla ihop en fin julmobil, skapa en egen adventskalender som kan räkna ner dagarna ända fram till jul eller låt ett stjärnunderlägg dekorera ditt bord. HORNBACH står inte enbart för pysslet, du hittar dessutom allt material som du kommer att behöva hos oss!

Julgrilla

Lukten av glögg, en korv med bröd i handen och i bakgrunden rullar de gamla julklassikerna. Att stå ute och grilla i vinterkylan är både mysigt och en rolig utmaning för grillentusiasten – men även för nybörjaren!

Här delar vi med oss av 9 tips för att ditt vintergrillande ska bli så bra som möjligt >>

Se vårt sortiment av grillar >>

Grillar

Julgranar

Vad ska du ha för gran i år? Ska det vara en riktig gran, en konstgran eller vill du bygga en egen, icke-traditionell julgran? Nedan hittar du all information du behöver för att välja den rätta julgranen.

Juldekorationer

Vad vore en jul utan juldekorationer – inget! På HORNBACH kan du köpa allt julpynt du behöver för att den rätta stämmningen ska infinna sig. Från julgranskulor, julgransbelysning till julgran och julgransfot. Dekorera huset med tomtar och adventsljusstakar och ställ fram julblommor och ljuslyktor på julbordet, allt detta och mycket mer hittar du hos oss.

Vi nöjer oss inte med att julpynta inomhus, fyll din trädgård, balkong och fönster med ljusslingor, grangirlanger, uppblåsbara figurer och sprid julglädje för alla som passarar din bostad.

Julgranspynt på HORNBACH

Julgranspynt

Julgranskulor och annat julgranspynt tillsammans med julgransbelysning och en julgran är ett säkert kort när det kommer till julpynt. En sann julfirare har en pyntad julgran hemma! Idag finns det inget stopp på fantasin när det kommer till julgranspynt och när det kommer till färgen, så stannar den inte vid den traditionella röda färgen.

På HORNBACH hittar du både julgranskulor och annat julgranspynt i många olika färger och material, du hittar garanterat något i din stil.

Se HORNBACHs julgranspynt >>

Juldekorationer på HORNBACH

Juldekorationer

Jul är inte jul utan en tomte! Dekorera ditt hem, fönsterkarmar och bord med små figurer som vi förknippar med denna härliga högtid. Tomtar, änglar, Lucia, granar, Jesuskrubban, på HORNBACH köper du både små och stora julfigurer. Söker du något annat, som kanske inte är lika traditionellt, så varför inte en vintage bil med gran på taket, ett lamadjur eller ett blänkande pariserhjul?

Det finns ett stort sortiment av olika juldekorationer att upptäcka hos oss!

Se HORNBACHs juldekorationer >>

16 versiering

Bordsdukning, ljus & lyktor

En viktig del av julen och julfirandet är mat och julbordet. Det är förmodligen runt bordet du kommer att sitta till stor del under julen tillsammans med dina nära och kära. Lägg lite extra kärlek bakom dekoreringen av julbordet, med fina uppläggningsfat, porslin, juliga servetter, levande ljus och lyktor. Dekorera inte bara bordet, gör det till hemmets blickfång och det efter ett besök i HORNBACHs julsortiment.

Förutom juldekorationer som du kan köpa hos oss, så är naturen ett smörgåsbord när det kommer till dekorationsmaterial. Plocka grenar, kottar, rönnbär, måla stenar, här är det bra fantasin som sätter gränsen.

Se HORNBACHs sortiment ljus & värmeljus >>

Juldekoration på HORNBACH

Konstjulblommor & girlanger

Julen är en tid då alla ska vara glada och en sak som får många att känna sig väl till mods är såklart blommor – och julen är inget undantag för detta. På HORNBACH kan du köpa levande julblommor men även konstjulblommor. Då flera julblommor har en stark doft är det många som är allergiska mot dessa. Men på HORNBACH kan du köpa amaryllis, julstjärna, magnolia och andra dekorativa kvistar i konstmaterial, såsom siden och plast.

Dekorera dina fönster med vackra julkrukor och placera julblommor i, häng upp grangirlanger, glitter och kvistar. Sprid julglädje för såväl förbipasserande som för er som bor där.

Julbelysning

Vintern och julen är verkligen ljusets tid. Det blir betydligt trevligare när vi vistas utomhus och det inte är helt svart runt omkring oss och sen så förknippar man ljusslingor, blinkande ljus och marschaller med fest och kalas. Idag är de flesta ljusslingor utrustade med LED-teknik. Ljusslingan blir något dyrare i inköp, men den håller betydligt längre, du behöver inte byta ut trasiga lampor och den drar mindre energi. Så i längden så blir LED-belysning billigare.

Innan du ger dig ut i trädkronorna eller fäster ljusslinga runt fasaden så se till att din julbelysning är framtagen för utomhusbruk. En julbelysning som tål att hängas utomhus kan du även hänga upp inomhus, men däremot fungerar det inte tvärtom. Då är inte elektroniken tillräckligt skyddad mot väder och vind.

Julbelysning kan köpas i tre olika färgskalor: varmvit, kallvit och multicolor. Vill du att din julbelysning ska avge samma sken som dina ljuskällor inomhus, då är det ett varmvitt sken du ska välja. Många föredrar däremot ett kallvitt sken utomhus, för att det påminner mer om frost, is och kyla. Multicolor är som det låter, en blandning av olika färger.

På HORNBACH hittar du ett brett utbud av ljusslingor och julgransbelysning, både för inom- och utomhusbruk. Oavsett vilken längd du behöver på din ljusslinga, vilken färg du föredrar, om du vill att lamporna ska blinka eller vara stilla – du hittar din ljusslinga på HORNBACH!

Julbelysning
Julgransbelysning

Ljusslingor och julgransbelysning

Julgranen är inköpt, pyntet är framtaget, men vart är julgransbelysningen? Ett annat scenario är att man stoppar in kontakten och endast halva slinga lyser, hur är det möjligt? Men lugn, på HORNBACH hittar du ett brett utud av olika ljusslingor och julgransbelysningar. Varmvitt, kallvitt eller om det är en riktig Disneygran du vill ha, så är det multicolor du ska välja. Vill du inte att samma historia sedan ska upprepas nästa år, att du får köpa en ny julbelysning, då ska du köpa en LED-ljusslinga. LED-tekniken är mer miljövänlig, du spar energi och får en julbelysning som håller längre.

Lite längre ner på sidan hittar du vår guide över hur lång sladd, och hur många lampor du behöver till din julgran.

Se HORNBACHs sortiment av ljusslingor och julgransbelysning här >>

Julbelysning på HORNBACH

Övrig julbelysning

Att man julpyntar och fyller hela huset med små figurer som hör julen till, men varför ska man stanna där? Fyll din trädgård med lysande figurer, häng upp ljussiluetter på fasaden eller låt en uppblåsbar snögubbe hälsa gästerna välkommna vid ytterdörren. Pyntar du din trädgård med ljusslingor och stora roliga figurer, så lovar vi att du sprider julstämning runt omkring dig.

Innan du börjar pynta med pingviner, domherrar, tomtar och renar så se till att det finns ett eluttag i anslutning och att dina figurer klarar av att stå där säkert, oavsett väder och vind. På HORNBACH kan du köpa julbelysning som garanterat kommer att ge alla förbipassarande en härlig julstämning!

Se HORNBACHs sortiment av övrig julbelysning här >>

Hur lång julgransbelysning och hur många ljuspunkter behöver jag köpa till min julgran?

Belysning julgran

Hur mycket kostar det att ha tänt en ljusslinga?

Elkostnad LED-slinga
Antal LED/Watt kWh / 30 Dagar* SEK per månad**
192 LED / 4 Watt 0,96 kWh 2,88
384 LED / 4 Watt 0,96 kWh 2,88
576 LED / 6 Watt 1,44 kWh 4,32
768 LED / 6 Watt 1,44 kWh 4,32
960 LED / 7 Watt 1,68 kWh 5,04
1152 LED / 7 Watt 1,68 kWh 5,04
1536 LED / 9 Watt 2,16 kWh 6,48
1920 LED / 9 Watt 2,16 kWh 6,48
*kWh Baserat på 240h (30 Dagar / 8h per dag)
**med ett elpris på 3,00 SEK / kWh
Julbelysning

Julbelysning med fast sken

Vill du ha ett starkt och intensivt ljus, då är det en julbelysning med fast sken du ska köpa. Det är en julbelysning som lämpar sig såväl till din julgran, som till din fasad, fönster, balkongräcke med mera. En ljusslinga med fast sken lämpar sig bra både inomhus och utomhus. Glöm inte att läsa på förpackningen innan du hänger ut din ljusslinga, så att du vet om den klarar av rätt väderförhållanden.

Ljusslingor & julgransbelysning på HORNBACH

Julbelysning med blinkande sken

Många juldekorationer följer tiderna och tar hänsyn till de senaste trenderna och utveckling, detta inkluderar även julbelysningen! Julbelysning med blinkande sken är en trend som växer sig stark. Ett blinkande sken passar alla, du välja hur fort du vill att det ska blinka, vilka färger det ska skiftes emellan eller om det enbart ska vara ett vitt sken. Läs mer om hur det fungerar nedan.

Dekorativ belysning från Twinkly

Med Twinkly kan du få den perfekta stämningen i eller utanför ditt hem. Spela upp effekter och animationer med hjälp av din telefon. Skapa komplexa installationer genom att gruppera enheter tillsammans.

Så fungerar det

Kartlägg dina lampor
Skapa former, linda in objekt eller använd din fantasi och låt sedan Twinkly-appen göra resten. Se när Twinkly App scannar dina lampor och skapar en 2D- eller 3D-layout av varje glödlampa och förvandlar dem till en virtuell display. Applicera sedan oändligt med färger, effekter och animationer.

Utforska oändliga effekter
Det roliga börjar när du har kartlagt dina lampor. Utforska tusentals förinställda effekter som du kan tillämpa på ett ögonblick, eller redigera och anpassa. I kontrollpanelen kan du lägga till din personliga prägel genom att justera färgpalett, hastighet och intensitet på de effekter du tillämpar.

Twinkly julbelysning

Mer jul hos HORNBACH

upp