Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 14:23. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Tips & råd

Julpyssla med HORNBACH

Julpyssla med HORNBACH

Skapa julstämning i ditt hem och var samtidigt kreativ. Samla nära och kära och väck skaparglädjen i er tillsammans med HORNBACH. Pyssla ihop en fin julmobil, skapa en egen adventskalender som kan räkna ner dagarna ända fram till jul eller låt ett stjärnunderlägg dekorera ditt bord. HORNBACH står inte enbart för pysslet, du hittar dessutom allt material som du kommer att behöva hos oss!

Snöflinga av L krokar

Julpyssla snöflingor av L-krokar

Hade du kunnat tro att det går att skapa fina snöflingor av endast L-krokar, två muttrar och lim? Det går – och här visar vi hur!

Börja pyssla >>

Julgranspynt av muttrar

Julpyssla julgranspynt av sexkantsmuttrar

Sexkantsmuttrar går att använda till mer än att bara fästa saker med. Exempelvis fint julgranspynt! Här visar vi hur du går tillväga.

Börja pyssla >>

Julpyssla

Julpyssla en adventsljusstake av kopparrör

Har du tröttnat på den klassiska adventsljusstaken och vill istället ställa något modernt på bordet? Med endast olika kopparanslutningar tillverkar du en egen stake. Smidigt, snyggt och originellt!

Börja pyssla >>

Julgran i trä

Bygg din egen lamellgran

Sugen på att slippa en barrande gran i år? Då är det dags att ta fram hantverkarkunskaperna och bygga din egen julgran i trä! "Lamellgranen" går fortfarnade att pynta med ljusslingor och julgranskulor – precis som med en vanlig julgran.

Börja pyssla >>

Julpyssla

Julpyssla en adventskrans av granris

Hälsa dina gäster välkomna med en egentillverkad dörrkrans eller placera den på bordet och sätt ljus på den, och du har en adventsljusstake.

Börja pyssla >>

Julpyssla

Julpyssla en adventskalender

Detta gör din väntan på julafton ännu roligare! Med en adventskalender får du en liten övveraskning varje dag, ända fram till julafton.

Börja pyssla >>

Julpyssel julkula

Julpyssla en julgranskula

Med liten ansträngning kan du skapa en originell juldekoration – vi visar dig hur.

Börja pyssla >>

Julpyssla

Julpyssla en julbock

Skapa ditt egna julpynt i år, bygg en julbock av plywood!

Börja pyssla >>

Julpyssla

Julpyssla en trägran som lyser upp i mörkret

Det finns många alternativ för adventsljusstaken, som lyser och ger julstämmning. Bygg en egen trägran, det är enkelt och du får en originell juldekoration.

Börja pyssla >>

Juldekoration på bord

Julpyssla en ljusboll

Med en ballong, tapetklister och snöre gör du en kreativ och dekorativ boll. Sätter du sedan in en ljusslinga i din boll så har du fått en juldekoration som lyser upp i intermörkret och ger dig julstämning.

Börja pyssla >>

Julgran på pall

Julpyssla en julgran på pall

Har du svårt att få plats med en riktig julgran inomhus? Med tre enkla steg kan du tillverka en alternativ julgran att ha i ditt hem.

Börja pyssla >>

Julpyssla julmobil

Julpyssla en julmobil

Kanske har du inte plats för en julgran? Med ett grillgaller, julgranskulor och snöre eller band kan du skapa en dekorativ julmobil. Genom att hänga kulorna ända ner till golvet så kan du illustrera din mobil som en julgran.

Börja pyssla >>

Du kanske också är intresserad av

upp