Fri frakt på postpaket från 999 kr – hela januari & februari. Läs mer >>

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-02-08 klockan 20:41. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Jul

Julklappstips 2022

Lästid: 7 min.
Julklappstips 2022

Oavsett om du letar efter julklappar till din prylälskande pappa, din grilltokiga moster, din djurälskande syster eller din trädgårdsfixare till mamma så har vi julklapparna! Här tipsar vi om de bästa julklapparna till dina nära och kära.

Julklappstips för verktygsälskaren

Till verktygsnörden finns det en uppsjö av smarta och roliga julklappar. Tror du att personen i fråga redan har "allt"? Ta en kik i vår webbshop och tänk om! Där hittar du allt från slipmaskiner, sågar, svetsar, spikpistoler och elhyvlar till hammare, tänger, mejslar och skiftnycklar – och mycket, mycket mer! Här hittar du de bästa tipsen.

Se hela vårt sortiment av maskiner & elverktyg >>

Julklappstips

Julklappstips för grillexperten

För grillexperten finns det en mängd klappar att välja mellan i vår webbshop. Har personen i fråga redan en grill, eller kanske flera? Inga problem! Det finns mängder av smarta, nödvändiga och roliga tillbehör att köpa till grillen – och framför allt till grillentusiasten.

Se hela vårt grillsortiment >>

Julklappstips
Julklappstips

Grilltermometrar

Köp i webbshoppen >>

Julklappstips

Röklådor & rökningstillbehör

Köp i webbshoppen >>

Julklappstips

Muurikka stekhällar

Köp i webbshoppen >>

Julklappstips för heminredaren

Ska du köpa julklappar till någon som älskar inredning och att inreda? Inga problem, vi har klapparna – oavsett vad du har för budget. Allt från gardiner, tapeter, hemtextil och speglar till lampor, klockor, tavlor och dekorplast hittar du i vår webbshop – och här har du de bästa tipsen!

Se hela vårt sortiment av inredning >>

Julklappstips

Julklappstips för dina bästa vänner

Visste du att HORNBACH har en hel avdelning för just djur? Oavsett om du ska köpa julklappar till hund, katt, gnagare, fåglar eller kanske ödlor så har vi det! Vad sägs om en ny kaninbur, kattleksaker eller hundbädd? Eller varför inte köpa massa gott godis till din bästa vän?

Se hela vårt sortiment av zoo & akvaristik >>

Julklappstips
Julklappstips

Klösträd & klösmöbler

Köp i webbshoppen >>

Julklappstips för hemmafixaren

Till hemmafixaren har vi allt du kan tänka dig – och lite till! Ska personen i fråga måla om köket, renovera badrummet, bygga en altan eller kanske renovera gamla möbler? Vi har julklapparna du behöver, och här kommer de bästa tipsen!

Se hela vårt sortiment av färg & tapeter >>

Julklappstips

Julklappstips för trädgårdsfixaren

Trädgårdsmaskiner, växter, krukor, redskap, dekoration – det finns oändligt med julklappar att välja mellan till trädgårdsfixaren – oavsett budget! Se våra bästa julklappstips för trädgårdsfixaren här.

Se hela vårt trädgårdssortiment >>

Julklappstips
Julklappstips

Robotgräsklippare

Köp i webbshoppen >>

Julklappstips

Pallkragar & odlingslådor

Köp i webbshoppen >>

Julklappstips för barnet

Nya tapeter till barnrummet, lekstugor, sandlådor, gungor, pyssel, posters och mycket mer! I vår webbshop hittar du massor av julklappar för barn i alla åldrar – och här hittar du de bästa tipsen.

Se hela vårt sortiment av trädgårdsleksaker >>

Julklappstips

Julklappstips för kreatören

Ska du köpa julklappar till en kreatör, kanske rent utav en konstnär? Hos oss hittar du allt från penslar, stativ och canvasdukar till akvarellfärger, oljefärger och akrylfärger från välkända varumärken. De bästa julklappstipsen för kreatören hittar du här!

Se hela vårt sortiment av konstnärsmaterial >>

Julklappstips

Du kanske också är intresserad av

upp