Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-05 klockan 11:58. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Fuktsamlare


3 resultat
Torrbollen refill 3-pack
79,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Torrbollen Mega avfuktare
129,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
3 av 3 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Köp fuktsamlare på HORNBACH.se

Att bli av med fukten i hemmet kan göras på många sätt, men ibland behöver insatsen inte vara så stor. Att placera en fuktsamlare i utsatta områden som i badrummet eller tvättstugan kan göra stor skillnad. Fuktsamlaren drar till sig fukten och samlar denna i en behållare, som med jämna mellanrum behöver tömmas. Förutom fukt så finns det här en hel del dålig lukt som följer med ner i fuktsamlaren, för den största spridaren av dålig lukt är just fukten i luften.

Vad är Torrbollen®?

Torrbollen® är en fuktslukare och kan vara ett bra alternativ istället för en avfuktare, i mindre utrymmen som båtar, bilar och husvagnar. Om luftfuktigheten är för hög så bildas det kondens, vilket i sin tur leder till mögel och dålig lukt. Torrbollen® är mycket mindre än en avfuktare och kräver ingen elektricitet eller sladd, men håller fukt och mögel borta effektivt. Vätskan som Torrbollen® suger upp genom speciella dehydrerande kristaller samlas i sin behållare, all vätska som den suger upp från sin omgivning är giftfri och kan slås ut direkt i avloppet.

Handla fuktsamlare & Torrbollen® på webben

Är du ute efter mindre avfuktning, en fuktsamlare eller Torrbollen®, då finner du detta i vårt sortiment på HORNBACH. Beställ enkelt på webben så skickar vi dina produkter direkt till dig, snabbt, smidigt och alltid till ett lågt pris! Du kan även ta en titt på vårt stora sortiment inom värme och ventilation för fler sätt att förbättra ditt inomhusklimat. Hos HORNBACH är det alltid låga priser och ett brett sortiment som passar dig och dina projekt!

upp