Är du igång med ditt projekt men behöver lite hjälp? Boka ett digitalt möte med våra säljare >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-02-28 klockan 14:46. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Slanghängare


5 resultat
Väggslangshållare stål
(5)
99,00 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Slanghängare GARDENA
Gardena
(6)
89,90 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Väggslangshållare plast, grön
(4)
59,90 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
5 av 5 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Slanghängare"

Populärt sortiment inom kategorin "Slanghängare"

Köp slanghängare på HORNBACH

Vill du på ett enkelt och billigt sätt få ordning på vattenslangen, utan att för den delen behöva köpa en vinda eller vagn, då är det en slanghängare du ska investera i! En slanghängare erbjuder en öppen förvaring av din slang, det vill säga att du enkelt bara virar upp slangen på en hållare. En slänghängare är ett billigt förvaringsalternativ för att hålla ordning på vattenslangen. I vårt sortiment kan du köpa slanghängare i flera olika material och från kända varumärken som en Gardena slanghängare.

Vad är en slanghängare?

En slanghängare är precis vad det låter, en hållare som sitter fast på ytterväggen och som du hänger din trädgårdsslang över för hand. Har du en kortare vattenslang, kanske använder du inte din slang så ofta eller om du helt enkelt vill ha en enkel och praktisk lösning på att förvara din vattenslang, är en slanghängare ett bra alternativ. Du kan köpa slanghängare i olika material, men stål och plast är vanligast Vissa slanghängare är även utrustade med hållare för olika bevattningstillbehör, såsom strålpistolen. En slanghängare i plast är det billigaste och enklaste alternativet för hur du kan hänga upp din trädgårdsslang. Innan du bestämmer dig för vilken väggslanghållare du ska köpa så bestäm hur lång slang du kommer att behöva, så att du säkert får plats med denna på din slanghängare.

Handla väggslanghållare smidigt på nätet

På HORNBACH.se hittar du ett stort utbud av olika slanghängare för vattenslang, oavsett hur dina behov ser ut. Du hittar även flera olika strålmunstycken och strålpistoler som kan monteras på vattenslangen. Väljer du att handla direkt i vår webbshop så skickar vi din beställning direkt till dig. Du kan även välja att besöka ditt närmsta HORNBACH-varuhus för att få tips & råd från våra kunniga projektrådgivare på plats!

Har du inte bestämt dig för hur du vill förvara din trädgårdsslang, se då hela vårt sortiment av slanghållare.

upp